• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bunlar dün ağşamınan yaptığım fincanda keklerim..
grnt0357.jpg
grnt0360.jpg

bu da..böğün aldığım leopar şalım..zemuszemus--tatlicadiarzu--
grnt0363.jpg
oyyyy kekten bende istiyorum cokacimcoook
LOREAL RENEWAL LASH SERUM
(kirpik besleyici)
evet gözünün yağında yumurta kırdıklarım:delphin:lorealin bu ürününü anneler günü indiriminden 15 tl ye aldım..asıl fiyatı 30 tlşutarafagitti
yağ bakımından ziyade,kirpikler için bu ürünü tavsiye ederim..
biliyosunuz daha önce efect marka karışık yağ bakımını eklemiştim çoğuz kez..bu serumu almadan önce onu tavsiye ediyordum.ama neticede yağ olduğu için göze kaçma durumu oluyor,ve hassas gözler içinde bu büyük bi sorun!!
o yüzden ben bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum..(ürünü gün içinde sürüyorum,gece yatarken sürünce,gözüme kaçabiliyor,hassas gözlere sahipseniz gündüz sürmenizi tavsiye ederim

buda fırça yapısışutarafagitti
hafif eğik bi fırça yapısına sahip...

NıVEA SUYA DAYANIKLI GÖZ VE MAKYAJ TEMıZLEYıCı

evet canlar:kahve:2.ci tavsiye ediceğim üründe budur!inanılmaz memnun kaldım..normalde nivea seven biri değilim,nedense antipati duyuyorum:umursamaz:ama indirimdeki fiyatı gerçek fiyatıdır,en fazla hakkı buduryerimsenibendediğim ,için deneme amaçlı bir kaç nivea aldım:jeyyar:
bu ürünüde şiddetle tavsiye ederim..hassas gözlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirkaydirigubbakcemile5
fyatı 14 tl civarı:uhm:
(en etkili göz makyajını dahi,nazikçe gözden çıkartıyo,göze kaçsa bile aşırı bi yanma yapmıyo,yıkayınca gidiyo..tabi ben okkuz gibi gozümü ovdum için içine kaçırabiliyorum-tatlicadiarzu-)

kıvamı sulu değil,süt kıvamındavereliniortak
ARKO NEM MEYVELı BAKIM FINDIK-VANıLYA​
Bayıldımm bayıldımm bayıldımmm:sm_cool:
normalde vanilya kokusunu sevmem,daha önce böğürtlen ve mangolu olanı kullandım..bunu denemek amaçlı aldım,ama çok çok sevdim:1rolleyes:
sürdükten sonra parfüm sıkmış gibi oluyosunuz valla:jeyyar:9 tl civarı bir fiyatı var..nem vermeside güzel..fiyatına göre iyi yaniyerimseniben
tabi la roş posayın kuru ciltler için olan nemlendiricisi kadar aşırı bi beklentiniz olmayacak:ecrin_bebek:adı hıdır elinden gelen budur:mymeka:

zaten bitmek üzere farkındaysanız:smiley-cool:
kıvamı ve rengide bele bişikaydirigubbakcemile2

mybellinenin bu rujlarını sevmem aslında..ama yıllardır bu numara ve seride vazgeçemediğim bir ruj var:1rolleyes:oda 12 nömeralı' rhum cake' ruju:delphin:
benimki dışarda cartlak renkli-tatlicadiarzu-rujları sevmii:umursamaz:bende bunu sürüyorumbayanssulusmile(her zaman değil tabi)
kısaca nude tonlarında,belli belirsiz bi renk,ama dudağa canlılık katıcak,sade bir ruj istiyosanız bu ruju tavsiye ederim cierlerim

kesinlikle sim yada sedef yok..hafif ıslak bi görüntüsü var o kadar..mat değil yağlı bi ruj
bu rujlar 15 tl civarı kızlar:umursamaz:bence haketmiyo o parayı:))baktınız kampanyası yada indirimi var mutlaka o şekilde alın..
mesela meybelinenin kalem diplinerine ve başka seriden bir rujuna 40 tl bayıldım..kampanyasız aldım içim yanıyosenağlamazaten kalem diplineri hiç beğenmemiş,memnun kalmadığımıda anlatmıştım

eminimki çoğunuzda vardır,olmayanlarda mutlaka sokakta bi şekilde görmüştür..gerek markette,gerek tokacılarda,gerek kzılarda..
tam benlik,köylü işi:kedi:evet bildiniz bahsettiğim şey çember:lepi:

fiyatları 5 tl..her yerde satılıyo,ben başıma bağlamayı tercih ediyorum,boyunda sevmiyorum..bilmiyorumkismile
kıyafetinizle kombin yaparsanız çokta hoş oluyo söyliyimzemuszemus
ben beyaz rengi tercih ediyorum..

