Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam kuzucuklarım zemuszemus Şeniz
kızlar ben saç boyama ile ilgili anlattıklarınızdan hiç bişi anlamıyorum:1no2:
maşallah matematik gibi anlatıyorsunuz tebrik ederim sizivereliniortak
topikimizden saçını boyayacak 4 kişi mi oldu şimdifisfisfis
aslında ben de boyucam da benimki hint boyası koyu kestane sizinki gibi alengerli değil:lepi: kaydirigubbakcemile3

hımm anladım kuaför lazım buna en iyisinden balımm

benimde son halim albümümde var bak istersen, koyu koleston açık kumrala boyadımm
belki fikir olur sana

niko ses 1 2 3 nikoooo
sen de hoşgeldin güzeller güzeli balımm Şeniz
kürkü aldın giymek için kutuplara gittin sandım kaydirigubbakcemile3
nerelerdesin, keyifsiz olduğun bellia.s
1 ortalıkta görünmüyon. 2 saçınla uğraşıyon:lepi:

ya ben tamamını boyatmaya korkuyorum uçları boyatyım diyorum ama hangi renk olur kii
minigim seni bir goremedik ki ...birsey diyemeyecegim o yuzden mafoldumben
Livim göstermişin bile bence senin seçtiğin renk sana daha çok gider çok hoş o ton:delphin:

sagol kuzum benim olumunekankayizsmile sen şaç konusunuda karar verdin mi ...en son naz elmasın saçını diyordun bilmiyorumkismile

gisele2in saçlarına hayranım ama az kaldı saçlarımın öle olmasına 2 boyamaya aynı renk olcak inandım:)
hanımlar ben bu allığa bittim benzer renklerde bildgnz tavsiye edecegnz bişi var mı chanel 'e para gömemem::(((((((((((((
113.jpg

Nikommm hoşgeldinnn canımopuyorumnanaktan

Livim evt tatlım o renkte karar verdim işte kuaförü düşünüyorum 90 tl diyene mi boyatayım 180 e mi diye bak size saçımın boyunu koyayım söyleyin bana gerçi sinamekili karışımdan yapıcam az daha uzasın öyle boyayayım diyorum ama kendi kendine uzasın hemen boyatayım mı diyorum offfboshayallersmile

Foto albümde

Livim evt tatlım o renkte karar verdim işte kuaförü düşünüyorum 90 tl diyene mi boyatayım 180 e mi diye bak size saçımın boyunu koyayım söyleyin bana gerçi sinamekili karışımdan yapıcam az daha uzasın öyle boyayayım diyorum ama kendi kendine uzasın hemen boyatayım mı diyorum offfboshayallersmile

Foto albümde

cnm 180 çok ama hangisi daha güvenilirrbilmiyorumkismile

Foto albümde
hoşbuldumm çikilatammm Şeniz

yüzüme yoğurt sulu kil maskesi yaptım yıkadım yüzüm hararetlendigamyoncuiremsu

gisele2in saçlarına hayranım ama az kaldı saçlarımın öle olmasına 2 boyamaya aynı renk olcak inandım:)
hanımlar ben bu allığa bittim benzer renklerde bildgnz tavsiye edecegnz bişi var mı chanel 'e para gömemem::(((((((((((((
kızlar sana himencik yardımcı olurlarvereliniortak
sen hangi elbiseye karar verdin 1.mi 2.mizemuszemus

cnm saçımın rengini ekledimmmafoldumbenmafoldumben:a015:
bebem yerinde olsam boyatırmazdım gayet rengi güzel ...saçlarında kızıllık mı var kuzucum

Foto albümde

biberim senin bel kıvrımını yerimcokacimcoook bence saçların gayet uzun kuzucum bence bu hali ideal

180 harbiden çok çok çok akannehir alt tarafı boyama yapacak ...ben krepe balyajımı 30 yaptırmıştım bilmiyorumkismile

akit
nereye gittin balımm
topikimizin 2.hayaleti olursun artıkkaydirigubbakcemile3

ben senin yeni lensini neden beğenmedimfisfisfis
seni ilk gördüğümdeki lensin çok güzeldi ben kendi göz rengin sanmıştıma.s
ama bunlar ben lensim diye bağırıyo, bide saçını güzel göstermeyen lensin olabiir mi:kedi: CADIARZU

cnm 180 çok ama hangisi daha güvenilirrbilmiyorumkismile
Bana da çok geldi aşkım yani veresim gelmiyo 180 ki 90 bile veresim gelmiyo açma işlemi yapacak uçlara eğer öyle olmasaydı ben kendim boyardım zaten ama açma olduğu için kuaföre gitmek istiyorum ikisi de güvenilir cnm
hoşbuldumm çikilatammm Şeniz

yüzüme yoğurt sulu kil maskesi yaptım yıkadım yüzüm hararetlendigamyoncuiremsu

Ohhh iyi yapmışın ablacımmm yerim ben senin o hararetlenen yüzünüŞeniz

Minikim saçlarının rengi çok hoş görüküyo nie değiştirmek istiyosun bebeembilmiyorumkismile

Bibertom pek bi seksü gördüm seni hemi de buğuluaklinialirimsmile
Saçlar pek havalıkaydirigubbakcemile4

bebem yerinde olsam boyatırmazdım gayet rengi güzel ...saçlarında kızıllık mı var kuzucum

biberim senin bel kıvrımını yerimcokacimcoook bence saçların gayet uzun kuzucum bence bu hali ideal

180 harbiden çok çok çok akannehir alt tarafı boyama yapacak ...ben krepe balyajımı 30 yaptırmıştım bilmiyorumkismile

yok cnm kendi rengi boya yok hiç ışıktan belki kzııllık var gibi durmuşturbilmiyorumkismile

hoşbuldum liv vereliniortak

sana katılıyorumm
evet biberim artık saçını boya da yüzüne hareket gelsin:lepi: boshayallersmile

Neler de bilirmiş kokoşş:dilcikar:
:kedi: sizlerden kapmaya çalışıyorum
patron dedi peynir suyuyla yaptım, e peynir suyu yoksa yoğurt suyu var:lepi:

Back
X