• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanistirma nasil olmali ?

Neyyyyy! Hiç sizin kadar yanlış anlayan biriyle karsilasmadim bayan :)
Konunun farkı su oluyor. Ben diğer konumda basıma gelen bir şeyi anlattım. Arkadaş ona yorum yapmıştı. Daha So ra da bu konuyu açtım. Çünkü bir yerde hata yapıyorum nerde diye. Tanışma nasıl olur yanı nasıl olmalı. Uygun olan ne? Tecrübeli arkadaslardan ogrenmek istedim. Sevgilim falan da yok. Ve aynı anda da hiç bir zaman iki kişiyle gorusmedim. Siz nasıl bu kadar yanlış anlayabildiniz şaşırdım :)

O benim yakın zamanda basımdan geçen bir olay. Ben bu konuyu farklı bir yerde açtım adminler bir derdim var a tasimislar. Çok ilginç gerçekten nerden ne cikariyorsunuz.

O zaman biri vasıtasıyla tanışma diyelim buna. Zaten her tanismada öyle gerçekleşiyor bir bakima
Bence önce siz bireysel tanışın, bir süre sonra ailesiyle tanışın birbirinizin. İş ciddiye binerse aileler girsin devreye. Kimseye kendinizi ezdirmeyin.. Ve her şeyden önce hayırlı yuva dileyin..

Bence önce siz bireysel tanışın, bir süre sonra ailesiyle tanışın birbirinizin. İş ciddiye binerse aileler girsin devreye. Kimseye kendinizi ezdirmeyin.. Ve her şeyden önce hayırlı yuva dileyin..
İşte benim de burda asıl sormak istediğim şey. Biz anlaştıktan sonra aileler nasıl tanışmali. Benim bu zamana kadar hep aileler tanışınca bitti çünkü.

Back
X