ama çok güzel bunlarrrrrrrr :asigim:

kızlar yemek yiyip gelcem bekleyin anacım =)

Tanrıçam, eklediklerine bayıldım kuzucanım! :asigim:
Arkonun o kremini ben de çok seviyorum ama sen hemen dibini görmüşün hehehaa :lepi: kaydirigubbakcemile3

Nivea makkaş temizleyiciden ben de memnun kaldım bi de :1rolleyes:

Gacım kekler gerçekten süper eline sağlık kuzum...
opuyorumnanaktan

c01ab669c0cb96deaff234bf465540d0.gif
çok manyak bi smili yaaa..5 taş oynuyooo:icecream:..ne çok oynardım küçükkene..özel taşlarım bilem vardı..kaydirigubbakcemile3

niko bununla ilgili neden bi hikaye uydurmadın..en kısa zamanda bekliyom hee..yerimseniben
tanrıçam kullanmıştı pişti olmayalım diye sanırsamsırnaşık şeysırnaşık şey
ben de özledim, gel bi beş taş müsabakası yapalım:jeyyar:

İvit Gacellam aşkıma gittim geldim
kaydirigubbakcemile4
hangi ara gittin gı hiç haber virmedin:umursamaz:
hoş gitmiş ve gelmişsin canımolumunekankayizsmile

lessın tu-tatlicadiarzu-gutaftırnun tiçır-tatlicadiarzu-
dersimiz başladı:kahve:

evet..şimdi makyajımızı inceliyelim..uğurcum oynat:kahve:
ablamız,kahve-kiremit tonlarda bir makyaj uygulamıştır..elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım-tatlicadiarzu-

1 numara diye işaretleyeme çalıştığımguclubacismileyeri anlatmaya geçiyim:kahve:
GÖZ MAKYAJI:hatun burada kahve ve tonlarını kullanmıştır..görüntü olaak nudeye yakındır makyajı,ama sıradan gibi gözüksede baya işgilli bir makyaj.
göz içine siyah kalem çekilmiş,üstüne kalemle hafif kuyruk yapılmış,ve kirpik dipleri doldurulmuş..rimel tabiki olmazsa olmaz:1closedeyes:göz kapağına,yani kirpiklerin üzerine dumanlı sedefli gibi açık bir kahverengi sürülmüş.
göz kapaklarına yakın kısma açık ve kiremite yakın tonlarda kahve sürülmüş..kaş altına beyaz değil,ten rengi far ile aydınlatma yapılmış!

ben az önce nikom için bu makyajı uyguladım,ve gözüme bu renkleri sürdüm..üstteki farı göz kapağıma,alttaki farı kaş altıma yakın uyguladım..(farlar daha açık çıkmış,baz ile daha koyu artı normal rengide resimdekinden koyu)
2 numara DUDAK MAKYAJI: dudak makyajımı yaparken sephoranın kahverengi 118 numaralı dudak kalemini hafifçe sürdüm,sonrada cecilenin 03 numaralı rujunu sürdüm..

rujda hafif bir pembelik var gibi gözüküyo,ama dudakta böyle durmadı..ışık problemi yaşadım resim çekerken..asıl renkleri çıkmadı...
3 NUMARA TEN MAKYAJI:kızlar,burdaki allık kiremit rengine yakın..ve farkettimki sürdüğüm allıkların hiç biri bu renk değil:sm_confused:bende golden rose terekota ile carmina allığı birbirine karıştırdım..istenirse allıklar karıştırılıp,yada rujlar allık yerine yanağa sürülür ise,istediğimiz renklere yakın renkler elde ederiz..masrafa gerek yokşutarafagittibuda bi dip notzemuszemus

