Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben geldiiiimmmm hiihuuhiiiii uuuuuu yeeeeee sempatiksalakcinni:roflol:
pisikolonjik bozukluğumun sebebi , islomun değimiyle sevgili ayşo arkadaşımızmış , burnumdan getirdi bu ay ve şekerim tavan yapmış o da sinir yapıyor yaa Allah kimseye vermesin :sinifsinif:alsanaalsanasmile
şimdi tehlike geçti kaydirigubbakcemile3
bu süreç içinde az daha işten kovuluyordum adamla munakaşaya girecem diye , aliden ayrılıyordum ve üst komşunun çocuklarını öldürme girişimlerinde bulunuyordum (hala bulunuyorum) aklinialirimsmileohaoldumsmile
neyse bugün sevdiceğim işe başladı , çok çok çok mutluyum , rüyamda görmüştüm zaten delikafadulden
vee çeyizime çerezlik merezlik , borcam vs. filan aldım aklinialirimsmile
ama 2 hafta boyunca fırançaisler gelecek , ben yine pek gelemeyeceğim:2:
mutluluğumu kardeşlerimle paylaşayım da çoğalsın dedim Şeniz
geçmişten aklımda kalanlar:
tanrıçam gülüm kankam benim . sölücek şey bulamıyorum. resim istiyorum.kanka o şampuan süper demi ben de çok beğendim pamuk gibi yapıyor. köpüğünü de alacağım.
aprilim kaç gündür eve gelmior bilemiyorum yani aklinialirimsmile
göksum hayırlı olsun balım , makine müh. oku ya da otomotiv müh. işin hazır çıkarsın üni.den.
islom farın rengini nosunu anasını danasını yaz gülüm.senin gözlerin yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrakannehir
arzuabla makyaja bayıldım ayıldım.
ayburcuğum hoşgeldin gülüm olumunekankayizsmile
nikomu ayakkabı da aldık aklinialirimsmile
akitom mucukk zemuszemus
nazom ham hum nım nım yedim ellerine sağğlııkkk , kalpli ne güzel kalıp dimi ben de alcam , çeyizime kaydirigubbakcemile3
tospim napıor ?
gacıablam gelmiş .opuyorumnanaktan
miniki de özledim.

Doğtor yapalım o zaman senisempatiksalakcinni

yok anam yok kalsıın başka tercihlerle gelin karşımaa :roflol:

Miniiiiikk Minikkk minnoşşş Hoşgeldinn kzuuşş
iyileşebildiin demekk sempatiksalakcinni

Miniiii'm bi mühendis olcam inş. da ne olcam bilemiyoom
Allah'm nasip ederse tabiii :Saruboceq:

nazalp kalpli kalpli pekte güzel görünüyolar bloğun hayırlı olsun arada uçuveririm bloğuna
göksuuuu dimek çalışkanlar kategorisindesin efferin sanaalkisalkisalkis
island ayşo yüzünden gözler baygın bakıyo ama güzel olmuşa.s
mini hoşgeldin dimek senide ayşo esir aldı benide esir aldı
çeyizliklerin hayırlı olsun

göksum tıpla mıpla uğrşma ,
ol müh. kurtul , makina veya otomotiv, ziraat müh. tarım mak. da olur , bizim okulda otomotiv süper , gel ben bakarım sana .

aaayyhk tişikür ederim ifenimm buyrunnnnnnnnn

göksum tıpla mıpla uğrşma ,
ol müh. kurtul , makina veya otomotiv, ziraat müh. tarım mak. da olur , bizim okulda otomotiv süper , gel ben bakarım sana .

yihaaaa inş. kazanırıım inş.
miniiiimlen Şeniz

ayburum sıcak + ayşo hiç çekilmiyokafamçokkarıştı
Teşekkür ederim bebeğimopuyorumnanaktan

Miniimmmmm li llliil llii lilli liidelikafadulden :teytey:
İyi olmana çok sevindim bitanem ah bu ayşo klava: nedir bundan çektiğimiz kötükedihüso
Geçmiş olsun kuzum koru kendini
Teşkür ederim gözel yorumun için.Şeniz Far She'nin ikili terracotası pembe ve mor

sağol bidenem ayburum
:asigim:

aman allahım minitomu görüyorum
vallahada bugun aklımdan gectin gülüm ya bu kızceğiz napıyo didim gelmicem didiydi
adanada yanıyo kavruluyo kuzum dedim
çeyizlik yapıyon he kısçe eferim sana lazım onlarda
aşkın işe girdi demek allahım daim etsn inşallah
gen yoksun demek 2 hafta bu fransızlarda çok oluyo yavvv

nazommm sorma burası cehennem , heralde cehennmde çok zorluuk çekmeyeceğim gidince kaydirigubbakcemile3başladım kanka yapmaya barı alim yavaş yavaş aklinialirimsmile Allahım herkesin işini gücünü rasgetirsin Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: kanka ilk kez bu kadar uzun çevirmenliğe alıyorlar , bunaklardan bize sıra anca geldi kaydirigubbakcemile3
islom gri gibiydi :roflol:
göksucum kazanacaksın anacım annemin değimiyle 'o fakülte bitecek' :lepi:sen yaparsın ben sana güveniyorum , bir müh. daha çıksın topikten sositososito

