- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #22.501
niko hala anlamadın repine bak çiçeğim açıkladım:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım ben anlamaz olur muyum, çaktırma :jeyyar:niko hala anlamadın repine bak çiçeğim açıkladım:))))
anladım ben anlamaz olur muyum, çaktırma :jeyyar:
sen beni anladın mı
çok başım ağrır benim çok :roflol::roflol:
mirmirmirmiryeni iç çamaşırları alsan?
öneri:))
mirmirmirmir
açılım yap diyon yanezemuszemus
tek sevdiğim şeyler onlar zati![]()
kesinlikle remington burcucum
neyi kaçırdın yarına kadar süren var balım
april la yerimden ahanda oturduğum bu koltuktan aklmadan kpss ye başvurdum
bi de 2010 memur alımı için tercih yaptım la çok zahmetsiz oldu bu sefer:))) sefam ola nasıl kudurdun amaaaa :)))))))
biz geçen sene başvurduk ya biz; bankaya para yatırıp direk netten başvuruyorsun , tercihleri de öyle yaptım.
mini ya sen bütün dersleri senesinde mi veriyon kuzu? neden kuzu az dinlen ya hepsi aynı sene verilmez ki
öğrenciliğin kuralı bu son senede sıkışacak şekerparem
iyiym bebek suratlı kızanım,ya saç maşası hakkında arzum remınghton demiş sen kullandınmı hiç ben düzleştiriciyle maşa almak istiorum ama marka konusunda kararsızım aprişimbilmiyorumkismileyardım please
aprişim saçın başın kaşın hepsi güsel gerek yok dimi bebem,ama benim saçlar çok kabarıoooo,acil çeyizime almam lazım kaydirigubbakcemile5
pratik aprim benim ya benimkileri 3 gece önceden suya basıp 2 katta örsem adam olmaz ki boyada yok saçımda ya:umursamaz:napim bilemedim artık.aprim sen loreal castinglemi boyuodun saçınıi,benim saçım koyu kahve boyamak istiorum şöle ışıltılı bi kahve olsun karamele yakın neyle boyasam acep?