4 NUMARA BURUN ÜSTÜ GÖLGELENDİRME: canlar dikkat ederseniz burun üzerine küçük hileler uygulanmışyerimseniben
burun kanatlarına koyu,orta kısıma açık renk uygulanmış..burun deliklerinin ucunada beyazlık katmışlar..
ben üstünü çizdiğim için(salak gibialsanaalsanasmile)net anlaşılmıyor..burun üstü hilesini burnu daha narin göstermek için herkez uygulayabilir

benim terekotam simli olduğu için allık simli oldu..ama hatunun makyajında simli değil mat allık ugulanmış..ben size rengi kendiniz elde edebilirsiniz die örnek olması amaçlı böyle ekledim..

bu makyajı yaparken bu ürünleri kullandımm
4 lü far elizaber arden(en sevdiğim farım)
dieri innovanın farı...
baştaki allık carmina,yanındaki terekota golden rose
ruj cecile,dudak kalemi sephora,göz kalemi declare..rimel meybiline

MARKALARI AYNI OLMAK ZORUNDA DEĞİLyasakkelimesizde bu renklere yakın renklerle makyajınızı uygulayabilirsiniz böğürtlenli kompostolarımzemuszemus

hangi ara gittin gı hiç haber virmedin:umursamaz:
hoş gitmiş ve gelmişsin canımolumunekankayizsmile

Dün akşam söylediydim kuzucum...arada kaynadı sanırsam, olsun öpim ben seni boshayallersmile opuyorumnanaktan

lessın tu-tatlicadiarzu-gutaftırnun tiçır-tatlicadiarzu-
dersimiz başladı:kahve:
[/COLOR][/B]

Koptum yaa deli manyak pskopat delikafadulden

Yıvrım makkaş anlatımına kurban olduğum...bayanssulusmile olumunekankayizsmile

Kızlar ben yimek yip gelcem
kaydirigubbakcemile4

edanın bütün aldıklarını gelmişini geçmişini önüne serdim verdim veriştirdim patronsüprizzzzz
kargoda sorun var diyo hele o hediye perime ulaşmamış olsun nickini bile değiştirse bulucamkaydirigubbakcemile gerçi ne hali varsa görsün yeteri kadar rezil oldualsanaalsanasmile ufff yine sinirim zıpladıakannehir
ne sorunu allasen:1closedeyes:kimse sorun yaşamadı bi onun kargosumu sorunlu oldu-tatlicadiarzu-
hadi sorun oldu varsayalım,niye arkadaşına sormadı eline ulaştımı diye,aradan 1 aydan fazla zaman geçmiş!
onuda geç buraya bizlerede yazabilirdi,kızlar benim kargom niye gelmedi ben yolladım vesaire die..:kahve:
deseydiki ben yollamıyorum arkadaş,kralıda yollatamaz,aldım hediyemi allah razı olsun ama yollıycamıycam gücüm yok!!bunuda anlarım bak yeminle..ama dürüstlük hak getire:delphin:buraya bunu yazıp alıdıklarını eklese bu kadar dellenmezdim kankaÇok üzgünüm çoookserdarında şarkısını dinliyorum bu arada..binlerce dansözz varkaydirigubbakcemile2güzel şarkı ya:delphin:

özlemem mi senin delülüklerini sempatiksalakcinniçıngıllıklarınıkafamçokkarıştılülülülülülü,neşe pınarı..bal pötürcüğü,krem şokola..Şeniz

ben sunum olayına girecektim..aklinialirimsmileaklımdan geçmedi değil haniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3..ama arkandan yazmadım..:1rolleyes:yüzüne yazayım istedim..sositosositokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hakkat hep sunumla mı meşgul idin gıııı?aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
allah tependen baksın emi:tomato:hep sunumlamı meşkuldun diyo soruya bak:roflol::roflol:biz sunumları bitirdik yüksek lisans olaylarına geçtik naaaberrr:delphin::smiley-cool:bu arada çakma konverslerinin resmini bekliyorum aga:hooray:sende konverslendin vay bee:delphin:bi ben kaldımboshayallersmilealmayıda düşünmüyorum..niye sevemiyorum bende bilmiyorumboshayallersmile
toplaşın zilloşlaaaaaarrrr....delikafadulden
topiciiiin sabısı geldiiii...opuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-:icecream:
:1closedeyes::delphin::roflol:Şeniz
bu gece sabahlar olmasın:jeyyar::teytey:
heyy ben geldimm fıstıklarr evime döndümmm:lepi:
anam nirdeydinki sen:sm_confused:ee hoşgelmişin can..ne diyimŞeniz