bugün nasılsın acaba islom bilmiyorumkismile hay ben bu ayşonun :mymeka: zkkım gibi bu kız ilaç içti bi de :mymeka:
demek benimkine daha var bilmiyorumkismile sağol islom içimi rahatlattın :teselli: kaydirigubbakcemile3 :kedi:
nise.. aldıklarını çok beğendim güle güle kullan Şeniz
demek kotun kesimi çok seksü ha benneyaptımki
nişanlının bu kıyafetleri alma niyetini düşündüm de ne diyim sana ben :roflol::roflol:
kota ve kahveli göyneğe bayıldım ama öyle böyle değil opuyorumnanaktan o kollarındaki çizgili detaya bayıldımm opuyorumnanaktan böyle modellerin mavisi çok hoşuma gidiyo ama kahve olanını ilk defa görüyorum :kedi: bunda da aklım kaldı iyi mi :dilcikar:
NIkonummm eklemedigim topik kalmadi bacim valla
bugun ne giydin, cotanak, vukuatli hatunlar
görmedik bir sacini boyamis oldu :roflol: :roflol:

birden daldim selam dostlar hihoyyyt
kızım bi insan saçı niçin boyar ki zaten bi de gülüyosun :roflol::roflol:
tabisi de ekleyeceksin, saçını görmek için ta avrupalara kalburabastı yemeye gidicik değiliz :roflol::roflol::roflol:
neyse çıtır aneyim aklinialirimsmile gördüm saçını ben çok beğendim ama ayrıntılı foto görmek istiyom kısmetse bayanssulusmile
bi bakim selimomu kucağına aldığında saçının uyumu nasıl gitmiş tosun paşamla opuyorumnanaktansempatiksalakcinni :roflol:
patronum ben zaten smil ekleyen birini gördüm mü aynı banka kuyruğunda hemşerimi bulmuş gibi oluyorum :roflol::roflol::roflol:
bi gece keşke smil maçı yapsak sempatiksalakcinni aybur, sen, ben, göksu :roflol: sen bir ara ayburu görseydin o da bu konuda süper :roflol::roflol::roflol:
patronum zaten dünden beri pencere açık tıkandım kaldım bi yorum bile yazamadım :umursamaz: kırıntı bile kalmamış bana :mymeka:
Nan gksuyu şu hocaya bi örtü taktır la ne bu böle açık kafayla masal mı okuyo mukabele diesempatiksalakcinni
bayılıyorum senin şu ince zakana :roflol::roflol: islom enim islom :asigim: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de diyorum bizim madame ne zaman kilo almış da veriyo :uhm: :roflol::roflol::roflol:

patronumm benimm opuyorumnanaktan Rabbim dualarını kabul etsin opuyorumnanaktan
demek "Allah her yerde :1closedeyes:" kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum sana kankammm opuyorumnanaktan

Allahım yaa hatun banka kuyruğu diyo:roflol::roflol::roflol:
nikoooo yok ben almıyım smil maçını eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
daha ilk dakikadan gol yerimyasakkelime:tomato::tomato:
bi ara heveslendiydim ama yok baktımki benim bu takoz pc hem kk hem smile dayanmıyi:roflol::roflol:
nikoooo diyom yaa sana köşeli jetonum diye
daha ayşo mevsuzunu bilem tembel tospiğimizin ya meryem ana oldum cümlesinden annadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse daha çok pot kırmıyimvereliniortakvereliniortak
nazalp seni izlemeye aldım blogtayerimsenibenyerimseniben
buda kim deme:uhm::uhm:

Selamlar kizlar, nasilsiniz iftara ramak kala....

cok hizli ilerliyor burasi ayyyyh kafam döndü kaydirigubbakcemile2

nikonnnumm git gide acacagim sacimin rengini gören diyecekki aaa oglun ayni sen saclar kaslar böyle gören ayni babasi diyor

selayım sorma arada bir işaretlemek gerek burayıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hayyy maşşallah
bu aralar sende müthiş espiri patlaması görüyom:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey

islon bugün de aynı nikonum:2:
Senin ayşonun şeceresini tutuyom meraklanma gelmeden haber ederimsırnaşık şey
Sevgülücağızım kotu heç biğenmedi gürültüye getirdim ben denerkene o bişiler bakıyodu sonra gelip gördü dar bu çoklmaz: satıcı çocuk da kot illaki açılır 1 beden büyüğü bol durdu dedi azcık zılgıt yidim ama göynekleri pek severek aldıkaydirigubbakcemile3
Onun siyahlı beyazı vardı bunu biğendim düğmeleri az daha küççük olsa daha iyi olardı sankiCADIARZU
1 tur veriim binsırnaşık şey

bayılıyorum senin şu ince zakana :roflol::roflol: islom enim islom :asigim: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben de sana bayılıyomm nikommŞeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…