• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanıştırma faslı

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhaba arkadaşlar.Ben erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum.Bizimkilerin hiç haberi yok.Kpss sınavından sonra olacak inşallah.Ancak şimdiden heyecan bastı.Sizden yardım almak istiyorum.İlk tanıştırmalar nasıl olmalı.İlk kime söylemeliyim.Yapmamam gereken hatalar neler.Ya da nasıl anlatmalıyım gibi v.s.Birde iş ciddi yani tanıştırsam karşı taraf direk istemeye gelecek durumdalar şu an.O yüzden tecrübeli olan olmayan bütün arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Siz neler yapmıştınız,nasıl tanıştırmıştınız.Bekliyorum yorumlarınızı şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar.Ben erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum.Bizimkilerin hiç haberi yok.Kpss sınavından sonra olacak inşallah.Ancak şimdiden heyecan bastı.Sizden yardım almak istiyorum.İlk tanıştırmalar nasıl olmalı.İlk kime söylemeliyim.Yapmamam gereken hatalar neler.Ya da nasıl anlatmalıyım gibi v.s.Birde iş ciddi yani tanıştırsam karşı taraf direk istemeye gelecek durumdalar şu an.O yüzden tecrübeli olan olmayan bütün arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Siz neler yapmıştınız,nasıl tanıştırmıştınız.Bekliyorum yorumlarınızı şimdiden teşekkürler :)

Bana da lazım olacak bir konu :) Takipteyim :)

Eşimle senelerdir beraberdik annem biliyordu ama isteme gününe kadar tanıştırmadım :1: Yardımcı olamadım sana tecrubeli değilim çünkü. Ben gerek görmedim sanırım çok sıkılırım öyle işlerden. Allah kolaylık versin, umarım gönlünce olur :)

Anneme olayların ciddilleştiğini söyledim. Annem babama söyledi. İlk önce nişanlım geldi tanıştı. Sonra ailecek geldiler. Sonra söz için geldiler..:40:

Ben de takipteyim konuyu, ağustosta tanıştırcam inşallah.

Amin canım inşallah. Benim şansıma annem babama söylemişti ve babam zaten fotoğrafımızı görmüş ve tanımak istediğini söylemiş :)

Bende daha anne bile bilmiyor.Galiba ilk iş ona söylemek :)

:1::1:
ilşikime ilk başladığımda anneme söylemiştim
3. ayda evlenme teklifi aldım direk babama söyledim hemde telefonda:53:
sonra sevgilimin okulunun bitmesini bekledik babamın karşısına ögrenci olarak çıkmak istemedi :)
şimdi
cuma geçici mezuniyet belgesini alıyor cumartesi tanışmaya geliyor:9:
salı mezuniyet töreni var akşamda aileler tanışıyor:1:
babam en başından beri bildiği için sorun olmadı bi akşam eve geldi baba biz artık zamanının geldiğini düşünüyorum sende izin verirsen tanışmaya gelcekler dedim:1:
kaçışımız yok buyursunlar dedi:9:

Anneme olayların ciddilleştiğini söyledim. Annem babama söyledi. İlk önce nişanlım geldi tanıştı. Sonra ailecek geldiler. Sonra söz için geldiler..:40:

Bizdede tıpatıp aynısı oldu en doğrusuda böyle bence:38:

Bence ailede en anlayisli kimse ilk ona soyle. Abla, abi, teyze falan. Ben ilk ablama soylemistim. Ablam ailede soz sahibidir ayni zamanda. O ikna olunca herkesi ikna etti kimse hayir diyemedi.

Son düzenleme:
bunları söyleme sırası bi sıkıntı oluşturmaz. öyle böyle bilsinler tanıştırmak istiyorsan erkek arkadaşının iyi niyetini onlara iyice hissettirmelisin, kendinin de kararlı olduğunu.
anne baba damattan tek beklentisi "kızını mutlu edebilecek potansiyelde olup olmadığıdır."

onlar bir kaledir. sen de o kalenin prensesi. seni almak için kaleyi güzellikle fethetmeli. misal tanışmaya gelecek ya, sana bi çiçek, annene de bi çiçek alsın.
hangi anne genç bir adamdan çiçek almaktan hoşlanmaz ki.

