- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.641
kolay gelsin tosbikimm güzelim opuyorumnanaktanTospik kaçar
meslek hukuku çalışıp uyucak
öper mıncırırım hebicinizi.
yapma akitim yaaa..koca yaz sensiz nassı geçer..komşudan falan gir..kankan yok mu neti olan..
Akitom fondoten güzel demek,zemuszemus
uyguna da almışsın yirim senin aklına kurban güzellimmŞeniz
aprişim böğün cildiye dr.gittim..1 kutu roac. ne kaa güzel yaptı.:dance::dance::smiley-cool:.bi kutu daa kullanalım dedi dr.ama eylül ekim gibi..
saol bebeim aklımı seveyim aklımı -tatlicadiarzu-
bloglarda cok daha ucuz oluyor arada iyi bişey düşürüyorsun :jeyyar:
Valla mı Gacellam...hihoyyyt Çok sivindim kuzucum benimmm kaydirigubbakcemile5
Evit yaz geçsin de öyle devam edersin bebişim, güneşten lekelenme olmasın olumunekankayizsmile
Bazen benim de aklım gidiyor bi sürü şeye kankam, süper markaları epey uyguna satıyorlar çünkü... ama frenliyorum kendimi hep... :1ninca:
:gitme: :gitme:Akitim çok özletme bizi:çok üzgünüm:
Bazen benim de aklım gidiyor bi sürü şeye kankam, süper markaları epey uyguna satıyorlar çünkü... ama frenliyorum kendimi hep... :1ninca:
Sağol kuşum ama az daha çabalamam lazımkaydirigubbakcemile2Aşkummm opuyorumnanaktan
Güzel yanmışsın öyleyse biriciğim benim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Ewet kuzum ya ben de tel. ile çekiom renkler çok alakasız oluyor:1ninca:allah yarebbi sükürrrrr sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
saol bebeim üşeniyorum yaa zaten telefonlada pek kendi gibi cıkmıyor makyaj ohaoldumsmile
Hele ben çok hamatarım di misempatiksalakcinnianalı kızlı nası hamaratlar yaaaaaa
Ayy bu kötü haber yaa ama ben pazar günü sonrada çarşamba günü mezuniyet fotolarımı döşücem sen olmucan mı:gitme::sinifsinif:ayy bisürü nazar boncugu takmıs bana olumunekankayizsmile
okul bitti gacitom pazar memlekete dönüş
evde net yok giremem pek sanırım :gitme: :gitme:
Ayy korkuom ben o haptan hadi şifa olsun gacımaaprişim böğün cildiye dr.gittim..1 kutu roac. ne kaa güzel yaptı.:dance::dance::smiley-cool:.bi kutu daa kullanalım dedi dr.ama eylül ekim gibi..
ŞenizAprilim, minim aldıklarınızı güle güle kullanın ben unuttum bugün cuma olduğunu
Ben de nivea göz dudak makyajı temizleyicisi aldım inş memnun kalırımçok yorgunum foto çekesim yok sonra eklerim artıkmirmirmirmir
Akitim çok özletme bizi:çok üzgünüm:
İslom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?