- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.721
isloşum hepsi çok güzel fotolarının.. ammaaaaa saçlar on numero, hatta yüz numero..:lepi:
makkacın da ayarında.zemuszemus.daaa ne olsun..a.s
Mmmmm demek kendi keşfetmiş angıra dalgasını..kaşif kuyaför..sempatiksalakcinni
diğer yere yazsaydın bacım o burda bulamaz şimdi sırnaşık şeyanam yakalanmışım haberim yok sempatiksalakcinni
sende benim bacımsın Şeniz
kusura bakma canım görmemişim
ben buraya ablamın yazdıklarını takip ediyom açıyom yazdıklarını okuyup gidiyordum :1ninca:
yazdıkları çok güldürüyorda beni sempatiksalakcinni
o yüzden seni görmemişim kusuruma bakma olur mu:asigim:
gittim, gördüm, bayıldım beğendim, geldim zemuszemus ŞenizYükledim kuzucum ama sen izle programını albümü eve dönünce silerim bebeğim
Link de vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16420
Nikonum bitanem çok teşekkür ederim tatlım benimŞenizdiğer yere yazsaydın bacım o burda bulamaz şimdi sırnaşık şey
gittim, gördüm, bayıldım beğendim, geldim zemuszemus Şeniz
maşallah islom sana ya boshayallersmile olumunekankayizsmile
enn çok da okuduğun, ailenin emeğini boşa çıkartmadığın için tebrik ediyorum bebeğim Şeniz
ben de gacının dediği modele atlıyorum bi de sırnaşık şey
meğer model nasılmış hhhhhıhh :dilcikar:
zevkli gacı dedik unuttuk gacı huyundan vazgeçer mi aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
tanrıçam ne zaman görecek bu fotoları yağ hala gelmedi :2: :gitme: :1shok:
güya sürprizim olacaktı ona :dilcikar:
hoşgeldin minikomm Şenizslmm kızalrrkaydirigubbakcemile2 islom süper olmuşsun :asigim:maşallahh kuzumaa yaa:asigim:
tebrik ederim gacım kaydirigubbakcemile2ay bide ben bişey diyim..
şaaapmak gibin olmasın amaaklinialirimsmile ,diyetteydim ya..1,800 vermişim..5.günümzemuszemusopuyorumnanaktan:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
:1rolleyes:bunnarı kim yazdı kııı?:1rolleyes::1rolleyes:
neremden vercem?sositosositotöbe tööbe..lülülülülülühoşgeldin minikomm Şeniz
bi selam verip kaçma yine şutarafagitti bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
tebrik ederim gacım kaydirigubbakcemile2
ama nerenden verdin, verim alabildin mi bari sempatiksalakcinni bayanssulusmile
:1rolleyes::smiley-cool:
ohooo senin kadar boyum olsa 55 ne ki 60 bile isterim balımm sempatiksalakcinni olumunekankayizsmilegacım tebrik ederim nerdeyse 2kilo vereliniortak
hadi bakalım azimle azimle :jeyyar:
nikonum sen neden 50 istiyorsun yaa ben 55 olsam diyorum 54ümde yada abartmasam mı sempatiksalakcinni
ay bide ben bişey diyim..
şaaapmak gibin olmasın amaaklinialirimsmile ,diyetteydim ya..1,800 vermişim..5.günümzemuszemusopuyorumnanaktan:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
kız hangi recimi yapıosun banada şey etseneeeyvahedigeldismilezemuszemuszemuszemuszemuszemus
layt ekmek,layt süt,layt yoğurt,layt pisküvülerle yapıyom..salata,küçük porsiyonla yemek(akşam)..meyve filan..ne biliim..15günü tamamlarım 52-53 filan iyidir, benim için..
şindi şööle yapıyom..
sabah 1,5 dilim layt ekmek,domates salatalık,yağsız peynir..
öğlen salata veya yoğurtla layt pisküvü veya layt sütle pisküvü bazende 1 dilim layt ekmek..arada accıkın meyve..
akşam7-8 gibi küçük porsiyonla yemek ne yaptıysam(az yağlı)limonlu salata..ağşam yimeenden sonrada arada layt püsküvü,az meyve filan ..böyle işte..
akitim nikonum tişkür ederim..yağdan mı kastan mı neden verdiğimi bilmiyorum..yapıyom işte..
daha önce bu diyetle doğumdan soona 10 kilo verdim 2,5 ayda..tabi arada kaçamaklarım oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?