Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

tanrıçam sevdiğim insanlara canım feda ŞenizŞeniz
bunuda laf diye söylemedim o kadar çok kişi senden msj bekliyoki
binebzede olsa yardımcı olmak istedim sana
alo acil kk hattı olarak görebilirsin beni:1hug:vereliniortakvereliniortak

olsun şekertomkaydirigubbakcemile5
nasılsın biraz iyimisin?

deli deli konuşma len:mymeka: :roflol: töbe töbealsanaalsanasmile
Tepkisizim artık kanka inatla ağrıyo benim kaderim buakannehir
ben de kaçtım canlar iyigeceler hepinize bol yıldızlı rüyalar Şeniz mirmirmirmir
Tatlı rüyalar akitommopuyorumnanaktan

Kanka ben saa şey sorcaadım
Down under şampuana hep gözüm takılırdı ama içerik kısmına eşşek kadar etiket yapıştırdıklarından gıcık oluyodumlmaz: Silikon olduğunu gördüm sonra soğudum ondan.
Uzuunca bi süredir silikon içeren şampuan kullanmıyorum Dfn garlı kullanıyorum kremiyle birlikte.
Sen biğendin heralde onu yeşil seri yağlı saçlara uygun mu bebeğem

Bide senin rucu çok biğendim ya dün sitesinden bakiim dedim parlatıcı sanmıştım ama ruc çıktısempatiksalakcinni Rengide bildiğin pembe görünüyo oysaki şeftali gibi dudişlerindebilmiyorumkismile

kuzum benim ayşo geç kalmaz normalde
ya meryemliğim tuttu bebiş var
ya da bi hastalığım var
benimde ilk defa bu ay gecikti tospimbilmiyorumkismileateş basıyo yeminle..olsada rahatlasamakannehirrahatlasakakannehir
mavişim içeriğine bakmadım..ama her saç tipine göre ürünleri var bitanem..senin saçına görede varkaydirigubbakcemile5
evet bebem pembe rujum..ama ben ruju sürdükten sonra parmağımla dağıtırım..çok net sürmem ruju..resmini çekiyim bebeğim bak..

laf olsun diye söylemediğini o kadar iyi biliyorumki meleğimolumunekankayizsmile
sevdiğin insanlara tutumunuda biliyorum:asigim:cansın sen unutmaolumunekankayizsmile
eğer çok zorda kalırsam senden rica ederim gülüm söza.s
topik harici mesajlaştığım arkadaşlarımda oluyo..bide sen bombamı bilmiyosun..kk girmemiştim nerdeyse 1 ay..
40 küsür msı hatta daha fazlaydı..yanlışlıkla bi sildim ayburummafoldumben hala içim acıyo aklıma geldiğinde..mafoldumben
tam salağım ya:mymeka:

Arzum nesi kötü bu makyajın? Benim iyim bu kadar falan :roflol:
hahahahahahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: manyak:roflol:

Ben kaçıyoruuuumm

İyi geceleeer kızLaaar..

enerji depom iyi gecelerallah rahatlık versin gülümŞeniz
nikooooooo
ses ver
niko ses verene kadar sahur ederiz biz melem
ben de kaçtım canlar iyigeceler hepinize bol yıldızlı rüyalar Şeniz mirmirmirmir

güzelim benimŞeniztatlı ballı yüyalar

msj olayına üzüldüm canım yaaa
her zaman bi msj kadar uzağım sana:lepi::lepi:
nikoooo neydiyi acep sahura

hadi sahur moduna girelim ayburum..yeni çay demledim içelim hadi..tospikim sende al buyur,islom,karabiberim hadi buyrun kızlar

çayları bizim alt komşu osman aga dağıtmak istedi büyrünsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
island biraz geç oldu ama geçmiş olsun canım yaa:1hug:
o dönemki sıkıntılar bazen bendede oluyo
anlıyabiliyom seni
adaçayı ve tarçında işe yarıyo canım

tanrıçam yeminlen bende şimdi gidip çayın altını yaktım
çayı demleyip çekyatta uyuyan kociğimi kaldırıp sahur yapıp yatcaktık
ben bu aralar tutamıyom
ayşoya benzer bi durum beni esir aldıda

Iyi geceler hatunlar bende yatayim artik. Size ii sahurlar renkli topiginizde vakit gecirmek cok guzeldi . Artik daha Yogun ugrarim

islom buyur kanka

dediğim gibi sürdüm ruju..parmağımla yedirdim gülüm..net sürmem ruju..belli belirsiz görüntüyü seviyorum..net ruj görünümünü sevmiyorum

tanrıçam yeminlen bende şimdi gidip çayın altını yaktım
çayı demleyip çekyatta uyuyan kociğimi kaldırıp sahur yapıp yatcaktık
ben bu aralar tutamıyom
ayşoya benzer bi durum beni esir aldıda
:asigim:ne güzel...
rabbim ağız tadınızı bozmasın meleğim
anladım ayburumyerimsenibenbir an önce geçmesi dileği ile...

Iyi geceler hatunlar bende yatayim artik. Size ii sahurlar renkli topiginizde vakit gecirmek cok guzeldi . Artik daha Yogun ugrarim

canını yediğim
her zaman bekleriz canımŞeniztopiğin renkleri sizlersiniz..siz olmasanız renkte olmaz selayımopuyorumnanaktan
güzel rüyalar

island biraz geç oldu ama geçmiş olsun canım yaa:1hug:
o dönemki sıkıntılar bazen bendede oluyo
anlıyabiliyom seni
adaçayı ve tarçında işe yarıyo canım
ayburum sağolasın bitanem herbişeyleri deniyorum ama ne biçim bünyem varsa artık etki etmiyo:2:
islom buyur kanka

dediğim gibi sürdüm ruju..parmağımla yedirdim gülüm..net sürmem ruju..belli belirsiz görüntüyü seviyorum..net ruj görünümünü sevmiyorum

Kanka üşenmemiş çekmiş balım ya sağolasın ciğerim
Harika görünüyor rengi ışıl ışıl ilk fırsatta alıp fotolucam sanakaydirigubbakcemile5

Çay da iyi geldi eline sağlık kuzum:içelim:

Ben de uyumaya çalışayım bari:a015:
Desteğiniz içün çook teşekkür ederim canım kankalarım ilaç gibisiniz vallaolumunekankayizsmile
Hayırlı sahurlar tatlı rüyalar güzellerimopuyorumnanaktan

Ben de uyumaya çalışayım bari:a015:
Desteğiniz içün çook teşekkür ederim canım kankalarım ilaç gibisiniz vallaolumunekankayizsmile
Hayırlı sahurlar tatlı rüyalar güzellerimopuyorumnanaktan
sen iyi ol yeterki islom kıyamam sana ben kuzum:teselli:işallah geçer yarına kalmaz bişeyin:Saruboceq:
allah rahatlık versin bitanemŞeniz

Tanrica heruf elimden teLefonu kapti ekranda CAy dagitan Osman aga Kim bu Adam demezmi :roflol:

sempatiksalakcinni erkeklerdemi takılıyo yoksa siteye diye triplere girmez dimi kız:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…