Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gankaa sen çalışmaya devam et niko perin gelip seni prenses yapacak, hemi de sana kabaktan araba yapacak söz sempatiksalakcinni :roflol:
sadece aneyin resmini göndersen yeter parilim:delphin: :jeyyar: sempatiksalakcinni ayak numaramız da uymuyo ki yüzsüzlük edip isteyem senağlama
beni ezikleme gankaa ben bimde diasada buluşur, EMİNÖNÜYERALTI markasından giyinir, haangar yayakkabıynan gezerim senağlama:roflol:
hem benim 700bine dolive kremim bile yoktur biliyon mu senağlama :roflol::roflol::roflol:

acı bana islom kıyama bana islooooooooooooomm senağlama madem acıdın bana da bi puding yedirirsin he mi islom sempatiksalakcinni sositososito

hoşgeldin minim senağlama ay alıştım bu smile de :roflol: gözün aydın islom sevdalın şimdilik askere gitmiyormuş, iş mevzuları felan:jeyyar: e ilk maaşıynan sana bi ayakkabı alır artık :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol:

puan çok iyi aprilim süprizzzzz demek ki bu işi ciddiye alıp çalışsaydın vuuuu sositososito
Çaymak çöymek patladı çamyak çömlek patladıdelikafadulden
Miniye islomm deyi bu niko karısı oruç nerene vurdu zaar:roflol:
Nikoo çok halsizim olum hayla yapmadım puding neyimkafamçokkarıştı

ben gördüm sankiii aşağılardaydınnn onlinecıklarda vardın yaa lülülülülülü

Gerçekten heyecanlı olakaca gibi görünüyor 12 yarışmacı var boruu deeğil yanii sırnaşık şey

Ekşın gecesinden mahrum kaldın bebiktoomm bidaa ki sefere artıkın gamyoncuiremsu
Ama çok hoşşştuuu oo dudaakklaarr o parmaklaaaaaarr alkisalkisalkis

Resmeeeeeeeen taaaşşşş kayaaaa rock'tı anaamm delikafadulden

ula yine bişeyler oluyo bana oruç başıma vurduu kafamçokkarıştı

Bi bakıp kaçmış olabilirem nassa gece gelcem die ama sızmışım bebekim:2:
Yarışma helecan dolu olacik:lepi:

Kanka avatarındaki o apla napıosempatiksalakcinni
yatıyo kanka benim gibi :roflol:

Minim ben de üşütüğün tekiyim ama kış gelsin diye 4 göz bekliyorum bu sıcaklarla hiçbişi yapılmıyoki depresif denyo oldum çıktım sinir stres hat safhada önüme geleni haşlıyom:mymeka:
Üstüne afiiyet dün fazla kaçırmışım alkolü oruç mu çarptı dünden mi kalmayım anamadımohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

kanka çişle filan atmadıysan o alkolu , cortigen :roflol:
ben bi kere bira içtiydim , sonra yola çıktıydım uzun yola 6 saat filan , 10 saatte geldim , öldüm öldüm dirildiydim :smiley-cool:

ov kuzum bayılma sakınnn olumunekankayizsmile
iiyiz biriciğim nolsun iş güç peşindeyiz...
onun dışında herşey yolunda gücel vakit öldürüyoruz birtanem laelaelaelaelae
sen neler yapıyosun boshayallersmile
cezayirliler gitti mi
kaydirigubbakcemile4

bu sabah gittiler kanka , çok sıkıcıydı bi de dün , sinirlendim cezayirlilere sempatiksalakcinni
daha da bişey yapmıorm kanka , önümüzdeki hafta yine fransılar gelcek 10 güünnnnnnnakannehirne yapazzaamm eyvahedigeldismile

hoşgeldin minim senağlama ay alıştım bu smile de :roflol: gözün aydın islom sevdalın şimdilik askere gitmiyormuş, iş mevzuları felan:jeyyar: e ilk maaşıynan sana bi ayakkabı alır artık :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol:

nikom öle oldu valla ayrılmadık çok şanslıyım , o da çok şanslı , buranın sayılı şirketlerinden birinde başlayacak işe inş. pazartesi diplomalı çiftçi olarak kaydirigubbakcemile3, okuldan ulaşmışlar tel.ine , çok mutlu oldum hihoyyyt
valla bu sefer 2 ayakkabı , 2 çanta isterim , ben anlamam başka :roflol:

