Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Oooh Tospikim ne güzel ya çok sivindim hihoyyyt
Erzucanımlan koyun koyuna mı yatçanız
aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

ben de dedim bu kız kahvatı yapmadan gitmez meğersem teyzoşa gitmiş kaydirigubbakcemile3

islom ben 3 ay yönetici asistanlığı yaptım , bir fransız adamın 3 aylık görevi için adanada , ve ben yaşlandım , böle bişey olamaz , çok çok zor , çok dikkat istiyor , unutmak die bişey yok ve adamın herşeyini sen kontrol ediosun , şimdi s.çmalısınız falan dicem adama nerdeyse o dereceye gelmişti ,
çok disiplin gerekiyor ve çok sabırı olmak gerekiyor ve ben bi daha yaparmıyım ,
çok çok iyi bir maaş olmadıkça , pozisyon değişikliği şansı olmadıkça ve fransız değilse yaparım :1ninca:

adana 10297445824573t7t43338563832020939 fahrenayt , çok sıcak
ve
kafama kapak düştü şişti :ecrin_bebek:

ben deldimmmmm
april kuzummmm papilerin çok cici güle güle giykaydirigubbakcemile3

miniko off düşünemiorum adanayı biz burda yanıoruzakannehir kafana da buz felan koy nası becerdin

kanka çok güzel sandaletler güzel günlerde giy sülünüm opuyorumnanaktan

Canımıniçi çok teşenkür edirim melekom Şeniz

adana 10297445824573t7t43338563832020939 fahrenayt , çok sıcak
ve
kafama kapak düştü şişti :ecrin_bebek:

Anaaaaaaam kanka hep diyorum o mutfak dolabı kapaklarını değiştirelim diye :mymeka:
:desteksizsallayanaprilsmili: sempatiksalakcinni
:bakalımtutacakmısmili:
sempatiksalakcinni

Demek o kadan zor bu yöneticileri asiste etmek hımmm, ben bilmiyodum kızlar, akannehir gerçekten...
Tırstım ve de saygı duydum hepisine şuracıkta...eyvahedigeldismile
Çekilmez çile o ayol.
:bbo:

ben deldimmmmm
april kuzummmm papilerin çok cici güle güle giykaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin gücel gözüm Şeniz
Teşekkür ederim balım, indirim var her yerde, koşun kapışın. delikafadulden
Kemal Tanca amcada sandalet modelleri çok şeker, tavsiye edirim
hihoyyyt

doru tahmin kanka beynimi deldi geçt peh peh peh delikafadulden

kanka birazda adamaın fransız olmasından kaynaklanıyor ama genel olarak çok zor , herşeyi sen koordine ediosun hazırlıyosun derliosun , adam üstüne konuyor :roflol:
nedir bu fransızlardan çektiğim :roflol:

şikoşcum hoşgeldin ,
nasıll sıcak anlatamam , bakkaldan gelene kadar sucuk oluorm , nem :çok üzgünüm:

Aah ah kuzu kankam, hemen buz koy aşkom :1hug: :gitme:
Son öğrendiğin Vokabüler ler silinmesin bir dolap kapağı yüzünden aşkom sempatiksalakcinni hemen değiştiriciğim :hulya: :roflol:

Ayy sen anlattın ben yoruldum valla Minom, yönetici için kaymak bir iş vesselam!
akannehir

Hoşgeldin gücel gözüm Şeniz
Teşekkür ederim balım, indirim var her yerde, koşun kapışın. delikafadulden
Kemal Tanca amcada sandalet modelleri çok şeker, tavsiye edirim
hihoyyyt

valla borç batağındayım bebem bankaya bi dahaki aya canımı falan vermek durumunda kalabilirm ya da direk arkamı döncem:tomato:hihoyyyt yanarım yanarım zara indirimini kaçırdgma yanarımmafoldumben

şikoşcum hoşgeldin ,
nasıll sıcak anlatamam , bakkaldan gelene kadar sucuk oluorm , nem :çok üzgünüm:
ah kuzuuu tahmin edebiliorummm :1no2: burda bayılcak gibin oluorum

şikim çok güldüm kaydirigubbakcemile3
benim hiç kredi kartım olmadı , bazen alsam diorm şöle 200 tllik ama öle bi kart yokmuş , alişgo öle dedi naniknanik

minikim hoş geldin Şeniz

kesşke tanrıçayada hoşgeldin diyebilsek :1closedeyes:

bende istiyom bi sandalette o kadar veremem ben nisanım ..
zira ekonomik kriz tam cüzdanın ortasından teğet geçti ..
malum ufak kaçamaklara para ayırcam
aldığım südyende defo çıktı gidip değişcem sinir oldum hıh.
eski maaşıma geri dönebilsem o mevki iş bulsam çok rahatlıcam.

biberitom bi açtım kapağı , iki bişey zıkkımlanıyım tabak alıyım die , hop bir düştü beğnim uyuşuk halen yemekde yiyemedim kraker yiyim , ana besin maddem kaydirigubbakcemile3

biz ayvalıka gitcez aklinialirimsmileaklinialirimsmile de bikini problemi yaşıorz :1ninca:

slm kızlar çok sıcaakkkmafoldumben

hoşgeldin bebekkksempatiksalakcinni

çiçeğim ben de gülüyorum ağlanacak halimeakannehir geçen gün bi blogda okudum blog yazarı demişki "G.tümden borç akıyor, allah yüzümü bakıyor" bendeki de o hesap ama beni yüzüme bakmıo malesef akma kısmı aynıakannehir kredi kartı iyi güzel de işte böle benim durumumu düşmemek lazım

bikini problemi yaşıyoz aklinialirimsmile
bikini giycek fücudum ve senelik tatilim olsada bende yaşasam keşkem :)
yusyuvarlak bişiyim ya lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…