• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar pat die daldım kusura bakmayıniyi geceler herkeseeee
halbukuse ben tanrıçaya kimin kankasıyız kanka bak işte bilem oce denemeleri yapıom dicektim emme değerlendirme tuşusu çalışmadı buraya bi daldım ilk gördüğüm mesajla şok tabi..

noli bakim burda
my_name_is_grisha.gif

Kanka:çok üzgünüm:
kankamyerimseniben
kızlar pat die daldım kusura bakmayıniyi geceler herkeseeee
halbukuse ben tanrıçaya kimin kankasıyız kanka bak işte bilem oce denemeleri yapıom dicektim emme değerlendirme tuşusu çalışmadı buraya bi daldım ilk gördüğüm mesajla şok tabi..
dal barbim dalaklinialirimsmileyabancı yermiolumunekankayizsmile
oce denemeleri nası gidiyo kanka:))

bi sakin ol kanka beolumunekankayizsmile keşke istanbulda olaydık hepimiz toplaşıp neşeni yerin getirirdik seni pijama partisi falanolumunekankayizsmile
inanırmısın,öyle kılımki canım sıkılınca kabuğuma çekilirim ben..insan içine karışmam:)saol düşüncen için bebetomŞeniz
gözümün nuru

baka baka barışıyosanız demek denemeler başarısız

sizi çok derinden bağlayan bi bağ var demek biberitom. şimdi hep o takıldığın kötü anları düşünüyorsun ama iyi yanlarını da yaşadın biliyorsun. iyi yanlar daha çokmuş ki bu kadar devam etmiş sefkilim.

kestirip atma kavga etmişsiniz işte. dinlen biraz gülüm. ders vermen gerekiyosa canın istediği zaman aç telefonu o na. siinirin yatışınca bi daha konuşursunuz gül kokulum.

boşver şimdi düşünme yat uyu sefkilim.

yine de bitti diyorsan, hayatındaki en değerli kişi yine sensin sen nasıl mutlu olacaksan aynen onu yap bitanem benim

seni çok seviyoz

ne karar verirsen ver yanındayız.

allah razı olsun gülüm..bende sizleri çok seviyorum..inan buraya yazamıcağım olaylar var...sadece şu kadar söyliyim,bu sefer gidiyorum...sizlerlede paylaşmak istedim..pati karısı okuyunca eminimki kahkaha atıcak:smiley-cool:
tanrıça: kanka bu sefer bitti:kızgın:
pati: evet kanka anlıyorum bitti:delphin: :roflol:
ama bu sefer harbiden bitti lan bak okuyunca makara yapma düdüklerim seniaklinialirimsmile

Tanrıçam sen ne diyin anam bitti falan noluyos akannehir

Sakın ha bebeem ya siz böyle çok severken kolay mı öyle bitirmek
:olmaz:

Sebep ne bilmiyim ama inşallah yine barışır ömür boyu beraber mutlu olursunuzz olumunekankayizsmile

Hakkında hayırlısı olsun kankamm aslında senin üzülmeyecein yol hangisiyse ordan devam edersin inş

Allah yardımcın olsun:Saruboceq: :1hug:

yok bebem,benim herifin hayatından:delphin:

ya bu kadar zamandan sonra hoş ne kadar olduğunu bilmiyorum sahi ne kadar zamandan beri berabersizinki??
bu kadar ay asker yolu gözlemişken sen ona iliklereine kadar bağlıyken adamın burda değil senide takip edemez ama sen tırnağının zerresini dahi eklemedin buraya o istemior die en basit örneği.. bu kadar gerçekten bağlıyken nereye gidersen git ne kadar kaçarsan kaç hep mutlu olduğun o yere dönersin kanka, beli 1 ay belki 1 sene sonra :1closedeyes:

sorunlar hep var heppp
hepsi insanın içinde birikiyo patlıosun bazen, bu sefer tamam diosun
ama şunu düşünüorum eğer ölüm kalım meselesi gibi bi durum yoksa , aldatma dayak bilmemne gibi ciddi şeyler yoksa kestirip atmayın derim, inan varya habire ölüm haberi alıorum en canlı örneği bihterin ölümü:=) ben o örneği yaşadım ya valla yaşadı . behlül o mezar taşında ağlarken kaçıp gidip aşkını sabunmak bu kadarmı imkansızdı oğlum dedim ne kaldı şimdi geriye:)
hep savuncaksın hep kovalıcaksın bu aşk işlerini el-bet bigün yorulur durulur sakinleşir
o zmn bi ohh çekeriz sempatiksalakcinni

