Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya kizlar remington mu philips mi? sac masasinda? aralarinda 15 TL ye yakin fark var. philips daha pahali_?

Son düzenleme:
april la yerimden ahanda oturduğum bu koltuktan aklmadan kpss ye başvurdum

bi de 2010 memur alımı için tercih yaptım la çok zahmetsiz oldu bu sefer:))) sefam ola nasıl kudurdun amaaaa :)))))))

biz geçen sene başvurduk ya biz; bankaya para yatırıp direk netten başvuruyorsun , tercihleri de öyle yaptım.

:hasetindencatlayanuye:
seneye ben de öle yapçam la düdük...:dilcikar:
bu sene alıştırma olsun deyyi giriyom
eyvahedigeldismile lülülülülülü

mini ya sen bütün dersleri senesinde mi veriyon kuzu? neden kuzu az dinlen ya hepsi aynı sene verilmez ki

öğrenciliğin kuralı bu son senede sıkışacak şekerparem

Ne biçim tavsiyeler ne menem öğütler bunlar yaa :mymeka: -tatlicadiarzu-
Minom, sen bakma bunlara kuzum, senesi senesine geç derslerini april ablan gibin rahat et.. ıııımmm :olmaz:

iyiym bebek suratlı kızanım,ya saç maşası hakkında arzum remınghton demiş sen kullandınmı hiç ben düzleştiriciyle maşa almak istiorum ama marka konusunda kararsızım aprişimbilmiyorumkismileyardım please

iyiym bebek suratlı kızanım,ya saç maşası hakkında arzum remınghton demiş sen kullandınmı hiç ben düzleştiriciyle maşa almak istiorum ama marka konusunda kararsızım aprişimbilmiyorumkismileyardım please

Tatlım ben saç kurutma makinesi dışında hiç bişi kullanmadım desem...bilmiyorumkismile :roflol:
ama ablama evlenirken, Rowenta'nın herşeyli setini aldıydık.
Rowenta Lissima, güzeldir. ama ablam da pek kullanmıyor, duruyor öyle. bende olsa kullanırım ama
kaydirigubbakcemile3

aprişim saçın başın kaşın hepsi güsel gerek yok dimi bebem,ama benim saçlar çok kabarıoooo,acil çeyizime almam lazım kaydirigubbakcemile5

aprişim saçın başın kaşın hepsi güsel gerek yok dimi bebem,ama benim saçlar çok kabarıoooo,acil çeyizime almam lazım kaydirigubbakcemile5

Yokk ben kuzummm :1no2:
benim saçlarım kadar kabaran başka bi saç olamaz doğada...:sinifsinif:
saçının tipi ne? dersen
kabarık! derim...ohaoldumsmile
ama işte kullanma alışkanlığım yok, takılıyorum böyle :1rolleyes:
kendinden dalgası var o da üzerine tuz biber oluyor.
genellikle geceden yıkanıp örüp yatıyorum, sabaha kıvırlı ve sakin saçlarım oluyor bir nebze...
bayanssulusmile

pratik aprim benim ya benimkileri 3 gece önceden suya basıp 2 katta örsem adam olmaz ki boyada yok saçımda ya:umursamaz:napim bilemedim artık.aprim sen loreal castinglemi boyuodun saçınıi,benim saçım koyu kahve boyamak istiorum şöle ışıltılı bi kahve olsun karamele yakın neyle boyasam acep?

pratik aprim benim ya benimkileri 3 gece önceden suya basıp 2 katta örsem adam olmaz ki boyada yok saçımda ya:umursamaz:napim bilemedim artık.aprim sen loreal castinglemi boyuodun saçınıi,benim saçım koyu kahve boyamak istiorum şöle ışıltılı bi kahve olsun karamele yakın neyle boyasam acep?

Evet kuzum ben çok memnunum.:lepi:
karamele yakın dersen benim rengime boya
Çikolata Karamel...
zaten casting serisi ışıltılı bir seri, parlaklık süper...
kaydirigubbakcemile5

Back
X