- 15 Ağustos 2015
- 54
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi minikimnedensustun
-
evet yine aynı konu annesi sizi gördükten sonra sizi aramamışben mi yanlış hatırlıyorum siz daha önce sevgiliniz sizi aramıyor diye konu açmıştınız dün,
akşamdan sabaha çok şey değişmiş gibi
Yok be güzelim hiç somurtkan değilim. Ailenin en güler yuzlusu benimdir. Diğerleri de öyle tabi. Ama benim çok sıcak kanlisin derlerÜzerinizdeki iticiliği atın benceFarketmeden somurtuyorsanız yanlış anlıyorlardır Ben de istemem öyle misafir gittiğim yerde birisi sus pus somurtkan otursun rahatsızlık veriyorum diye düşünürüm benim de yüzüm düşer
Aynennn :) olay hep aynı yanievet yine aynı konu annesi sizi gördükten sonra sizi aramamış
Ne gibi değişiklik. Sonuçta o farklı bir konu burda ilk tanışma nasıl olmalı diye yazdım. Yanı nerde yanlış onu anlamaya çalışıyorum.ben mi yanlış hatırlıyorum siz daha önce sevgiliniz sizi aramıyor diye konu açmıştınız dün,
akşamdan sabaha çok şey değişmiş gibi
Dışarda buluşmak uygun olur mu birde bu yüzden yanlış anlasilmiyim.Bence bundan sonraki gorusmeleri aileleri karistirmadan disarda biryerde bulusarak yapin daha mantikli.
Bir sure boyle gorustukten sonra aileler devreye girebilir...
Bence yanlis anlasilacak birsey yok alt tarafi biryerde oturup biseyler iceceksiniz,bunda bence ters birsey yok.Eger sıkıntı olacaksa yaniniza kuzen-kardes vs gibi birilerini de alabilirsinizDışarda buluşmak uygun olur mu birde bu yüzden yanlış anlasilmiyim.
Çocukla değil. Annesiyle falanBence yanlis anlasilacak birsey yok alt tarafi biryerde oturup biseyler iceceksiniz,bunda bence ters birsey yok.Eger sıkıntı olacaksa yaniniza kuzen-kardes vs gibi birilerini de alabilirsiniz
Ne gibi değişiklik. Sonuçta o farklı bir konu burda ilk tanışma nasıl olmalı diye yazdım. Yanı nerde yanlış onu anlamaya çalışıyorum.
Neyyyyy! Hiç sizin kadar yanlış anlayan biriyle karsilasmadim bayan :)Nasil farkli konu ya? Sevgiliniz varken gorucu usulu gorusmelere nasil gidiyosunuz ki? Cok ilginc geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?