Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Vay bee bugün hayvanceğizin son günü die elleşmezdim bnde görüyonmu bundan gayrı kelebenklere ölüümmkötükedihüsokaydirigubbakcemile3
Nationalım aprılımmŞeniz

ne rejim yapıyom ne başka bişi
60 ta kaldım ablam bile şaşırdı bu sefer veremiyon diye
çıldırcim.
hilkat garibesi gibi bişe oldum zten

Recimi boşladın mı kuzum lmaz:
gene diyet şeyettirirsen verirsin hemencik yavrım :lepi:

Kızlar benim uykum geldi hihi
mirmirmirmir

Ne bileyim ben ordan takip ediyorum kanka en son yazılan konuları görmüş oluyorum hem sayfa yenilemekle uğraşmıyorum genelde sayfa yenilediğimde pc hoş karşılamıyo çünküguclubacismile

Ne bileyim ben ordan takip ediyorum kanka en son yazılan konuları görmüş oluyorum hem sayfa yenilemekle uğraşmıyorum genelde sayfa yenilediğimde pc hoş karşılamıyo çünküguclubacismile

Annadım melekom opuyorumnanaktan
ben o OFT yi de yeni keşfettim biliyon mu geçenlerde kanka sempatiksalakcinni
çok zalaam yaa
:roflol:

Annadım melekom opuyorumnanaktan
ben o OFT yi de yeni keşfettim biliyon mu geçenlerde kanka sempatiksalakcinni
çok zalaam yaa
:roflol:

Yok kankam olur mu hiç öyle şey çoğu kişi bilmiyor ben de birinden duydum öyle keşfettim yoksa haberim yoktu hiç üstteki yazılara bakmıyordum aklıma bile gelmemişti:roflol: ilk öğrendiğimde vay be neymiş bu nasıl düşünmüşler falan demiştim:roflol:

Oooo süper gacim bi kere yemekle birşey olmaz arada kendini ödüllendirmelisin ki daha çok hevesin olsun:teytey:
:roflol: ayy bu yüzden hep iyi davranmışımdır kelebeklere kandırıldık mı diyo ya:roflol:
ödüllendiriyom zaati.gamyoncuiremsu.anamda ödüllendirdim,bi keremde dışarı çıktık o zaman..ufak tefek tadımlık kaçamaklarımda oluyor.a.s.boshayallersmileçok kasmıyom ama fazlada boşlamıyom..cittiye aldım bu kez..hayatımın 4.diyeti bu..
ne rejim yapıyom ne başka bişi
60 ta kaldım ablam bile şaşırdı bu sefer veremiyon diye
çıldırcim.
hilkat garibesi gibi bişe oldum zten

kız tospişş..60 san çok iyisin yaaa.vereliniortak.ver bi 5 kilo daha ohhhh..zemuszemus.
sınavdan sonra başlarsın komşum..kasma şimdik sınav sınav..yerimseniben.

epriişşş..güle güle ,renkli ruuuyalar canım..

eprilim öptüm koskocaman

60'ım komşim ama gecen seneki kıyafetlerime girememek delirtiyo
veremicem diye ödüm kopuyo
kiloluyken kendimi çok çirkin hissediyom.

biberim oft ne ya

Sayfa ayarları neden kaydı şimdi anladım Kazen yine süper bişi yapmış emeğine sağlıkmafoldumben

Kuzucanlar ben de yatiim zira dün gece zırlamaktan hiç uyuyamadım
Tatlı rüyalar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

En güzelini yapıyosun gacım çok kasmak iyi olmuyor arada kaçamaklar her zaman güzel oluyor mesela şu an benim cola cips kaçamağım gibieyvahedigeldismile

Tospam online forum takibi yukardaki yerde yazıyor ya forum takip diye ordan seçiyorsun online mesaj takibini en son kim hangi konuya ne yazmış görüyosunyerimseniben

eprilim öptüm koskocaman

60'ım komşim ama gecen seneki kıyafetlerime girememek delirtiyo
veremicem diye ödüm kopuyo
kiloluyken kendimi çok çirkin hissediyom.

biberim oft ne ya

cankuş tospişim..ben..57,500 olmuşum 15 gün öncesinde..56 yı geçmişliğim pek yok..hemen alarma geçtim.guclubacismile.tamam 1,5 kilo çok değil ama yerleştimmi, gerisi gelir diye düşünüyorum..şimdi 54,300 ü gösterdi baskül..velhasıl.. ben veriyosam sende verirsin..
verirsin canım..yaşlar gençken metobolizma hızlıdır..verirsin merak etme..a.s

Sayfa ayarları neden kaydı şimdi anladım Kazen yine süper bişi yapmış emeğine sağlıkmafoldumben

evet bravo..çok güzel bişey olmuş..turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
Şehitlerimiz ruhu şadolsun..turkbayragiturkbayragi:çok üzgünüm:

gördüm biberim öğrenmiş oldum bende ..

gacım sınava kadar 1 kg versem yeter diyorum ..
sınavdan sonra spora başlıcam sanırsam
hem kilo veriyim hemde sıkılaşayım ..
ağustosta bi hafta izin alcam o zamana eccüg fitleşiiyim :)
kilolu olunca mutsuz oluyorum ..

senede aferim komşum ..
azminden dolayı.

Tospamm ben de giremiyorum şehit konusuna dayanamıyorumsenağlama
Özleyeceğiz seni tospammmm:1hug:

Gacım katılıyorum sana da güzel düşünmüş kazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…