Tanrıçam sen ne diyin anam bitti falan noluyos akannehir

Sakın ha bebeem ya siz böyle çok severken kolay mı öyle bitirmek
:olmaz:

Sebep ne bilmiyim ama inşallah yine barışır ömür boyu beraber mutlu olursunuzz olumunekankayizsmile

Hakkında hayırlısı olsun kankamm aslında senin üzülmeyecein yol hangisiyse ordan devam edersin inş

Allah yardımcın olsun:Saruboceq: :1hug:
canımmmolumunekankayizsmile
kankam benim be,çimen gözlüm oaklinialirimsmile
tospim,ayrılınca mutlu olmıycam tabiki:)intihar ediyorum,bile bile ölüm..kendi infazımı veriyorum ayrılmakla...ama huyumu bile bile bizim kurallarımızı bile bile,benim kuralımı çiğneyemez:delphin:
ben nasıl onun kurallarına harfiyen uyuyosam,oda benim çizgimin dışına çıkmıcaktı cano..zaten bol ekşınlı bi çiftiz..ilk kez ayrılmıyoruz..küsmüyoruz..uzun süreli hiç ayrılmadık..biz onu küslük olarak değerlendirdik..bizim yaşadıklarımı başkası yaşasa 2 dünya bir araya gelse birbirinin yüzüne bakmazdı:)(asla yamuk yapmadık ASLA)biz burdan söyler,burdan barışır denyo çiftleriz:)ama bu sefer küslük yok,ayrılık var işte melem..amma konuştum he:smiley-cool:
ulan ben kk da bu kadar kendini anlatan biri değilim konuşturmayın beni:)hayat hikayemi sökülmiyimsempatiksalakcinni

ya bu kadar zamandan sonra hoş ne kadar olduğunu bilmiyorum sahi ne kadar zamandan beri berabersizinki??
bu kadar ay asker yolu gözlemişken sen ona iliklereine kadar bağlıyken adamın burda değil senide takip edemez ama sen tırnağının zerresini dahi eklemedin buraya o istemior die en basit örneği.. bu kadar gerçekten bağlıyken nereye gidersen git ne kadar kaçarsan kaç hep mutlu olduğun o yere dönersin kanka, beli 1 ay belki 1 sene sonra :1closedeyes:
sadece askerde beklemedim onu ben kanka:)diyorum ya buraya yazsam ohooboshayallersmilezaten benim ondan sonra diye bişeyim yok..ben onun kadını olarak gözümü açtım..onun kadını olarakta kaparım zatenboshayallersmile
5 senedir beraberiz hayatım..

sorunlar hep var heppp
hepsi insanın içinde birikiyo patlıosun bazen, bu sefer tamam diosun
ama şunu düşünüorum eğer ölüm kalım meselesi gibi bi durum yoksa , aldatma dayak bilmemne gibi ciddi şeyler yoksa kestirip atmayın derim, inan varya habire ölüm haberi alıorum en canlı örneği bihterin ölümü:=) ben o örneği yaşadım ya valla yaşadı . behlül o mezar taşında ağlarken kaçıp gidip aşkını sabunmak bu kadarmı imkansızdı oğlum dedim ne kaldı şimdi geriye:)
hep savuncaksın hep kovalıcaksın bu aşk işlerini el-bet bigün yorulur durulur sakinleşir
o zmn bi ohh çekeriz sempatiksalakcinni

nolursa olsun asla aramıza haram girmedi..yani başka faktörler..biz birbirimizle kafayı bozduğumuz için,aslında hep moktan ve komik sebeplerle kavga etmişizdir..aslında ben böyle anlatıyorum ama ,gerçekte şahit olsanız dötünüzle gülersiniz bize,ya bi s..r gidin ya manyaklar:)bu yüzdenmi kavga ediyosunuz diye:smiley-cool:
inan dayak aldatmanın yanında hiç bişeydir..aldatma=ölüm eşdeğerdir benim gözümde..sadakat duygusu başka bişey

