- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #29.241
Nikoncan;14454516]altına barnanı bas da yalınız mektup sahipsiz kaldıne gelen var ne gelen
sahibi gelesiye kadar uzar gider bu mektup :mymeka:
incelmenin sırrını merak ettim nolur söyle kızaklinialirimsmile bak tüpçü müpçü gibi bişeyse kalsın he Çok üzgünüm çoook
sen tutanın elinde kalıyon hayırdır sempatiksalakcinni sana moruk desem olar mı sempatiksalakcinni :roflol:
şimdi nasıl bacağın islom bi uff diyim geçsin aklinialirimsmile uuuuufff aklinialirimsmile :jeyyar:
çatlağa bak ya üstte ne diyodu şimdi ne diyo :roflol: ananın babanın yerinde olsam ben de şaşırırım :roflol:
bacağım moruk diyo ağlıyo, öte yandan annee ne güzel cicler aldım baak diyordur :roflol::roflol:
yalnız ojenin rengine bayıldım ha aklinialirimsmile ne var orda bi sevabına deseydin bayanssulusmile far, oje ve maskara mı var kaydirigubbakcemile3 maskaran ne marka isloo aklinialirimsmile
Nerdesin laa kaçak :tomato:
Bacağım haliyle hayla mor nikom hayır etmedim ben bu ara
Allah beterinden korusun:1ninca:
Napiim kendimi avutuyom iştesırnaşık şey
Rimel maybelline wolum express turbo bost mu ne karın ağrısı işte sadece wolum expresi daha güzeldi bunu anadım:hulya:
Far flormar tekli seri 15 numero
Oce de 111 numero bah gecenin körü dimedim kalktım yatağımdan numaralarına baktım sırf senin içünsempatiksalakcinni
Nikoo bu dk.hapı bana yaramadı herhal yüzümde yağ bezesi gibi sivilcemsi şeyler çıkıyo ne bu bölee yaa geçer mi zaarbilmiyorumkismile