• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oy kıyamam tatlışkom yaa
birde onları çektir bakalım inşallah birşey çıkmaz
:1hug:

:nazar:

kızlar nabersiniz
10 sayfa gecmiş okudum sadece
kafamçokkarıştı

Nazom hoşgeldinkaydirigubbakcemile4
Çenemiz çok düşük dakikada 10 sayfa atar olduksempatiksalakcinni

orda ne kadar cnm

clinique sette 2 adet orjinal ebadında biri taraklı diğeri hıgh impact siyah mascara var 65 tl yani adedi 32.5 ediyor çilektede aynı rimelin tanesi 32.5 zaten hem boyner ykm gibi yerlerde taksit imkanı ve en önemlisi ürünü hemen alma şansı var fiyat aynı olduktan sonra mağazadan almak mantıklı üstüne birde makyaj uygulaması mis gibi

ben bu zamana kadar boşunamı max a para verdimm:kızgın: inanmıyorum ben clinique in ürünlerini çok pahalı sanıyodm ama baktım ben geçen innovadan bir fondoten aldım 50 l ye burda 40 a da var inanmıyorum yaa livim bana bide fondoten önerirmisin hangisini tavsiye ediosunnolumunekankayizsmile
melekom ben hiç fondeten kullanmıyorum ki bilmiyorumkismile o yuzden bilemeyecegim bende elimin altında bulunsun diye oil free fondeten istiyorum ama
yeni aldığım ürünler dijital foto olmadıgı ve cepte net cekmediğinden netten alıntılarla göstericem kızlar
olay fondöteni ben roc aldıktan sonra bir arkadasım hediye etti kendine koyu gelmiş bende aldım spf korumalı gündüz makyajlarında kullanırım dedim
4045.jpg

4052.jpg

4058.jpg
gule gule kullan cnm
çilektede clinique rimeller 29-32 arası değişiyor
ikili pakete 65 verdiğinde hem taksitle hemde çilekle aynı fiyata almış oluyorsun zaten
cnm 2 li almak nedense bana pek mantıklı gelimıyor ...tekli alıp taze taze kullanmak daha iyi bir de bir anda 65 tl gözden cıkartmakta mantıklı degil ...en azından kendim için boyle diyebilirim

melekom ben hiç fondeten kullanmıyorum ki bilmiyorumkismile o yuzden bilemeyecegim bende elimin altında bulunsun diye oil free fondeten istiyorum ama

gule gule kullan cnm

cnm 2 li almak nedense bana pek mantıklı gelimıyor ...tekli alıp taze taze kullanmak daha iyi bir de bir anda 65 tl gözden cıkartmakta mantıklı degil ...en azından kendim için boyle diyebilirim

tşkler ben aldım valla ikili birini hiç açmadım diğerini heme hergün kullanıyorum 1 sene süresi varmış

ben bu zamana kadar boşunamı max a para verdimm:kızgın: inanmıyorum ben clinique in ürünlerini çok pahalı sanıyodm ama baktım ben geçen innovadan bir fondoten aldım 50 l ye burda 40 a da var inanmıyorum yaa livim bana bide fondoten önerirmisin hangisini tavsiye ediosunnolumunekankayizsmile

tatlım resimlerini koyduğum roc ve olay nemlendirici ve fondöten bir arada yani gözenekleri kapamıyor oyle tabaka gibi durmuyor cildi pürüzsüz gösteriyor ama fondöten oldugu belli olmuyor roc piyasa fiyatı 65 falan sanırım olay 43 tü

nazoşum teşekkür ederim..senin miden nasıl oldu kuşum, iyileştin inşallah..
Livim özliycez canım yaaa..ananiş uzakta mı?pc ni de götür..

dolfin ebru teşekkür ederim, ykm ye yolum düşünce bakıcam cecillere..

nazoşum teşekkür ederim..senin miden nasıl oldu kuşum, iyileştin inşallah..
Livim özliycez canım yaaa..ananiş uzakta mı?pc ni de götür..

dolfin ebru teşekkür ederim, ykm ye yolum düşünce bakıcam cecillere..

canom hafifledi ama henuz gecmedi ben burdayım diyo
banada endoskopi yolları görünüyor sanırım
eyvahedigeldismile

tatlım resimlerini koyduğum roc ve olay nemlendirici ve fondöten bir arada yani gözenekleri kapamıyor oyle tabaka gibi durmuyor cildi pürüzsüz gösteriyor ama fondöten oldugu belli olmuyor roc piyasa fiyatı 65 falan sanırım olay 43 tü

hmm tşk ederim cnma.s. bende öyle parlama yapmayan pürüzsüz duran bişi istiyorummboshayallersmile

suukh4.jpg

bunu kullanan varmı kızlarr[/QUO
denemedim ama mineral ürünleri kullanmak alışmadan zor oluyormuş kremsi olanların kapatıcılığı duruşu daha yüksek diyorlar sende benim gibi fondötenin o tabaka gibi sanki yüzün nefes almıyor gibi hissettiren halini sevmiyorsan nemlendiricili olanları al çok yoğun değiller ve sıkmıyorlar yani ben fondötenden nefret eden biri olarak memnun kaldıysam anla artık yani güzel ürünler

suukh4.jpg

bunu kullanan varmı kızlarr[/QUO
denemedim ama mineral ürünleri kullanmak alışmadan zor oluyormuş kremsi olanların kapatıcılığı duruşu daha yüksek diyorlar sende benim gibi fondötenin o tabaka gibi sanki yüzün nefes almıyor gibi hissettiren halini sevmiyorsan nemlendiricili olanları al çok yoğun değiller ve sıkmıyorlar yani ben fondötenden nefret eden biri olarak memnun kaldıysam anla artık yani güzel ürünler

evet cnm ya tabaka gibi duruşunu sevmiyorum ya bide şu var yazın antalyada çalışıcam makyajlı olmam gerkiyo alıcağım fondotenin terletmemesi lazımm bilmiyorumkismile

evet cnm ya tabaka gibi duruşunu sevmiyorum ya bide şu var yazın antalyada çalışıcam makyajlı olmam gerkiyo alıcağım fondotenin terletmemesi lazımm bilmiyorumkismile

valla ben ankaradayım bugüm manyak bir sıcak vardı ve olay nemlendiricili spfli fondöteni sürdüm çıktım halen yüzümde duruyor terleme olmadı yani denedim terleme akma olmadı aynen duruyor oyle yüzünde sanki naylon varmış gibi nefes almıyor hisside olmuyor yani ve en önemlisi cildi canlı gösteriyor yani allık sürmesende olur mesela

valla ben ankaradayım bugüm manyak bir sıcak vardı ve olay nemlendiricili spfli fondöteni sürdüm çıktım halen yüzümde duruyor terleme olmadı yani denedim terleme akma olmadı aynen duruyor oyle yüzünde sanki naylon varmış gibi nefes almıyor hisside olmuyor yani ve en önemlisi cildi canlı gösteriyor yani allık sürmesende olur mesela

oo süpermişşşkaydirigubbakcemile5

oo süpermişşşkaydirigubbakcemile5

kesinlikle dedim ya ben fondötenden nefret ederim diye ama bunu sevdim rahasız etmiyor akmıyor etrafa sürünmüyor kıyafetlere bulaşmıyor aksam makyajını temizlerken pamukta görüyorsun sadece fiyatı ykmde 43 tü ama parfümerilerde daha uygun olur muhtemelen
minikcim ben çıkıyorum tatlım öpüyorum seni çok opuyorumnanaktan

Back
X