Tam küsüyodum vazcaydımsempatiksalakcinni
Allah razı olsun kanka bide iş istiyom sevabına/COLOR]

oyyyy:1hug:
islom kalabalık olunca akılda tutmak zor oluyo..inan eksikleri sonradan ekledim edit yapıp:1:
unuturmuyum seni can parem..hemen aklıma geldin hiiiii islomu yazmadım dedim,baktım april ispiyoncusu hemen deşifre etmiş beni:dilcikar:

hah cevab vermişsın okudum canım pardon
kaydirigubbakcemile5

nan tanrıça küstüm la sana 6 aydır seni görmek istiyom hala göremedim ekşınlar ben yokken yapılyo:delphin:
küstüüümmmmmm:sinifsinif:ben sana göstermiştim ama fotomu:tutmayın benisenağlamasenağlamasenağlama
ceylo ceyloomzemuszemus
yüzümü değil,dudişlerimi ve tırnaklarımı gösterttimnaniknaniksanada gösteririm gülo ayıpsınŞeniz

iş görüşmesi çok iyi geçmiş çiçeğim, çok sevindim :
yalnız bahsedilen pozisyon bir süre sonra açılacakmış. mutlaka çalışmak istiyoruz senle demiş adam...
hayırlısı gülommm...
Ben ekşını yapacağum zamanı bilirim gankam sen gafaynı yorma
hobaaa:teytey:
bunu dedilerse tamamdır kanka:dance:allah'ın izni ile iş eniştenin:lepi:

ulan abartma abartma diyosun daaa abartan da kimmişş bee
dötüne furdurtma banaa

Çirkinn gacı yok ki zaten bebeğimmm paspalları var
paspal gacı da zaten kk ya gelince kabak çekirdeği giibm açılıyoo

sONUÇÇÇ Tanrıcaa'm perfect manyaklıktaaa :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:
aynen katılıyorum hacı:lepi:kabak çekirdeğğ gibi açılıyolar mübarek:delphin:
furma lan totoma:kedi:
olum ben sana hasta sen bana:roflol:
çok samimi söylüyorum,kk da beğendiğim kişilerdensin bebeğim:nazar:ama saçlarını kesersen bozuşuruz:umursamaz:

demek 2 lira bilem deel :roflol::roflol::roflol::roflol:
patronum makaleni çok beğendim hocam yine her zamanki gibi müthişsiniz vereliniortak :roflol::roflol:
patron senle ve aprilimle realde değil ama a101de buluşmak farz oldu sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
sana ait bişey görünce çok mutlu oluyorum ya:sm_cool: geçen biyerde şu penbeli aynanı gördüm inceledim :jeyyar: dedim resimde ne kadar büyük görünüyo minicikmiş kaydirigubbakcemile3 böyle çekmecesini felan açtım kapattım işte:delphin: :roflol:
neyse bi gidim bakim makyaj bölümüne kodun mu bunları sempatiksalakcinni
yazık bana senağlama düğünde felan naptın kanka anlatsana sempatiksalakcinni çantandan memnun musun, hele de o pembe ayakkabılardan :asigim: sempatiksalakcinni kız muhabbeti işte da:dance:
kız muhabbeti da:roflol: :roflol: :roflol: allah almasın seni emi :roflol: :roflol:
sen biraz daha konuşursan dia da buluşucaz haberin olsun:mymeka:bence sus ve a1001 e razı ol:delphin:
makroda buluşucağımız günlerde gelicek:1closedeyes:
küçük hüsamdan bahsediyosun anladım ben:roflol:
nası sempatik namıssız demü:delphin:

ben de çok susadım:gitme: gece eşşek kadar bardağa su koydum son kez pcye bakıp içeyim diye gamyoncuiremsu sakar niko suyu olduğu gibi devirdi :mymeka: ben döküntüyü toplayıp edene kadar ezan başladı dişimi fırçalamış ve su içmemiş haldeyim ağzım kurudu :gitme:
böyle bi zalaklı anca senden beklerim kanka:delphin:bide kendimden:roflol:
kanka fena acıktım ben lacokacimcoookgözümün önünde slayt şeklinde yemekler geçiyocokacimcoook