iim bebeğim sen nasılsınn ooo tanrıça gacısıda gelmiş artık sunummmu yapmış napmış bilemicemmkaydirigubbakcemile3 özledik kzıım senii bu kadar uzun gitme beealsanaalsanasmile ben bi geçmişe gidiyim guclubacismilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile4
sunumları bitirdik biz mezun olduk yeğen:delphin::lepi:
bende özledim alayınızı vallaha billahaboshayallersmile

:asigim:anammmmmmmmm kimleri görüyoruz öyle hihoyyyt
benimi görüyosun yoksa:utangac:hoşgeldin kankaların melekosuŞenizbebem nasıl senin durumlar:1ninca:güzel haber ver bize hadi:Saruboceq:
Tanrıçam, eklediklerine bayıldım kuzucanım! :asigim:
Arkonun o kremini ben de çok seviyorum ama sen hemen dibini görmüşün hehehaa :lepi: kaydirigubbakcemile3

Nivea makkaş temizleyiciden ben de memnun kaldım bi de :1rolleyes:

kanka ben baya yoğun sürüyorum,o bitti,2.ci tüpe geçtim bile:kedi:
bak sende memnun kalmışsın makyaj temizleyiciden ne güzelvereliniortakgarnieri tavsiye etmiycem ama..onuda ekliycem kötüliycem:dilcikar:

tanrıçam kullanmıştı pişti olmayalım diye sanırsamsırnaşık şeysırnaşık şey
yok dayı,ben kullanmadım beş taş smilini:smiley-cool:
Koptum yaa deli manyak pskopat delikafadulden

Yıvrım makkaş anlatımına kurban olduğum...bayanssulusmile olumunekankayizsmile

Kızlar ben yimek yip gelcem
kaydirigubbakcemile4

afiyet olsun kelebekimŞenizhee benim o dediklerin:delphin::smiley-cool:
mafoldumben :gitme: Minim çok üzüldüm bitanem...:
Bizim topikte bi olay oldu mu çok kişiye sıçrıyor sanki.
hep iyi olalım hepimiz artık!

atarım kendisimi yere kanka acımam! buyrunnnnnnnnn
ne suyu kız deli!
çok özledim laa tutmayın beni...

kanka zaten kafam güzel dünya güzel sen gücelsin gücelsiin delikafadulden
edirneden geliyom ahehhaha
kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile :asigim:
aprilim alıntıda gördüm minimin arkadaşı..içim titredi..yorum yapamıyorum..ne desem boş..meknaı cennet olsun..anasına babasına sabır versin rabbim!!!çok zor çookk!!
vıyyy babooo edirnedenmi geliyinohaoldumsmilesüper süperrrr:dance::teytey:benimki istanbulda ama azat ettim onu böğün:delphin:

sakin ol rahatla patronsüprizzzzz
yok çok uslu durdular alem yapmaktan başkaaklinialirimsmile
sıyırmak iyidir yeğen, pilink yapar insana:delphin:

gel aramıza karış artık hiç belli olmazsınaklinialirimsmile
hele öyle biz delülerin arasında çok sırıtıyon:jeyyar: :roflol: :roflol:
kanka ben yokken başka ne smilli seneryolar yaptın kimbilir:roflol:
ulan daha ne yapıcaklar:)))içince sapıtıyoruz bilmiyomusun:)))

melekom dana sonra bronzer makyaj yapımında anlatabilir misin ? çokkkkkkkkk merak ediyorum bilmiyorumkismile
anlatmazmıyım melekomŞeniz
bebem,biliyosun solaryuma girdiğim için tenim esmerleşti..o yüzden bronz makyaj sırıtmıyo..ama beyaz tende yada buğday tende çok sırıtır:sinifsinif:sürüceklerse dekolte ve boyunada sürmeleri gerekli..hatta açık giyiniceklerse tüm vucuda uygulasınlar bence:smiley-cool:
sen giricekmisin solaryuma livim?karar verdinmi?

aman nekadanda mikemmel anlatmış makkacı yaw,seni yirimmzemuszemus
beğendinmi kızanım:kedi:allana kurbansositososito
tanrıcam yavru kuşum ceylanım hoşgeldin ..

