Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:hulya:eeed büyük boyunu alsam iyi oLucakk sanırımm çünkü alışana kadar ben büyük bi kısmını bitiririimmm hehe teşekkürler canımcımmm

bebeklerimmm ben geldiiiimmmmmm delikafadulden
dün,çok güzel bir gün geçrdimmmmm , çok eğlendik hihoyyyt, sevdiceğimde mezun oldu törende de çok duygulandım hihoyyyt hemde sevdiceğimin evlenme teklifi edişinin 1. yılıydı onu da kutladık delikafadulden
törenden sonra yemek yemeğe gittik ordan eve gidicez sanıodum bana spriz yaptı arkadaşlarım pasta filan almışlar sonra dens etmeye gittik hihoyyyt
sizin yerinize de meyme suyu içtimmm :içelim:
tek tek alıntı yapamadım ama islom , pandoraablam çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah olumunekankayizsmile
nazom da sanırım nie meyve suyu die sormuştu bebim araba kullanıorm ben onun için içmiorm yoksa güzel içiciyimdir:lepi:
bime gittim alcaklarımı da aldım , kajallar çok güççük geldi gözüme onlarda almadımşutarafagitti
hediyelerimi ve yeni aldıklarımı da çekip yükliycem buyrunnnnnnnnn

Mini'm mezun mu olduuuuun seeeeeeeeeenn ayyy darısı başımaaa meleğimmmm

güzel bir gün geçirmişsinnn ömrünün geri kalan günlerini de böyle güzel tebessümlerle taçlandırman dileğiylee ..

opuyorumnanaktan

göksucum yok ben mezun olmadım,nişanlım mezun oldu kep töreni vardı , keplerini bana attılar kollarım morarmış kaydirigubbakcemile3
ben 3 oldum daha akannehir
çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

göksucum yok ben mezun olmadım,nişanlım mezun oldu kep töreni vardı , keplerini bana attılar kollarım morarmış kaydirigubbakcemile3
ben 3 oldum daha akannehir
çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

canımmm benimmm olsun mezuniyet yakın sayılırrr kaydirigubbakcemile5

çok mutlu oldum meleğimmm br ömür mutlu olun inş. evlilik yolu yakın gözüküyorr ? opuyorumnanaktan

saol canım , hepimiz inşallah , nişanlıyım zaten canım ben mezun olunca inşallah sositososito
bana gelene kadaaaaarrr tanrıçam var aprilim var önce onlar sonra ben sırayla hihoyyyt

ben temizleme sütünden sonrada yüzümü yıkıyorum mesela neyle silersem sileyim yüzüme bir iki kez su vuruyorum bebaktada aynı yönetimi uygularsak sorun olmaz heralde çünkü ben yaz kış kullanırım diye alıcam

Bebak'ı ne amaçlı kullanacağına bağlı...
Eğer makyaj temizleyici olarak kullanacaksan, tabii ki ardından yüzünü yıkaman lazım.
Zaten her ne tipte temizleyici kullansak ta, (süt, krem, yağ vs)
ardından yüzümüzü cilt tipine uygun bir temizleyici ile yıkamalıyız. yoksa kalıntılar dert olur.
Eğer Bebak'ı nemlendirici olarak kullanmak isterseniz,
Yukarda dediğim gibi, cilt tipinize uygun bir temizleyici ile yıkadıktan sonra, az miktar badem sütünü pamuğa döküp silmeniz halinde, nemlendirici sürmüş kadar olursunuz. üstüne başka ürün kullanmaya gerek kalmaz...bu şekilde geceleri kullanmanızı öneririm ve her gün değil, cildinizin yağ durumuna göre...
Eğer Bebak'ı sadece göz makyajı temizliğinde kullanacaksanız da, yine ardından yüzünüzü komple temizleyiciyle yıkayın...
Bu arada Tanrıçam pek tavsiye etmiyor badem sütünü, onu da söyleyeyim. :hulya:
Ben memnunum ama memnun kalmayanlar da mevcut...
opuyorumnanaktan

bebeklerimmm ben geldiiiimmmmmm delikafadulden
dün,çok güzel bir gün geçrdimmmmm , çok eğlendik hihoyyyt, sevdiceğimde mezun oldu törende de çok duygulandım hihoyyyt hemde sevdiceğimin evlenme teklifi edişinin 1. yılıydı onu da kutladık delikafadulden
törenden sonra yemek yemeğe gittik ordan eve gidicez sanıodum bana spriz yaptı arkadaşlarım pasta filan almışlar sonra dens etmeye gittik hihoyyyt
sizin yerinize de meyme suyu içtimmm :içelim:
tek tek alıntı yapamadım ama islom , pandoraablam çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah olumunekankayizsmile
nazom da sanırım nie meyve suyu die sormuştu bebim araba kullanıorm ben onun için içmiorm yoksa güzel içiciyimdir:lepi:
bime gittim alcaklarımı da aldım , kajallar çok güççük geldi gözüme onlarda almadımşutarafagitti
hediyelerimi ve yeni aldıklarımı da çekip yükliycem buyrunnnnnnnnn

