- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #22.241
slmm canlar ben geldim hepinize koccamann öpücükkkkŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak iyi demişsin erkekler ekonomiyi severler:jeyyar:valla haklısın nikoncum bi gazla aldım eşiminde isteğiyle aldıgımdan beri kullanamadım iade edip yerine aynı paraya kaliteli bi sürü cici alıcam eşimde iade edicem diye üzüldü ama onada yeni alıcam hemde aynı paraya daha çok dedim sev,ndi bende oyle yapıcam zaten tatlım çok sağol aldıgım cicileri ekleyeceğim öpüyorum nikonum balım tşkler benden sana pazar keyfi kahvesi bol köpüklü yanında nestle damak çikolata afiyet olsun tatlımöpüyorum opuyorumnanaktan
miden nasıl oldu balımm:1hug: CADIARZUslmm canlar ben geldim hepinize koccamann öpücükkkkŞeniz
Ben de gecen fondoten aldım maxfactor lasting performance harika bi ürün çok beğendim canım cildin yağlıysa benim gibi hiç düşünme varlığı bile hissedilmiyor biraz tuzlu gibi ama değerzemuszemus
Anladım cnm sağol tmm sorayım cnm çok sağol. 2 sene kızıl kullandım sonra tkr siyaha döndüm 1 1,5 senedir siyah cnm değişiklik istiyorumboshayallersmile
Benim anam destek veriyor yaptırcam desem ama ben de o cesaret yok:1no2:
Takma kirpiğe ben de özeniyom balım alırsan bi sese et bana
Nikooo ses verr
Enişte aldı götürdü onukaydirigubbakcemile
Kimse kalmadı mı:gitme: Uyurum bak topiğin bi köşesindemirmirmirmir
Pati de gelmedi topiği kapatmayasempatiksalakcinni
barbiş kırmızı ve siyah mini elbiseye bide ilk elbiseye bayıldım somon renkli olanlarda çok güzelboshayallersmile
hepsini beğenmişim bendesempatiksalakcinni
sochicim günaydın kuzu maxfactore bak bebeem takma kirpiğini de meraklan bekliyorum benim de aklımda var çünkü ama hiç kullanmadımbilmiyorumkismilebakiim ona da canımm ii bişi olsun yarı yolda bırakmasın maxın ürünleri güsel zaten
değişiklik iidir kuzummmmm yaptr gitsin içinde kalmasın
anamı takan kim bebemmmm, alcam alcam kirpiği koyarım bu hafta resimopuyorumnanaktan
bebeğmmm kusura kalma çatırt die çıkmak zorunda kaldımmmm soriiiiiiibayanssulusmile
çokkkkkkk canım sıkılıooo proje ödevim var kaytarıorummmm kurtarın beniii kaçak kaçak bakıommm grup arkadaşlarım kalayı bascak
ayyy herkeslerde bi final derdi
bendede boshayallersmile
islo kısmetse okul bitince ne çıkacan kaydirigubbakcemile3
uyy sen daha çömsün be yavrum
Allah yardımcın olsun boshayallersmile
bak iyi demişsin erkekler ekonomiyi severler:jeyyar:
kahvemi aldım canım sağol eline sağlık
anam bu çikilata dediğiniz kadar güzelmişdelikafadulden
sana da mutlu pazarlaropuyorumnanaktan