- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.441
anLadım canımm benimmm özel durumlar varsa bilemicem tabiki de ..
ama böyle bi günde kuzen yanlz bırakılımaaazz git gitt sen muaa bebikkk opuyorumnanaktan
hevinim benim kıyamam sana...olumunekankayizsmile
Günlük'te senin yazını da okudum gözlerim doldu inan ki meleğim benim...:1hug:
Maalesef ki hepimizin yaşayacağı bir olay bu...oof of... :gitme:
Sevmiyorum o günü be Nisanım, ama hayat bu malesef.
Mekanı cennet olsun :Saruboceq:
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı :Saruboceq:
Göksucum hoşgelmişsin güzelim opuyorumnanaktan
amin ablacım
Ablacım benim bizle geçirirsin o günü benim gibi cadıyı istemezsin tabi dee akannehirakannehir
hevinim, ilerde mini mini bebeleriniz olduğunda, sevdiceğinin babalar gününü neşe ve huzur içinde kutlayacaksınız meleğim, bir de bu açıdan düşün bitanem...boshayallersmile hihoyyyt
acını hafifletmeyi çok isterdim ama mümkün olmayacağını biliyorum...:1hug:
Canımsın sen, sadece bunu diyim bitanem! Şeniz
Nisanım ya nesin sen böyle Şeniz
o günleri bekliyorum zaten canısım, tabiki bir burukluk olacak ama hayat devam ediyor bir şekilde.
Mutluyum huzurluyum şükürler olsun, hem ben eminim babam görüyor beni yaşadıklarımı, onu hiç üzmek istermiyim.
Sizi çok seviyorum bitanelerim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
:kedi:kızlar muhabbetinizi bölüorum ama şeyyy vajinal mantar enfeksiyonu için tanrıça bi formül vermişmiydi eyvahedigeldismile
bibertom ciddimisin patlıcanı ben yiyemem bile
hem töbe de kız çarpılmamı te orama burama koyunca :kedi:
Bence salata halinde koy barbitom, diğer malzemelerinde bilmediğimiz faideleri olabilüü sempatiksalakcinni
islandım gelmişşş kaydirigubbakcemile5
nasıl oldun biriciğim? :1hug:
fazla fahideli olmasın gece gece zıvanadan çıkartmasınlar beni sonraa :roflol::roflol:
Kıyamam islomaaaaaa mafoldumben
Ah benim kuzum yaaa :teselli:
iğne olmaya gitmişin iyi bari küçümenim benim kaydirigubbakcemile5
Soonnraaaaklinialirimsmilemrblarr opuyorumnanaktan ben geldim opuyorumnanaktan
Bugün aşkımla buluştum aşktanem beni karşıladı kafeye bir girdim masa ayırtıp çok güzel bir gül vardııı kıyamam ben ona :asigim:
Sözün bittiği an canım benim yaa.Sevmiyorum o günü be Nisanım, ama hayat bu malesef.
Mekanı cennet olsun :Saruboceq:
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı :Saruboceq:
Bence salata halinde koy barbitom, diğer malzemelerinde bilmediğimiz faideleri olabilüü sempatiksalakcinni
islandım gelmişşş kaydirigubbakcemile5
nasıl oldun biriciğim? :1hug:
Barbitom baktım tekrar közleyip koyacakmışın:ecrin_bebek:
:roflol: :roflol: sempatiksalakcinni Patlıcan salatasının yanında Tekirdağ rakı da iyi gider be Barbitom, değmeyin keyfine :lepi: sempatiksalakcinni
he iyi gelir haydari :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:bide haydarimi yapsam hacı
soğuk soğuk ii gelmezmi :roflol::roflol:
bu saattte beni düşünebiliomusuz balkonda öangal başında pijamayıda çekmişim patlıcan közlüom birazda yelliom ateşi kartonla :roflol::roflol::roflol:
bide haydarimi yapsam hacı
Aprılım dayanamadım balım ya öliim gidiim de kurtulayım dedirtti resmen bu ne yaw:gitme:
Geldim meleeğimm çok şükür ki ağrım normal seyrine döndü buna razıyım, ama bu böyle gitmeyecek reglim bitsin anacım doğruu jinekoloğa götürcek benikaydirigubbakcemile bu kadar ağrılı olması normal değileyvahedigeldismile
Dünden beri benimle birlikte ağlamaktan mavfoldu garibim:gitme:
Sen nassın çiçeğimm pazartesi gidiyomuşun inşalhkaydirigubbakcemile5
bu saattte beni düşünebiliomusuz balkonda öangal başında pijamayıda çekmişim patlıcan közlüom birazda yelliom ateşi kartonla :roflol::roflol::roflol:
bide haydarimi yapsam hacı
he iyi gelir haydari :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?