Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aa biriciğim inanmıyorum ben...:1no2:
belki kötü bir süreçtir kuzum ama düzeltirsiniz siz, ayrılmazsınız be kankam...
:sinifsinif:

:gitme: kıyamam kuzuma...
bitanem azcık zaman geçsin belki bi çaresi bulunur...
bilemedim ki şimdi...
:çok üzgünüm:

ayyyy livim bnm yaaaa ((((((
dün de ben köşeden döndüm ((((((
bitanem benim :teselli: mafoldumben

kızlar ya bu braunun suda çalışan epilatörünü kullanan varmı acaba,nası bişi?bilmiyorumkismile

Tatlım hiç bilmiyorum inan ki...:sm_confused:

Ben de çıkıyorum kuzular...
Livim çok üzüldüm yaa, offfffff...mafoldumben

Sabah erken kalkacağım, iyi geceler canlarım!...
a.s.

:teselli: Canımın içi...Şeniz
aman Allah korusun kankalarım üzülmeyin ya :gitme:
nazar mı değiyor nedir...
Livim...
Şeniz

öyle yaa buaralar kötü seyler oldu mafoldumben

livim cok üzüldüm belki düzelir insllh hayırlısı olur
ne dicegmi bilemedim içim yandı mafoldumben

kızlar çok kötüyüm çok çok çok burada duygularımı nasıl ifade edebilirim onuda bilemıyorum mafoldumben 8 senelik ilişkim bitti galiba mafoldumben

noldu diye sormayın lutfen ...bitti işte bitti :gitme:

mafoldumben yok olmaz kanka

offffff çok fenayım çıkıyorum gözlerim agrıyor aglamaktan =((((((((((((

bitanem bi sakin ol ..
3 günlük bişi değil, 8 yıl öyle hemen bitecek bi ilişki olamaz ..
az dinlen ..
sakinleş ..
halledersiniz problemlerinizi Şeniz

Son düzenleme:
puahahahh alemsin canom :roflol:

Sanırsam öyledir kuzum...epilasyondan sonra limon sürmeyi denedin mi bebeğim ? Gacı da işe yaradığını söylemişti. Geç çıkarıyormuş hem. :sm_confused:
Düzenli olmasa da denedim aprılım ya:gitme:
Sağol minikim peeling ve toniği vasattı benim için bakalım jeli nasılmış. İlk etkisi güzelbayanssulusmile
Nikonum koparttın beni ya bayılıyorum sana:asigim:
Gacım eline sağlık çok güzel gözüküyor.
Nisanım aldıklarını güle güle kullan
İsland balım sen de güle güle kullan...
Biberim teşekkür ederim tatlım.opuyorumnanaktan
ben geldim canitolarrr

islandım güle güle kullan fondotu a.s

minikim güle güle git ama nete giremiceksin yav :/

nikonum ayy smiylara bittim :roflol:

livitom ne oldu yaaa bende de bi sıkıntı var :/
Akitim sağol bitanemopuyorumnanaktan
kızlar çok kötüyüm çok çok çok burada duygularımı nasıl ifade edebilirim onuda bilemıyorum mafoldumben 8 senelik ilişkim bitti galiba mafoldumben

Livom tatlım çok üzüldüm canım inşallah halledilebilecek bir problemdir paylaşmak istersen biz her zaman yanındayız.olumunekankayizsmile
Eğer inanıyorsan güveniyorsan sorun her neyse biraz sabır canım sonunda kazanan siz olursunuz ani kararlar verme lütfen.
Benim de 8 yıldır devam eden bir ilişim var. Sanılanın aksine uzun süreli ilişkileri devam ettirebilmek daha zor. En zor şey aslında bir insanla geçinmek.
İniş çıkışlar olur, her zaman mükemmel gitmesi çok zor. Sevgimizin sınanacağı çok şey yaşayacağız daha. Seni hakettiğine inanıyoırsan sakın ama sakın vazgeçme.
İyi haberlerini bekliyoruz.:teselli:

livcim 8 yıllık bir ilişki diyorsun bence bu kadar kolay bitmez mutlaka düzelir hemen acele davranıp üzülme tartışma vb bişey olduysa biraz bekle olay durulsun biraz ikinizde sakinleşin belki sinir anında yapılan bişeydir ilişkiniz güçlüki 8 yıl sürmüş demmekki oyle en ufak rüzgarda yıkılmaz
her ilişkide gergin dönemler olabilir sıkma canını olurmu sakin düşün rahatlayın ikinizde ve başbaşa sakin bir yere günübirlik bir gezi gibi bişey yapın sadece ikiniz konusun bence düzelir müjdeli haberini forumda okuruz artık öpüyorum

Günaydın hayatımın anlamları vişne kompostoları!!

Bugün sabah Bursa da yağmur yağmasına rağmen içimde sevinç çiçekleri açmış geziyordum.

tükkanımıza gelip kapıdan bi girdim etiketleri gördüm öldüm bittim:)))

ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, 23 mayısta da arzununki gelii, :)))))))))), abaza misafir çık dışardan dışarı!!!, afrodit&biberr, afroditt&akitt, akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, april-tanrıça kanka :), aprilin askeri de gelcek ki :d, aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, cilt, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gacının tazecik konversleri orjinal çakma :)), gececi aso.., go aso goooooo, gogıl gibi topik herşeyi sor söyler, guzel, harika, harikaaaaaaaa, heidi tatile çıktı veya işten atıldı, icin, ilarzu anketten ankete koşuyor lilililiiiiii :))), ilarzumun birinciliğine gece alem yapılmışşş :)), ilarzunun kuzeni o:)), kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livvvvin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçam gogıl gibi karısın allama :), tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrıçanın askeri geliyoo:)), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, turkcellden turkcelliye taşakkrler, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, zılgıtçı mini lilili, _converse_&_tanrıça_

anketten ankata koşuyoz heee

ivet parti çalışmaları hızlan devam ediyir :))))))))) MBP (Makyaj ve Bakım Partisi)

geçmişe gidiyorum livitoma bişeyler olmuş çözelim

Günaydın kuzucuklaropuyorumnanaktan
Hoşgeldin ilarzum o etiketler beni bitiriyo:roflol:

ben de geldim
arzu ablam nasıl şampion oldu bursa yaa sesim kısıldı bağırmaktan delikafadulden
ben galatasaray,ankaragücü ve barcelona yı tutorm ama olsundelikafadulden

arzuşum 1.liğini tebrink ederim..Şenizopuyorumnanaktan
çocuk:ecrin_bebek: uyududa..film izledik..

kaçirem bende..herkeşlere iyi geceler.opuyorumnanaktan.

arzu burdada yazaym unuttum nice biinciliğe cnm tebrikler tekrar :1hug:

günayın kızçeler
arzum tebrikler

Zati hesaba dokanmadım heç -tatlicadiarzu- direk size yükledim ve tüydüm

Eee çok geldi mi hesap nasılsı sempatiksalakcinni meyhaneci gacılar sizi

Bizim çılgınlar gene dağıtmış dün gece aklinialirimsmile
Vodkalara içim gitti laaaaaaa
ohaoldumsmile hihoyyyt :içelim:

Arzummmmmm birinciliğin kutlu olsun güzeller güzelimmm :lepi: :hooray:

çok teşekkür ederim güzellerrr

ayy 2070 te bıraktım geçmişi hiç kurcalamıyorum

çok zor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…