Bu biraz da aile yapınıza bağlı aslında. Ben ikisine aynı anda söyledim. Erkek arkadaşım var evlenmek istiyoruz gibi açmadım konuyu ama. Okul çoktan bitti kendi işimi kurdum artık önümü görebiliyorum evlilik konusunu da bana düşündüren biri var vs diye girmiştim. Onlar da merakla ee kimmiş neymiş derken anlattım tabi sorular çok oluyor :1: Sonrasında da tanışmak istediler tabi bize geldi nişanlım. Sonra ailecek geldiler tanışmaya. Sonrasında da nişan oldu.

Heyecanlı süreçler ya ne yapacağını bilsen de elin ayağına dolaşıyor haklısın :) Burda önemli olan annenin babanın takıldığı konular neler ve nasıl insanlar. o hassasiyetleri dikkate almalısın. Mesela ben evlenmeye karar verdim desem biraz kırılabilirlerdi; o yüzden böyle biri var görüşmek istiyorum uygun mudur sizin için de gibi konuştum. 1 ay fln sonra da zaten tanışma oldu.

Hayırlısı olsun hakkında şimdiden tebrikler :23:

bunları söyleme sırası bi sıkıntı oluşturmaz. öyle böyle bilsinler tanıştırmak istiyorsan erkek arkadaşının iyi niyetini onlara iyice hissettirmelisin, kendinin de kararlı olduğunu.
anne baba damattan tek beklentisi "kızını mutlu edebilecek potansiyelde olup olmadığıdır."

onlar bir kaledir. sen de o kalenin prensesi. seni almak için kaleyi güzellikle fethetmeli. misal tanışmaya gelecek ya, sana bi çiçek, annene de bi çiçek alsın.
hangi anne genç bir adamdan çiçek almaktan hoşlanmaz ki.

Çok güzel tasvir etmişsiniz.Aynen gerçekten önemli olan o kaleyi fethedebilmek :)

Merhaba arkadaşlar.Ben erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum.Bizimkilerin hiç haberi yok.Kpss sınavından sonra olacak inşallah.Ancak şimdiden heyecan bastı.Sizden yardım almak istiyorum.İlk tanıştırmalar nasıl olmalı.İlk kime söylemeliyim.Yapmamam gereken hatalar neler.Ya da nasıl anlatmalıyım gibi v.s.Birde iş ciddi yani tanıştırsam karşı taraf direk istemeye gelecek durumdalar şu an.O yüzden tecrübeli olan olmayan bütün arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Siz neler yapmıştınız,nasıl tanıştırmıştınız.Bekliyorum yorumlarınızı şimdiden teşekkürler :)[/QU

İlk önce annene söyle. Zaten annen gerekeni yapacaktır. Babana söyler. Benim sevgililik döneminde evdeki herkes bildiği için sıkıntı yaşamadım.:34: Ancak tanışmaya ilk önce kendisi geldi sonra ki gelmeleri ailecek oldu tabiki isteme :16:

Bu biraz da aile yapınıza bağlı aslında. Ben ikisine aynı anda söyledim. Erkek arkadaşım var evlenmek istiyoruz gibi açmadım konuyu ama. Okul çoktan bitti kendi işimi kurdum artık önümü görebiliyorum evlilik konusunu da bana düşündüren biri var vs diye girmiştim. Onlar da merakla ee kimmiş neymiş derken anlattım tabi sorular çok oluyor :1: Sonrasında da tanışmak istediler tabi bize geldi nişanlım. Sonra ailecek geldiler tanışmaya. Sonrasında da nişan oldu.

Heyecanlı süreçler ya ne yapacağını bilsen de elin ayağına dolaşıyor haklısın :) Burda önemli olan annenin babanın takıldığı konular neler ve nasıl insanlar. o hassasiyetleri dikkate almalısın. Mesela ben evlenmeye karar verdim desem biraz kırılabilirlerdi; o yüzden böyle biri var görüşmek istiyorum uygun mudur sizin için de gibi konuştum. 1 ay fln sonra da zaten tanışma oldu.

Hayırlısı olsun hakkında şimdiden tebrikler :23:

Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

Back
X