Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam kızlar..

serm tatlım, benimde durumum senin gibiydi..aprilin dediği ilaçtan kullandım..balayını falan iyi atlattım ama sonrası hafif sancılıydı ama değerdi..

Liv burdan kaçma, konverslerim geldi fotosunu çektim, bi bak canım yaaa..

Ayy bak şimdi kanıma girdin aprılım kullansam mı kibilmiyorumkismile
14 haziranda mezuniyet ben 13 mayısta hastalandım 2 gün önce gelebiliyor benim ne zaman başlamam gerekir kullanmaya uzun süre içmiş olucam annemle sevdiceğim düzenimi bozar diye izin vermiyolar kullanmama.
Benim korkum ağrılı oluyor çok normalde hap içince geciktirir ama aynı ağrıyı yaşar mıyım diye korkuyorum o zaman içmemin bi anlamı kalmaz

neye değerdi yaa anayamadımsempatiksalakcinni
oo güle güle kullan gacım bizde bakalım konverslerine nie bir tek livo bakıo

tamam aprilim kesin geciktiriyo dimi sorun yaşamam,kaç tane var kutusunda aşkım?

Tabii ki hayatım ama başlamasını beklediğin günden en az 3 gün önce hapa başlaman gerekli.kaydirigubbakcemile2
Eczacı da yardımcı olur zaten.
1 hafta geciktirmek için 1 kuru yeterli tatlım. zaten geciktirme süresini daha fazla uzatmamalısın. Ve yılda 1 kez kullanılmalı bu ilaç.
Şeniz

selam kızlar..

serm tatlım, benimde durumum senin gibiydi..aprilin dediği ilaçtan kullandım..balayını falan iyi atlattım ama sonrası hafif sancılıydı ama değerdi..

opuyorumnanaktan Canum merak ettim, ekle bakayım konverslerini kaydirigubbakcemile5

Canım, 7 haziranda kullanmaya başlaman gerekir.
1 hafta kullanacaksın
15 haziran sabahı bırakırsın tatlım. 17 sinde ancak gelir zaten.
Eczacıya da sor yine, aklında soru işareti kalmasın kuzum.
Ben de normalde zaten aşırı ötesi ağrılı olduğu için, bu hapı içtiğimden sonra olduğumda daha rahat atlatmıştım tatlım. Ve ondan da sonraki ay, artık son olduğun tarihten hesaplayacaksın yani yaklaşık 10 günlük bir sapma oluşacak ama düzensizlik yapmaz yani. En azından bana ve arkadaşlarıma yapmadı cnm.
kaydirigubbakcemile5

tatli gacım çok rahatladım wallaa,belli saatlerde almak lazım dimi

Evet balım. Prospektüste detaylı yazıyor zaten Şeniz

Son düzenleme:
Güle güle kullanasın gacım ayağında paralansınyerimseniben

teşekkür ederim eprılım...

Livişim ne diyon..orcinalinden ayırt edilemez bi çakma mı ,yoksa orjin mi?
olmadı bi ayakkabıcımız var onun fikrini alırım..kocişe de laci si geldi..takılıcaz artık öyle veya böyle..

Bitanem bence orjin değil, nereden anladın dersen,
ayakkbının dili uzun ve geniş yapılmış normalde kısadır ve dilindeki all star yazan yer farklı sadece
O da zaten görünmüyor giyildiğinde
arkası ve dış görünüşü komple çok güzel bence süper yapmışlar
güle güle giyin kuzum...
:lepi: kaydirigubbakcemile2

slmm canlarr ben geldimmmmzemuszemus

hoşgeldin minikom Şeniz

meleko farkı sadece su senin etikette china yazıyor bende indenesia ...bir de senin tabanın içindeki converse yazısı siyah gibi bendeki lacivert gibi kim goruyor zaten orasını ...bence converse bayisine bir goster

canısı bende senin aldıgın yerden alacagım ...bay dan kimden aldıysan kullancı adını linki fln atar mısın ?

eski hallerime dönüp bordo ve siyah alacagım :lepi: alacagım ayakkabıları nasıl kombine ederim bilemıyorum eski kıyafetlerimin hepsi cope gitti

livimm neyin var kuzummbilmiyorumkismile

tatlıgacım güle gğle kullann çok güzell orjinn gibi duruyo bence fark yok gibiii:1hug:

aprilimm hbdkk dün nerdeydin kızzzemuszemus

Demek senin de ağrılı kuzum kıyamam nolcak bu halimiz ya her ay aynı terane:umursamaz:
14-15 balo 16 haziran kep töreni olacak canım kepi de rahat atlatsam süper olacak.
Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için :1hug:düşüneceğim ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…