1 günde feci özledim ula artık tahammülüm yok ayrılığa...:gitme:
ben napıyım kaç gündürmafoldumben
kanka artık benimde ayrı kalmaya tahamülüm yok!!!yurt dışına giderse ne halt edicem bilmiyorum!!mafoldumben

ben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama
bendensin kankamolumunekankayizsmile
kış gelsin artık yaa , öldüm bu yıl , dün de bayılacak gibi oldum mafoldumben
kesinlikle minim..bencede kış gelsin:asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
beni ezikleme gankaa ben bimde diasada buluşur, EMİNÖNÜYERALTI markasından giyinir, haangar yayakkabıynan gezerim senağlama:roflol:
hem benim 700bine dolive kremim bile yoktur biliyon mu senağlama :roflol::roflol::roflol:
EMİNÖNÜ YERALTI ÇARŞISIndan giyiniyorum diye,70 kuruşluk(lan lira bile değil yuhbenneyaptımki)dolive krem kullanıyorum diye nedir senin dirdinn..haa dirdin ne seninn
9504.jpg

ben ekmeğimi böldümde yedim,suyumu kazandımda içtimsenağlamadolivemi banyodan sonra sürdümde yattımmafoldumben
badi şop nemlendirici bile almaya gücüm yokken,zor günlerimde dolive yanımdaydımafoldumbenbenim hiç badi şopum olmadı nikoomafoldumben
K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-Emrah.jpg

hem 70 milyonluk kremlere on basar olum:1closedeyes:yani parasızlıktan değil,hobi için aldım onu:dilcikar:(yalandan kim ölmüşsenağlama)orucumu bile iftar çadırında açıcam ühühüühsenağlama

İftardaa ne yimehhk vaaaaar cokacimcoook

Söyleyin bakam kaydirigubbakcemile3

çekiyimmiaklinialirimsmile

Son düzenleme:
oyyyy:1hug:
islom kalabalık olunca aklılda tutmak zor oluyo..inan eksikleri sonradan ekledim edit yapıp:1:
unuturmuyum seni can parem..hemen aklıma geldin hiiiii islomu yazmadım dedim,baktım april ispiyoncusu hemen deşifre etmiş beni:dilcikar:

kaydirigubbakcemile5

ceylo ceyloomzemuszemus
yüzümü değil,dudişlerimi ve tırnaklarımı gösterttimnaniknaniksanada gösteririm gülo ayıpsınŞeniz
iş görüşmesi çok iyi geçmiş çiçeğim, çok sevindim :
yalnız bahsedilen pozisyon bir süre sonra açılacakmış. mutlaka çalışmak istiyoruz senle demiş adam...
hayırlısı gülommm...
Ben ekşını yapacağum zamanı bilirim gankam sen gafaynı yorma /QUOTE]
hobaaa:teytey:
bunu dedilerse tamamdır kanka:dance:allah'ın izni ile iş eniştenin:lepi:

:roflol: :roflol: :roflol:
aynen katılıyorum hacı:lepi:kabak çekirdeğğ gibi açılıyolar mübarek:delphin:
furma lan totoma:kedi:
olum ben sana hasta sen bana:roflol:
çok samimi söylüyorum,kk da beğendiğim kişilerdensin bebeğim:nazar:ama saçlarını kesersen bozuşuruz:umursamaz:

kız muhabbeti da:roflol: :roflol: :roflol: allah almasın seni emi :roflol: :roflol:
sen biraz daha konuşursan dia da buluşucaz haberin olsun:mymeka:bence sus ve a1001 e razı ol:delphin:
makroda buluşucağımız günlerde gelicek:1closedeyes:
küçük hüsamdan bahsediyosun anladım ben:roflol:
nası sempatik namıssız demü:delphin:

böyle bi zalaklı anca senden beklerim kanka:delphin:bide kendimden:roflol:
kanka fena acıktım ben lacokacimcoookgözümün önünde slayt şeklinde yemekler geçiyocokacimcoook

ben napıyım kaç gündürmafoldumben
kanka artık benimde ayrı kalmaya tahamülüm yok!!!yurt dışına giderse ne halt edicem bilmiyorum!!mafoldumben

bendensin kankamolumunekankayizsmile

kesinlikle minim..bencede kış gelsin:asigim:

EMİNÖNÜ YERALTI ÇARŞISIndan giyiniyorum diye,70 kuruşluk(lan lira bile değil yuhbenneyaptımki)dolive krem kullanıyorum diye nedir senin dirdinn..haa dirdin ne seninn
9504.jpg

ben ekmeğimi böldümde yedim,suyumu kazandımda içtimsenağlamadolivemi banyodan sonra sürdümde yattımmafoldumben
badi şop nemlendirici bile almaya gücüm yokken,zor günlerimde dolive yanımdaydımafoldumbenbenim hiç badi şop olmadı nikoomafoldumben
K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-Emrah.jpg

hem 70 milyonluk kremlere on basar olum:1closedeyes:yani parasızlıktan değil,hobi için aldım onu:dilcikar:(yalandan kim ölmüşsenağlama)orucumu bile iftar çadırında açıcam ühühüühsenağlama

çekiyimmiaklinialirimsmile

ahaaaaaaaa sen bana ben sana hakikaten yaaa :1closedeyes:
teşekkür ederimmm kadınbudumm :hulya:
Ölümüneeeee sempatiksalakcinni yihahaha delikafadulden

çek bebeğim çeeekk ohhh az sonra doyurcaz karnımızıı inş. sırnaşık şey

ula alıntı yaptım senin mesajda bozuluk varmışşşş :3:

ha o hale geldi işteeee kaydirigubbakcemile5

kızım heycanım var durr yarışma başlıyoo yihahaha sempatiksalakcinni

ilililililililillililililililililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahh lilililiillllllililililillllllilililililililliililililililililililiiiiii:roflol:
kanka beni güldürdün , Allah da seni güldürsün :roflol:

ha bi de bişe sölücem , yeni varmısın yokmusun da ,
bizim bölümden de bi çocuk var , Ahmet adı ,
biz bölümde bu çocuğa balgam ya da sümük deriz (bir anısı var :roflol: ) ,
sonra çocuğu gördüm tv de adını da yeni öğrendim bu arada balgam die die , gerçek adını sormak aklıma gelmemişti , neyse işte , ahmet yazmışlar ya adına (doğal olarak ) dedimki kendime
''la dedim balgamın adına nie ahmet yazmışlar dedim '' ...
yani adana sıcaklarının beyin hücrelerimdeki etkisi bu yönde :1closedeyes:

Şey mmm
tospikinizde tv'de çıkabilir kızlar.
söliyim dedim .
Ama çıkarsam haber vermicem.
kötü bi izlenim bırakmak istemem üzerinizde mafoldumben

bu kadarını sölücen gerisini sölemicen mi tospim, adamı meraklandırtma söle hemen kaydirigubbakcemile nerde , niye , nezaman ? kaydirigubbakcemile

yok minişim utangaçlık var serde
ilk bulunduğum ortamda çok utanırım
hoş beni tanıyan kimse inanmaz buna
bi ben inanıyom aklinialirimsmile
bloomberg tv de kelime oyununa katılcam ya haftaya ya sonraki hafta :)
öyle haber geldi bekliyok bakalım

anaaaa vallahamı ben o yarışmayı çok severim ,hep izlerim ,hiç yapamam alkisalkisalkis süper kanka inş. çok para kazanırsın :Saruboceq:

Back
X