- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.661
Canımıniçi, ben geçen yaz kullandım tatile denk geliyordu,
Çok ta memnun kaldım.:lepi:
Primolut-n :hulya:
bu konuda en iyi haptır. Beklediğin regl gününden 4 gün önce filan başlıyorsun, bitirmek istediğinde bırakıyorsun. bıraktığın günden 2-3 gün sonra geliyor ve ağrısız oluyorsun, miktarında da bir anormallik olmuyor.
ayrıca sinir filan yapmadı bende, hatta göğüslerde şişkinlik yapmıştı ehehhe güzeldiaklinialirimsmile
Canım dediğim ilacı almanı öneririm kuzucum kaydirigubbakcemile5
Aşkom gelmiiişşş hihoyyyt
nasılsın bitanem? opuyorumnanaktan
Uyudum yavru kuşum hihi bayanssulusmile
selam kızlar..
serm tatlım, benimde durumum senin gibiydi..aprilin dediği ilaçtan kullandım..balayını falan iyi atlattım ama sonrası hafif sancılıydı ama değerdi..
Liv burdan kaçma, konverslerim geldi fotosunu çektim, bi bak canım yaaa..
tamam aprilim kesin geciktiriyo dimi sorun yaşamam,kaç tane var kutusunda aşkım?
selam kızlar..
serm tatlım, benimde durumum senin gibiydi..aprilin dediği ilaçtan kullandım..balayını falan iyi atlattım ama sonrası hafif sancılıydı ama değerdi..
Ayy bak şimdi kanıma girdin aprılım kullansam mı kibilmiyorumkismile
14 haziranda mezuniyet ben 13 mayısta hastalandım 2 gün önce gelebiliyor benim ne zaman başlamam gerekir kullanmaya uzun süre içmiş olucam annemle sevdiceğim düzenimi bozar diye izin vermiyolar kullanmama.
Benim korkum ağrılı oluyor çok normalde hap içince geciktirir ama aynı ağrıyı yaşar mıyım diye korkuyorum o zaman içmemin bi anlamı kalmaz
tatli gacım çok rahatladım wallaa,belli saatlerde almak lazım dimi
tamam aprilim alıcama bu haptan ay çok rahatladım wallaha!!!!!!!
sempatiksalakcinnidaha 4 sayfa ezber yaptım kaldı 19 delikafadulden
Güle güle kullanasın gacım ayağında paralansınyerimseniben
teşekkür ederim eprılım...
Livişim ne diyon..orcinalinden ayırt edilemez bi çakma mı ,yoksa orjin mi?
olmadı bi ayakkabıcımız var onun fikrini alırım..kocişe de laci si geldi..takılıcaz artık öyle veya böyle..
slmm canlarr ben geldimmmmzemuszemus
teşekkür ederim eprılım...
Livişim ne diyon..orcinalinden ayırt edilemez bi çakma mı ,yoksa orjin mi?
olmadı bi ayakkabıcımız var onun fikrini alırım..kocişe de laci si geldi..takılıcaz artık öyle veya böyle..
Canım, 7 haziranda kullanmaya başlaman gerekir.
1 hafta kullanacaksın
15 haziran sabahı bırakırsın tatlım. 17 sinde ancak gelir zaten.
Eczacıya da sor yine, aklında soru işareti kalmasın kuzum.
Ben de normalde zaten aşırı ötesi ağrılı olduğu için, bu hapı içtiğimden sonra olduğumda daha rahat atlatmıştım tatlım. Ve ondan da sonraki ay, artık son olduğun tarihten hesaplayacaksın yani yaklaşık 10 günlük bir sapma oluşacak ama düzensizlik yapmaz yani. En azından bana ve arkadaşlarıma yapmadı cnm. kaydirigubbakcemile5
Evet balım. Prospektüste detaylı yazıyor zaten Şeniz
livimm neyin var kuzummbilmiyorumkismile
tatlıgacım güle gğle kullann çok güzell orjinn gibi duruyo bence fark yok gibiii:1hug:
aprilimm hbdkk dün nerdeydin kızzzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?