tanistirma nasil olmali ?

minikimnedensustun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
54
19
35
Arkadaşlar 26 yaşındayım toplamda 5 defa tanışmak için farklı insanlar geldiler. Bir tanesi olayı çok abartmisti 4 -5 defa gelmişti. Yanı bu sebepten toplamda 10-12 annemle tanışmak için geldiler.artık ailem çok bikti. Özellikle de kız kardeşlerim. Temizliği ydi, ikramiydi falan bende tukendim onlarda. Çünkü hepsi olumsuz oldu. Her defasında oglanlarla çok güzel anlastim. Konuştum kaynastim. Ama anneleri gelince iş bozuldu. Kaynanalar anladım ki beni sevmiyolar. Üzerimde bir iticilik var galiba.
Bundan sonra ki tanışmaları nasıl yapmalıyım. Nasıl olmali. Ben mi önce gitmeliyim. Yoksa dışarda mi bulusulmali. Nasıl oluyor bu işler ???

Üzerinizdeki iticiliği atın bence :110: Farketmeden somurtuyorsanız yanlış anlıyorlardır:KK12: Ben de istemem öyle misafir gittiğim yerde birisi sus pus somurtkan otursun rahatsızlık veriyorum diye düşünürüm benim de yüzüm düşer:KK48:

Bence bundan sonraki gorusmeleri aileleri karistirmadan disarda biryerde bulusarak yapin daha mantikli.
Bir sure boyle gorustukten sonra aileler devreye girebilir...

ben mi yanlış hatırlıyorum siz daha önce sevgiliniz sizi aramıyor diye konu açmıştınız dün,
akşamdan sabaha çok şey değişmiş gibi

Bence dışarıda veya evde görüşmeyle alakası yok gibi.
Şimdiye kadar ki kayınvalide adaylarının hepsi soğuduysa sizde bir tuhaflık vardır belkide.
Kendinize bir öz eleştiri yapın.

Üzerinizdeki iticiliği atın bence :110: Farketmeden somurtuyorsanız yanlış anlıyorlardır:KK12: Ben de istemem öyle misafir gittiğim yerde birisi sus pus somurtkan otursun rahatsızlık veriyorum diye düşünürüm benim de yüzüm düşer:KK48:
Yok be güzelim hiç somurtkan değilim. Ailenin en güler yuzlusu benimdir. Diğerleri de öyle tabi. Ama benim çok sıcak kanlisin derler

Aslında ben yanlış anlaşılmaktan çok korkan biriyim. Misafir geldiğinde de çok heyecanlanirim ve herşey dört dörtlük olsun isterim. Konuşkan biriyim. Ama nerde nasıl konuşmam gerektiğini bilirim. Sanırım erkek anneleri üzerlerinde baskı kuracakları kontrol edecekleri gelin ariyorlar. Halbuki bende çok mülayim biriyimdir. Saygı gosteririm. Kısacası nasip olmayınca olmuyor demek ki. Sadece bu başlık altında böyle şeylerin nasıl olması gerektiğini tecrubeli arkadaşlardan ogrenmek istedim.

Sen adamla anlaştıktan sonrası zaten büyükler formalite icabı biraraya geliyorlar.
Biz evlilik kararı aldık, bir akşam büyüklere tanışma yemeği düzenledik. Yemekten bir gün sonra isteme ve söz yapıldı.
Önemli olan gençlerin kaynaşmasıdır.

Erkek annesi sonuçta bu ablacim ya ne kadar mükemmel olursan ol illa bir şekilde bi sıfat , bi kulp , bi hata , bi iticilik bulurlar . O yüzden çokta takma bence .. belki de Allah seni birilerinden koruyordur çokta acele etme zaman herseyin ilacıdır.

X