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canımın içi Minim benimmm olumunekankayizsmile
nişanlını tebrik eder, senin gözlerinden öperim tatlı kuzum, Şeniz Şeniz
nice yaşlara! opuyorumnanaktan

saol canım , hepimiz inşallah , nişanlıyım zaten canım ben mezun olunca inşallah sositososito
bana gelene kadaaaaarrr tanrıçam var aprilim var önce onlar sonra ben sırayla hihoyyyt

:kedi: Seni gidi minik nişanlı senii olumunekankayizsmile

Kızlar Bimden bişeyler aldım eklicem şimdi :lepi:

Son düzenleme:
2248.jpg

2191.jpg

Bim'den aldıklarım hihoyyyt
Nestle çikolatayı da çektim ehehehe :1: cokacimcoook
Banat seyahat diş fırçası-macunu
Kajal eyeliner
Kajal Lipgloss (rengi kokusu harika, sürdüm, hiç yapışık değil ya hayret!) :asigim:
Nexcare çift taraflı duş süngeri
Bepanthen krem
zemuszemus opuyorumnanaktan

Bim'den aldıklarım hihoyyyt
Nestle çikolatayı da çektim ehehehe :1: cokacimcoook
Banat seyahat diş fırçası-macunu
Kajal eyeliner
Kajal Lipgloss (rengi kokusu harika, sürdüm, hiç yapışık değil ya hayret!) :asigim:
Nexcare çift taraflı duş süngeri
Bepanthen krem
zemuszemus opuyorumnanaktan
april cicilerini güle güle kullan canımm olumunekankayizsmile
ben gittim öğlen tatiline denk geldim şaşkın kafam :mymeka:
şansımı denicem bakalım :icecream:
lipglosunun rengi çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan

ucu nasıl liner'ın aprilim,ben açıp bakamadım ondan alamadım,durun ben de çekim
bi de elbise aldım çok rüküş kaydirigubbakcemile3

2438.jpg

bim den saçfırçası aldım,
rexonadan aldım kokusunu beğendim daha da değişmem,
diş fırçası takımından aldımdelikafadulden
tişörtümü de abercrombie den aldım,indirimden 20 tl, haneler ' deki bi kızda görmüştümdelikafadulden
elbisemde 5 tl, çok rüküş , nerde giyceksem güllü güllü , taytle mi giysem ama penyesi çok güzel keşke gülleri az olsaydı olmadı siyah yelekle giyerim güller pek görünmez,şu anda sesli düşünüormlaelaelaelaelaesositosositodelikafadulden

minimmmmm dogum günün kutlu olsun bebeim delikafadulden

tosbikiminnn kargosu geldiiiii:sm_cool:
hayallerimi süsleyen bu palete tosbikim sayesinde kavustum :teytey:
renkler harika simli simli ışıl ışıl fıkır fıkırrr :sm_cool:

sınavlar bitti memlekete dönme zamanı :jeyyar:
yazın pek nete giremicem sanırım dostlar :a015:
akitom güle güle kullan bebeğim Şeniz
şimdiden hayırlı yolculuklar, zaten deli gibi özledim seni daha fazla özletme nikosu olumunekankayizsmile

bim den saçfırçası aldım,
rexonadan aldım kokusunu beğendim daha da değişmem,
diş fırçası takımından aldımdelikafadulden
tişörtümü de abercrombie den aldım,indirimden 20 tl, haneler ' deki bi kızda görmüştümdelikafadulden
elbisemde 5 tl, çok rüküş , nerde giyceksem güllü güllü , taytle mi giysem ama penyesi çok güzel keşke gülleri az olsaydı olmadı siyah yelekle giyerim güller pek görünmez,şu anda sesli düşünüormlaelaelaelaelaesositosositodelikafadulden
bu kız bi yere giderken hiç eli boş dönmüyo belli sırnaşık şeysırnaşık şey
elbisenin kesimi çok güzel ben beğendim güle güle giy canım olumunekankayizsmile
cicilerini güle güle kullan Şeniz

anaaaam akitim gidior mu memleketeeee :gitme: olsun akitim anacığının kucağında dinlenirsin ne güzel opuyorumnanaktan kutlaman için teşekkür ederim balım delikafaduldendelikafadulden

nikom öle valla nere olursa olsun mutlaka alcak bişe buluorm , tohum, tornavida bunlardan bazıarı ...delikafadulden

nikom öle valla nere olursa olsun mutlaka alcak bişe buluorm , tohum, tornavida bunlardan bazıarı ...delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla helal olsun, hele de tornavidayı alıyorsan zira detay şeyler alınacağı zaman hep ihmal edilir sırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X