sanırsam ayaklarım yok artık hissetmiyorum ..

hoşbulduk tospaların en tembeliopuyorumnanaktansende hoşgeldin tatlım..
nikom söyledi,ders çalışıyomuşsunbilmiyorumkismilesanırım bu yorgunlukta bu günlerdeki iş+ders yoğunluğu..bide arada kozmetik alışverişi yapıyosan onunda etkisi olabilü:icecream:

tanrıça çokk güzel anlatmışsınn :)

bide ben o niveanın mavi göz makyajı temizleyicisinden aldımm ,çokk vasat yaa kalemlerimden soğudum onun yüzünden,ama senn bu anlattığınn şipşak çıkarıyo makyajı :):)

kozmetik haricindee ,sizinn önerilerinize ihtiyacımm var hanımlar;
sınavlarımm yaklaşıyoo ve benmm çok çalışmam lazım ama zaman bana yetmiyoo :D:D bide odaklanma sorunu varr :D
konu dışına çok çıktımm ama siz napıyosunuzz uykunuzun kaçmasıı için,daha önemlisi ayık olmak içinn bilmiyorumkismile

anlatmazmıyım melekomŞeniz
bebem,biliyosun solaryuma girdiğim için tenim esmerleşti..o yüzden bronz makyaj sırıtmıyo..ama beyaz tende yada buğday tende çok sırıtır:sinifsinif:sürüceklerse dekolte ve boyunada sürmeleri gerekli..hatta açık giyiniceklerse tüm vucuda uygulasınlar bence:smiley-cool:
sen giricekmisin solaryuma livim?karar verdinmi?

haklısın bebem sende muhtesem duruyordur yaaaaaaa ben mektup istiyom ama :gitme:

kankam solaryum olayına götüm yemiyor hemde tenimi seviyorum aslında

kanka ben baya yoğun sürüyorum,o bitti,2.ci tüpe geçtim bile:kedi:
bak sende memnun kalmışsın makyaj temizleyiciden ne güzelvereliniortakgarnieri tavsiye etmiycem ama..onuda ekliycem kötüliycem:dilcikar:

aprilim alıntıda gördüm minimin arkadaşı..içim titredi..yorum yapamıyorum..ne desem boş..meknaı cennet olsun..anasına babasına sabır versin rabbim!!!çok zor çookk!!
vıyyy babooo edirnedenmi geliyinohaoldumsmilesüper süperrrr:dance::teytey:benimki istanbulda ama azat ettim onu böğün:delphin:

Amin bitanem, çok acı gerçekten... :gitme:

Bal köpüğüm, ben vanilyalı parfüm kullanırkene o kremi sürüyorum çok uyumlu mis oluyor zemuszemus bayanssulusmile
mutlu oluyorum o kremin kokusuyla tatlı bi koku ya sempatiksalakcinni

Aşkoların biriciği, kaşını gözünü yediğim, Şeniz
Garnier zati pek verimli olmayacakmış gibi duruyordu :sinifsinif:
nivea süper! :lepi:

kuzular, ablacığım bana bir takım hediyeler almış hep çeyizlik hem kozmetik hihoyyyt
ekleyeyim az sonra, çok güzeller, yaşasın aplam! lülülülülülü

Liv ablamın yeri başkaaaa ama o benim pamuğum
:asigim: olumunekankayizsmile

tanrıcam yavru kuşum ceylanım hoşgeldin ..

sanırsam ayaklarım yok artık hissetmiyorum ..

Yodu minik ayaklarına tospikim? Topuklu mu giydin ? :sinifsinif:

ivvettttttt güzelimi görüyorum :asigim: bebem bizim durumlar düzeldi allaha şükür herşey yolunda

hobaaa:dance::teytey::nazar::hooray::lepi:
budur işte budurrrrsüprizzzzzşimdiii sırada karabiberim ve akitim kaldı:1ninca:evet tanrıça..sınırsız reykiye bağla kendine hımmmmm:Saruboceq:hımmmmm:Saruboceq:..hadi herkez güzel enerji yollasınopuyorumnanaktan
livim çok sevindim kankamŞenizgözün aydın:nazar:olur böyle şeyler,tuzu biberivereliniortak

Back
X