- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.541
allahım inceliğe bak ya:asigim:
sen ne mükemmel bişeysin öyle:asigim:inan mahçup ettin beni şu anda..şifreni verebilecek kadar güvendiğin için çok ama çok teşekkür ediyorum sana ay ışığımŞeniz
pc donmasa sorun değil..kk bende anormal donuyo..yoksa bi yoğunluğum yok gülüm lafımı olur
Tepkisizim artık kanka inatla ağrıyo benim kaderim buakannehirolsun şekertomkaydirigubbakcemile5
nasılsın biraz iyimisin?
deli deli konuşma len:mymeka: :roflol: töbe töbealsanaalsanasmile
Tatlı rüyalar akitommopuyorumnanaktanben de kaçtım canlar iyigeceler hepinize bol yıldızlı rüyalar Şeniz mirmirmirmir
Bu nedir tospambilmiyorumkismile
kuzum benim ayşo geç kalmaz normalde
ya meryemliğim tuttu bebiş var
ya da bi hastalığım var
benimde ilk defa bu ay gecikti tospimbilmiyorumkismileateş basıyo yeminle..olsada rahatlasamakannehirrahatlasakakannehirkuzum benim ayşo geç kalmaz normalde
ya da bi hastalığım var
mavişim içeriğine bakmadım..ama her saç tipine göre ürünleri var bitanem..senin saçına görede varkaydirigubbakcemile5Kanka ben saa şey sorcaadım
Down under şampuana hep gözüm takılırdı ama içerik kısmına eşşek kadar etiket yapıştırdıklarından gıcık oluyodumlmaz: Silikon olduğunu gördüm sonra soğudum ondan.
Uzuunca bi süredir silikon içeren şampuan kullanmıyorum Dfn garlı kullanıyorum kremiyle birlikte.
Sen biğendin heralde onu yeşil seri yağlı saçlara uygun mu bebeğem
Bide senin rucu çok biğendim ya dün sitesinden bakiim dedim parlatıcı sanmıştım ama ruc çıktısempatiksalakcinni Rengide bildiğin pembe görünüyo oysaki şeftali gibi dudişlerindebilmiyorumkismile
laf olsun diye söylemediğini o kadar iyi biliyorumki meleğimolumunekankayizsmiletanrıçam sevdiğim insanlara canım feda ŞenizŞeniz
bunuda laf diye söylemedim o kadar çok kişi senden msj bekliyoki
binebzede olsa yardımcı olmak istedim sana
alo acil kk hattı olarak görebilirsin beni:1hug:vereliniortakvereliniortak
hahahahahahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: manyak:roflol:Arzum nesi kötü bu makyajın? Benim iyim bu kadar falan :roflol:
Ben kaçıyoruuuumm
İyi geceleeer kızLaaar..
niko ses verene kadar sahur ederiz biz melemnikooooooo
ses ver
ben de kaçtım canlar iyigeceler hepinize bol yıldızlı rüyalar Şeniz mirmirmirmir
msj olayına üzüldüm canım yaaa[B
laf olsun diye söylemediğini o kadar iyi biliyorumki meleğimolumunekankayizsmile
sevdiğin insanlara tutumunuda biliyorum:asigim:cansın sen unutmaolumunekankayizsmile
eğer çok zorda kalırsam senden rica ederim gülüm söza.s
topik harici mesajlaştığım arkadaşlarımda oluyo..bide sen bombamı bilmiyosun..kk girmemiştim nerdeyse 1 ay..
40 küsür msı hatta daha fazlaydı..yanlışlıkla bi sildim ayburummafoldumben hala içim acıyo aklıma geldiğinde..mafoldumben
tam salağım ya:mymeka:
niko ses verene kadar sahur ederiz biz melem
:[/B]
:asigim:ne güzel...tanrıçam yeminlen bende şimdi gidip çayın altını yaktım
çayı demleyip çekyatta uyuyan kociğimi kaldırıp sahur yapıp yatcaktık
ben bu aralar tutamıyom
ayşoya benzer bi durum beni esir aldıda
Iyi geceler hatunlar bende yatayim artik. Size ii sahurlar renkli topiginizde vakit gecirmek cok guzeldi . Artik daha Yogun ugrarim
ayburum sağolasın bitanem herbişeyleri deniyorum ama ne biçim bünyem varsa artık etki etmiyo:2:island biraz geç oldu ama geçmiş olsun canım yaa:1hug:
o dönemki sıkıntılar bazen bendede oluyo
anlıyabiliyom seni
adaçayı ve tarçında işe yarıyo canım
Tanrica heruf elimden teLefonu kapti ekranda CAy dagitan Osman agaKim bu Adam demezmi :roflol:
kuzum benim ayşo geç kalmaz normalde
ya da bi hastalığım var
sen iyi ol yeterki islom kıyamam sana ben kuzum:teselli:işallah geçer yarına kalmaz bişeyin:Saruboceq:Ben de uyumaya çalışayım bari:a015:
Desteğiniz içün çook teşekkür ederim canım kankalarım ilaç gibisiniz vallaolumunekankayizsmile
Hayırlı sahurlar tatlı rüyalar güzellerimopuyorumnanaktan
Tanrica heruf elimden teLefonu kapti ekranda CAy dagitan Osman agaKim bu Adam demezmi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?