Düşüncemi biliyosun zaten kankam iyi düşün gerekirse oturun tekrar düşünün bir kez daha olsun bir araya gelip konuşun hem bi kaç gün geçtiği için daha farklı olur kararlar kesinken ciddiliği anlaşılır herkes bir kez daha düşünür son şansı ver ve tkr görüşün benceyerimseniben

Düşüncemi biliyosun zaten kankam iyi düşün gerekirse oturun tekrar düşünün bir kez daha olsun bir araya gelip konuşun hem bi kaç gün geçtiği için daha farklı olur kararlar kesinken ciddiliği anlaşılır herkes bir kez daha düşünür son şansı ver ve tkr görüşün benceyerimseniben

olum yüzyüze gelirsek ayrılırmıyız sanıyon denyo:mymeka:sempatiksalakcinni
biz öyle,yüzyüze konuşalım sorunu çözelim:kahve:tipler değilizki olum:uhm:barışmamız bile mutlaka olaylı olursempatiksalakcinni
sen doğum günü hedayelerini eklsene kafamız dağılsın agaboshayallersmile

Kanka yapma yaa 3 günlük dünyada değer mi hayatı ikinize de zehir etmeye...
Bi başkası yoksa bunca yıllık emeği ve geleceğini çöpe atmana ne neden olabilir ki.
Bak yurtdışına çıkıcak demiştin onu da oralarda perişan etme.
Gelince konuşursunuz elbet bir orta yol bulunur o da ne yaptıysa artık denyoluğunun farkındadır, kafasını vuruyodur ordan oraya
Sen az sakin ve sabırlı ol meleemolumunekankayizsmile

of tanrıçam of sudan sebeplerse sen kafanı dinle oda dinlesin bir süre görüşmeyin 2 gün sonra düzelir herşey... bak ne güzel demişsin aldatma=ölüm ben o ölümü yaşayanlardanım 5 senelik evliliğim 1 senedir tuzla buz bitti... temmuzun 8inde hakim idam kararını açıklıcak yani herşey bitti... sana tavsiyem madem komik şeyler 5 seneyi bir anda tuzla buz etmeyin heleki ortada ufak şeyler varsa... ortada aldatma olmadıgı ve değerlere saygı duyuldugu sürece bence aşılmıcak sorun yok nacizhane fikrimi ve kendimden örnekleyerek yardımcı olmak istedim

olum yüzyüze gelirsek ayrılırmıyız sanıyon denyo:mymeka:sempatiksalakcinni
biz öyle,yüzyüze konuşalım sorunu çözelim:kahve:tipler değilizki olum:uhm:barışmamız bile mutlaka olaylı olursempatiksalakcinni
sen doğum günü hedayelerini eklsene kafamız dağılsın agaboshayallersmile

Biliyorum o yüzden bir kez daha olsun görüşün diyorum zatensempatiksalakcinni Hakkında hayırlısı neyse o olsun kanka biz ne söylesek boş geliyo sana, kararını vermişsin yaşayan sensin en doğru kararı sen verirsin ama benim gönlüm barışmanızdan yana:Saruboceq:

Bakk bakk pislikk:mymeka: makinanın şarjı dolsun ekleyeyim kankaboshayallersmile

Kanka yapma yaa 3 günlük dünyada değer mi hayatı ikinize de zehir etmeye...
Bi başkası yoksa bunca yıllık emeği ve geleceğini çöpe atmana ne neden olabilir ki.
Bak yurtdışına çıkıcak demiştin onu da oralarda perişan etme.
Gelince konuşursunuz elbet bir orta yol bulunur o da ne yaptıysa artık denyoluğunun farkındadır, kafasını vuruyodur ordan oraya
Sen az sakin ve sabırlı ol meleemolumunekankayizsmile
kafasını vurucak hareketler yapmıycak o zaman dimi islom..çok güzel yazıyosunuz hepiniz..herkeze çok teşekkür ederim,beyninizi mikmiyim gece gece:)kısa kesicem o yüzden..hhayat kısa ve böyle kavgalarla zehir edilmemeli haklısın kanka,ama bunu yapıcağımı bile bile hata yaparsa eğer,gerekirse ölene kadar kendime zehir ederim o hayatıolumunekankayizsmile
of tanrıçam of sudan sebeplerse sen kafanı dinle oda dinlesin bir süre görüşmeyin 2 gün sonra düzelir herşey... bak ne güzel demişsin aldatma=ölüm ben o ölümü yaşayanlardanım 5 senelik evliliğim 1 senedir tuzla buz bitti... temmuzun 8inde hakim idam kararını açıklıcak yani herşey bitti... sana tavsiyem madem komik şeyler 5 seneyi bir anda tuzla buz etmeyin heleki ortada ufak şeyler varsa... ortada aldatma olmadıgı ve değerlere saygı duyuldugu sürece bence aşılmıcak sorun yok nacizhane fikrimi ve kendimden örnekleyerek yardımcı olmak istedim
allah razı olsun leydim desteğin içinŞenizaldatılma düşüncesi bile nefesimi keserken,sen bunu yaşamışsın baksana!!allah yardımcın olsun,umarım etkisini atlatırsın..unutması çok zor olucaktır eminim..ama şunu unutma,o anca kendini aldatmış canım!
2 gün sonra kendiliğinden düzelemiyo bizde işte:)ben 0 hatayla oynarım..bu güne kadar hiç o bana kızıpta ayrılık kararı vermedi..ben hata yaparsam zaten biter!!!ama o hata yapınca nedense hep affediliyo:delphin:affettirmek için baya bi olay yapıyo ama amacına ulaşıyo:)
aldatma yoksa aşılamıcak hiç bir engel yoktur,buda benim felsefemdir canım,ama yapılmamazı gereken şeylerde yapılıyosa oturup bazı şeyleri düşünmek lazım..
demek 8 inde bitiyo evliliğin!!için yanıyo belliki..allah yardımcın olsun seninde.inan çok üzüldüm tatlım...umarım herşey güzel olur senin için..

Biliyorum o yüzden bir kez daha olsun görüşün diyorum zatensempatiksalakcinni Hakkında hayırlısı neyse o olsun kanka biz ne söylesek boş geliyo sana, kararını vermişsin yaşayan sensin en doğru kararı sen verirsin ama benim gönlüm barışmanızdan yana:Saruboceq:

Bakk bakk pislikk:mymeka: makinanın şarjı dolsun ekleyeyim kankaboshayallersmile

bizi tanısan ayrılıyoruz diye oturur ağlardın:)bu kadar aşık,manyakça birbirini seven insanlar nasıl ayrılır diye...
ben burdayım,beklerim şarjının dolmasını bebemboshayallersmile

__TanRIcA__;13983280]kafasını vurucak hareketler yapmıycak o zaman dimi islom..çok güzel yazıyosunuz hepiniz..herkeze çok teşekkür ederim,beyninizi mikmiyim gece gece:)kısa kesicem o yüzden..hhayat kısa ve böyle kavgalarla zehir edilmemeli haklısın kanka,ama bunu yapıcağımı bile bile hata yaparsa eğer,gerekirse ölene kadar kendime zehir ederim o hayatıolumunekankayizsmile
Canım benim söylemek istediklerini o kadar iyi anlıyorumki. Herkesin bir sınırı var işte
İnsan bir hayatı paylaşıyor, neler yaşıyor ne fedakarlıklar yapıyor Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca heleki bu kadar sevdiğim bir insan yaşayınca bunları:teselli:
Hiç istemem sevdanızın yarım kalmasını ve inanmıyorum da biteceğine :umursamaz: ama yine de davanda haklısın diyorum bitanem sen kendini böylesine vermişken o, çifte standart yapmamalı. İnşallah yüreğinin kırgınlığını unutturabilir sana hakkınızda hayırlısını diliyorum canözüm. Senden değerli hiçbir şey yok bu hayattaŞeniz

Back
X