- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #21.881
hahahahahaha:roflol:ulan nerden bulursun bunları ya:)))))))su katılmamış delilülülülülülükürkünü ne kadara aldın indirim yaptılar mı baridelikafadulden
kız foto isterük altına fiyatını da yaz kupa vericem![]()
2 yakan bir araya gelmesin lafı,cümle içinde anca böyle anlatılır:roflol:dağ dağa kavuşmazım,ne desen haklısınbilmiyorumkismiletanrıçam profilinin hakkını veriyorsun![]()
nerde kaldın bir araya gelemedik iki yakamam
bak bende kullandım:jeyyar:bayanssulusmile
canım,tembeltospa arkadaşımız geçmiş sayfalarda bi ayakabısını eklemişti,az sabredip,dişini sıkar bulmaya çalışırsan fikir olur tatlım:smiley-cool:kızlar ya bana göz altı için krem önerin deli olucam yoksa bir türlü iyi birşey bulamıyorummm
birde senenin modası ten rengi (bej) topuklu c,icileri(ayakkabı :):):): )) olan var mıı ben de alıcam da :):)
ben şu an niveanın salatalık özlü göz çevresi kremini kullanıyorum..gayet memnunum,indirimden almıştım,iyki almışım..nivea sevmezdim normalde,ama gözüme hiç alerji yapmadı.yapısıda çok hafif..tavsiye ederim
petitoş,çok şıkmış güle güle kullan..![]()
cnımm üstünde çokk tepindiğimdenn kirlenmiş birazz amaa benimm ten rengi topuklu ayakkabım daa bu :nine westte indirimde 90 tlye almıştım ::)
rüyanız hayrolsun ablalara döndüm:roflol: