- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.401
paaati
niiko
hee yine kaç uykucu senianaaa beni irkek yapmşş :roflol:
hadi iyi geceler nikomm ben gidip braz yatiyim uykm kaçmadan :))
merhaba efenim ben bu yazlığa yeni taşındım efenim tanışalım ben şevket tahtalıgil sizin isminiz nedir hanfendiciğim
hee yine kaç uykucu seni
ben arkandan atıp tutarım nasıl olsa
bacım ben de talibim anadın mışevket tahtalıgil sempatiksalakcinni
bende pihter hazinedar hemen tanışak kaynaşak yaguşuklukaçma gellll sempatiksalakcinni
şşşşh patiiuyudum bilem nikoo gel yamacıma kıvrıl istiyosan :1ninca:
anaammmmm delikafadulden önümden kara kedi geçtiiiikoyktummm gel niko yanımaaaa sempatiksalakcinni
bacım ben de talibim anadın mışşşh delihanlu bağa da pırah lo yazlığımız yoh emme kaytan bıyımız var evelallah
erkeğin hasında anlıyon bacım anadın mısana yazlık buldum internetten aşkitooommartık aramızda bi engel kalmadı kaygan bıyıklı ceyarım :asigim:
geliyom bebeğimatla arabama nikoooo :jeyyar:
korkma kırmızı halı sadece o sempatiksalakcinni senin için arabama döşettim eyi ettim mii
gel sahili gezdirim anacım sana
erkeğin hasında anlıyon bacım anadın mıyanız ben iç güveysi gelsem çok güzel kağıt atıyom kavede hem delikanlıyı internet bozar biz anamayız bilgisayardan
bu kaçıncı iyi geceler :roflol::roflol::roflol: ben kaçıyom sen geliyon ben geliyom sen kaçıyon:roflol: :roflol: sen gel yanıma şimcik.kagıt attırcam sana sempatiksalakcinni
bakalım dedgn kadar varmıymışş
eyi geceler yigidim evimin diregi :1ninca: gamyoncuiremsu
miniiiiiiiiiiiiiiim lilililililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
maşallah o havanı duruşunu yerim çok güzel ve asilsin maşallah :asigim: olumunekankayizsmile Şeniz
çok teşekkür ederim seni de dünya gözüyle gördüm :kedi: kaydirigubbakcemile3 Şeniz
bebeim bende istiyorum delikafadulden opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bitanemmm opuyorumnanaktan
Aaaa miniiiii doğumgününmüydü..
Yeni yaşın Kutlu olsun canım.. nice güzel senelere.opuyorumnanaktan.
canım çok teşekkür ederim çok utandım bebeğim :kedilumunekankayizsmileŞeniz
akşamda sana yollarım gülüm opuyorumnanaktan
patttiiiiiiimmmmm çok teşekkür ederriiiiimmmm hep birlikte inşallaahhhh olumunekankayizsmile
gacıablaaa evet böğün doğum günüümmm,çooook teşekkürr ederiiimmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnn bebekleriimmmm , dişçiye gedeceğim için heycandan uyyamadım delikafadulden
nişanlımında kep töreni var ben aileyi temsilen gideceğim delikafadulden
aşkamda bana süpriz yapcakmışşşşşşşş delikafaduldendelikafadulden
hepiniziii çok çok öpüormmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?