- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #26.241
Ben geldiiim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uzun zamandır buraya uğrayamıyordum yok sınavı yok tatildi yazlıktı derken
özlemişim valla bu kokoşların topiğini
şimdi nikom ortaya çıkarda bana bir özet çıkarırki sormayın7
buraya gelmediğim günlerde o kadar çok alışveriş yaptımki
neyi yeni aldım neyi fotoğraflıyım onu bile karıştırırım valla kaydirigubbakcemile3
nazomolumunekankayizsmilenasılsın bitanemhihoyyytgörüşemedik ne zamandırgamyoncuiremsu
malesef bebeğim:gitme: :gitme:
ohh miiisss:içelim:
bi güzel tatil yap eşinle nazom..enerji depolaŞeniz
Ben geldiiim![]()
ay em hiyır :ecrin_bebek: saçmaladımsempatiksalakcinni
ben geldimsempatiksalakcinni
merhaba topraammmŞeniz
ay em hiyır :ecrin_bebek: saçmaladımsempatiksalakcinni
ben geldimsempatiksalakcinni
iyiyim nisanım sen nasılsınopuyorumnanaktan
nazom özledim Şeniz
flaş gelişmeler :
yaaa şimdi gene kızcaksınız bana emme geldi , konuştuk falan , normal mantıklı cevaplar vs. ama benim sinirlerim yatışmamış bunu anladım ,
yani normal bişey sölüor ama ben heralde kıçımdan anlama dönemimdeyim, pek bir barış salayamadım yani çok sinirlendim konuşurken ,
bide anlamsız bir inadım vardır kendimce o bi zaman sonra geçior kendiliğinden ama daha geçmemiş, yarın bi daha konuşucaz , ama pişmaniye güzel keşke saray helvası alsaymış sempatiksalakcinni
bi de bana bağırmaya yeltendi yine zaten cinlerim tepemde kampüs oluşturdular , orda biraz çirkefleşmek zorunda kaldım,sonra kendme şaşırdım , böbürlendim bi böle kaydirigubbakcemile3
nazom özledim Şeniz
flaş gelişmeler :
yaaa şimdi gene kızcaksınız bana emme geldi , konuştuk falan , normal mantıklı cevaplar vs. ama benim sinirlerim yatışmamış bunu anladım ,
yani normal bişey sölüor ama ben heralde kıçımdan anlama dönemimdeyim, pek bir barış salayamadım yani çok sinirlendim konuşurken ,
bide anlamsız bir inadım vardır kendimce o bi zaman sonra geçior kendiliğinden ama daha geçmemiş, yarın bi daha konuşucaz , ama pişmaniye güzel keşke saray helvası alsaymış sempatiksalakcinni
bi de bana bağırmaya yeltendi yine zaten cinlerim tepemde kampüs oluşturdular , orda biraz çirkefleşmek zorunda kaldım,sonra kendme şaşırdım , böbürlendim bi böle kaydirigubbakcemile3
İyi ben de be topraam nolsun...zaman öldürüyom kaydirigubbakcemile2
sempatiksalakcinni Kızdırmayın Minimiiiii... kötükedihüso
Kızlar alakasız ama bişey sorucam :kedi:
Ya ne zaman kk da bir sayfa açsam kimlik doğrula diye bir pencere çıkıyor adres şifre falan diyor neden bilen var mı
başak burcu tuğçem:smiley-cool:Tanrıçaammm eniştemizin burcu ne
benmki de çok kıskanç acaba aynı burçlar mı merak ettim??
oy oy oyyyy:kedi:bunlar ne güzel sözler böyle bitanem ya:kedi::kedi::kedi:anam naptımda senden bunları duymayı hakettimfisfisfis:kedi:yüreğin o kadar güzel ki,yüzün de öle gibime geliooo bebekommm
ii ki warsın canısımmm senin hayatındaki insana ne mutlu ki senin gibi mükemmel kalpli bir insana sahippp,Allah tamamına erdirir inşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin o elini ısırırım bıdıkcokacimcoookBen geldiiim![]()
yalnız gidiceksin demekbilmiyorumkismilesağlık olsun boşver:1hug:
valla tatlım yaa yoksun bayadır
bende koşturup duruyorum Şeniz
sağol bitanem
ama benım insaat amelesi kocam 2 gun bilem ayrılamıyo insaatından
maalesef yalnız gidicem[/B]
sinirin daha geçmmeiş bellinazom özledim Şeniz
flaş gelişmeler :
Kızlar alakasız ama bişey sorucam :kedi:
Ya ne zaman kk da bir sayfa açsam kimlik doğrula diye bir pencere çıkıyor adres şifre falan diyor neden bilen var mı