Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
isloşum hepsi çok güzel fotolarının.. ammaaaaa saçlar on numero, hatta yüz numero..:lepi:
makkacın da ayarında.zemuszemus.daaa ne olsun..a.s

Çok teşekkür ederim canlarım benim:kedi:
Senin dediğin modeli anlattım anlamadı hırtokaydirigubbakcemile3
Bunun adı ankara dalgasıymış kimse bilmez didi bunu bide havalı:dilcikar:
Fönle parmağına sarıyor tokayla tutturuyor süper bi modelmiş yaa ben acele ettirdim biraz daha uğraşsa daha güzel olcekti tavsiye ederim kuzular fön die gittim havalandım cıktımsempatiksalakcinni

diğer yere yazsaydın bacım o burda bulamaz şimdi sırnaşık şey
Yükledim kuzucum ama sen izle programını albümü eve dönünce silerim bebeğim
Link de vereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16420
gittim, gördüm, bayıldım beğendim, geldim zemuszemus Şeniz
maşallah islom sana ya boshayallersmile olumunekankayizsmile
enn çok da okuduğun, ailenin emeğini boşa çıkartmadığın için tebrik ediyorum bebeğim Şeniz

ben de gacının dediği modele atlıyorum bi de sırnaşık şey
meğer model nasılmış hhhhhıhh :dilcikar:
zevkli gacı dedik unuttuk gacı huyundan vazgeçer mi aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:

tanrıçam ne zaman görecek bu fotoları yağ hala gelmedi :2: :gitme: :1shok:
güya sürprizim olacaktı ona :dilcikar:

Nikonum bitanem çok teşekkür ederim tatlım benimŞeniz
Beni nasıl mutlu etti söylediklerinolumunekankayizsmile

Gacı az değil yaasempatiksalakcinni

Ben kaçar kızlar şu eşyaları hazır edeyim artık.
Çok öpüyorum hepinizi çok seviyorummopuyorumnanaktan

hadi güle güle sana islo..güzel anılarla fotolarla dön canım..
mezniyetin hayırlı olsun.Şeniz.başarılar..Şeniz

ay bide ben bişey diyim..
şaaapmak gibin olmasın amaaklinialirimsmile ,diyetteydim ya..1,800 vermişim..5.günümzemuszemusopuyorumnanaktan:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, 23 mayısta da arzununki gelii, :)))))))))), afrodit&biberr, afroditt&akitt, akito gitmesin..., akitra ilarzu buluşma 19 mayıs :), akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, alim geldi yaa alim geliyooo, april-tanrıça kanka :), aprilin askeri de gelcek ki :d, askerler geliii gelsin sunumlar :)))))), aslımı kaybettim hükümsüzdür, aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bibertonun sunumcu balıklarına dikkat :)), bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, butopik çok güzel yaa, cilt, damat kkya izin vermiyo mu?(, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gececi aso.., go aso goooooo, gogıl gibi topik herşeyi sor söyler, guzel, harika, harikaaaaaaaa, icin, ilarzu anketten ankete koşuyor lilililiiiiii :))), ilarzumun birinciliğine gece alem yapılmışşş :)), ilarzunun kuzeni o:)), israili kınayan heidi'ye helal olsun..., kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), konversime laf atnlarn orcinal conversi olsun, kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça sunumlarda topik kayıplarda , tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçaaa yuvana dönnnnn, tanrıçada sunum yapmış gelmiş diyorlar:), tanrıçam gogıl gibi karısın allama :), tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, zılgıtçı mini lilili, _converse_&_tanrıça_

bunnarı kim yazdı kııı?:1rolleyes::1rolleyes:

slmm kızalrrkaydirigubbakcemile2 islom süper olmuşsun :asigim:maşallahh kuzumaa yaa:asigim:
hoşgeldin minikomm Şeniz
bi selam verip kaçma yine şutarafagitti bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
ay bide ben bişey diyim..
şaaapmak gibin olmasın amaaklinialirimsmile ,diyetteydim ya..1,800 vermişim..5.günümzemuszemusopuyorumnanaktan:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
tebrik ederim gacım kaydirigubbakcemile2
ama nerenden verdin, verim alabildin mi bari sempatiksalakcinni bayanssulusmile

hoşgeldin minikomm Şeniz
bi selam verip kaçma yine şutarafagitti bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile

tebrik ederim gacım kaydirigubbakcemile2
ama nerenden verdin, verim alabildin mi bari sempatiksalakcinni bayanssulusmile
neremden vercem?sositosositotöbe tööbe..lülülülülülü
göbüşüm gitti accukun..

:1rolleyes: :smiley-cool:

:1closedeyes:annamıştım zatiii

gacım tebrik ederim nerdeyse 2kilo vereliniortak
hadi bakalım azimle azimle :jeyyar:

nikonum sen neden 50 istiyorsun yaa ben 55 olsam diyorum 54ümde yada abartmasam mı sempatiksalakcinni

gacım tebrik ederim nerdeyse 2kilo vereliniortak
hadi bakalım azimle azimle :jeyyar:

nikonum sen neden 50 istiyorsun yaa ben 55 olsam diyorum 54ümde yada abartmasam mı sempatiksalakcinni
ohooo senin kadar boyum olsa 55 ne ki 60 bile isterim balımm sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

gacıma maşallah, hem de bölgesel. ben de tanrıçamın şu yağından alıp göbeme masaj yapıcam daha ooo kaydirigubbakcemile

kız hangi recimi yapıosun banada şey etseneeeyvahedigeldismilezemuszemuszemuszemuszemuszemus

layt ekmek,layt süt,layt yoğurt,layt pisküvülerle yapıyom..salata,küçük porsiyonla yemek(akşam)..meyve filan..ne biliim..15günü tamamlarım 52-53 filan iyidir, benim için..

şindi şööle yapıyom..
sabah 1,5 dilim layt ekmek,domates salatalık,yağsız peynir..
öğlen salata veya yoğurtla layt pisküvü veya layt sütle pisküvü bazende 1 dilim layt ekmek..arada accıkın meyve..
akşam7-8 gibi küçük porsiyonla yemek ne yaptıysam(az yağlı)limonlu salata..ağşam yimeenden sonrada arada layt püsküvü,az meyve filan ..böyle işte..

akitim nikonum tişkür ederim..yağdan mı kastan mı neden verdiğimi bilmiyorum..yapıyom işte..
daha önce bu diyetle doğumdan soona 10 kilo verdim 2,5 ayda..tabi arada kaçamaklarım oldu..

saol cnm yaa sen ne güzel vermişsin inş darısı bana benm 5 kilo vermem lazım nasıl vericem ya off offmafoldumben bende deniyim bu diyeti madem:sinifsinif::gitme:

anam herkes nereye gitti
kimse yok ohaoldumsmile
ben ilk tatilime çıkıorm salı günü delikafadulden önce memleketime gideceğim , sonra nişanlımın ailesinin yanına gideceğiz, artvine sonra ananesi var :jeyyar:
sonrasını da düşünmedik sanırım ayvalıka gideceğiz :jeyyar:
ama gelirim arada , aldıkalrımı koyarun :jeyyar:
liste yaptım, bavula bişe koymayacamki yer kalsın :jeyyar: sonra madur oluorm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…