Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla haklısın nikoncum bi gazla aldım eşiminde isteğiyle aldıgımdan beri kullanamadım iade edip yerine aynı paraya kaliteli bi sürü cici alıcam eşimde iade edicem diye üzüldü ama onada yeni alıcam hemde aynı paraya daha çok dedim sev,ndi bende oyle yapıcam zaten tatlım çok sağol aldıgım cicileri ekleyeceğim öpüyorum nikonum balım tşkler benden sana pazar keyfi kahvesi bol köpüklü yanında nestle damak çikolata afiyet olsun tatlım :kahve: öpüyorum opuyorumnanaktan
bak iyi demişsin erkekler ekonomiyi severler:jeyyar:
kahvemi aldım canım sağol eline sağlık:kahve:
anam bu çikilata dediğiniz kadar güzelmişdelikafadulden
sana da mutlu pazarlaropuyorumnanaktan

Ben de gecen fondoten aldım maxfactor lasting performance harika bi ürün çok beğendim canım cildin yağlıysa benim gibi hiç düşünme varlığı bile hissedilmiyor biraz tuzlu gibi ama değerzemuszemus

bakiim ona da canımm ii bişi olsun yarı yolda bırakmasın maxın ürünleri güsel zaten

Anladım cnm sağol tmm sorayım cnm çok sağol. 2 sene kızıl kullandım sonra tkr siyaha döndüm 1 1,5 senedir siyah cnm değişiklik istiyorumboshayallersmile

değişiklik iidir kuzummmmm yaptr gitsin içinde kalmasın

Benim anam destek veriyor yaptırcam desem ama ben de o cesaret yok:1no2:
Takma kirpiğe ben de özeniyom balım alırsan bi sese et banakaydirigubbakcemile4

Nikooo ses verr
Enişte aldı götürdü onukaydirigubbakcemile

anamı takan kim bebemmmm, alcam alcam kirpiği koyarım bu hafta resimopuyorumnanaktan

Kimse kalmadı mı:gitme: Uyurum bak topiğin bi köşesindemirmirmirmir
Pati de gelmedi topiği kapatmayasempatiksalakcinni

bebeğmmm kusura kalma çatırt die çıkmak zorunda kaldımmmm soriiiiiiibayanssulusmile

çokkkkkkk canım sıkılıooo proje ödevim var kaytarıorummmm kurtarın beniii kaçak kaçak bakıommm grup arkadaşlarım kalayı bascak

barbim bu sağdaki elbise ne kadar zarif gıboshayallersmile
onu üstünden çıkar bağa vir çabıhdelikafadulden

barbiş kırmızı ve siyah mini elbiseye bide ilk elbiseye bayıldım somon renkli olanlarda çok güzelboshayallersmile
hepsini beğenmişim bendesempatiksalakcinni

kızz bunlar benim olsa varyaa
kırk kapıya dağıtırımmm kaydirigubbakcemile3

bakiim ona da canımm ii bişi olsun yarı yolda bırakmasın maxın ürünleri güsel zaten

değişiklik iidir kuzummmmm yaptr gitsin içinde kalmasın

anamı takan kim bebemmmm, alcam alcam kirpiği koyarım bu hafta resimopuyorumnanaktan

bebeğmmm kusura kalma çatırt die çıkmak zorunda kaldımmmm soriiiiiiibayanssulusmile

çokkkkkkk canım sıkılıooo proje ödevim var kaytarıorummmm kurtarın beniii kaçak kaçak bakıommm grup arkadaşlarım kalayı bascak
sochicim günaydın kuzu maxfactore bak bebeem takma kirpiğini de meraklan bekliyorum benim de aklımda var çünkü ama hiç kullanmadımbilmiyorumkismile
Benim de finaller başlıyor ama ben de daha tık yokk:gitme:

ayyy herkeslerde bi final derdi
bendede boshayallersmile

Benim de final derdim varrmafoldumben
Okul hayatımın son final dönemi hem de ama benim daha bişi çalıştığım yokmafoldumben

Back
X