Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
denizde ben de bi hatun gördüydüm almış yosunu yüzüne sürüyo
yalnız değilsin yani tanrıça sempatiksalakcinni
yoksa sen misin acep o :uhm:
ama onun kızanı vardı bi tane aklinialirimsmile

:roflol: :roflol:
yoldaşaklinialirimsmilebaştan çıkmaya yüz tuttum haberin olsun..aha kabardımda kabardım,anarşiklik yapmamak için zor tutuyorum kendimi :roflol:
yaşasın kardeşlik:lepianca bu kadar:))

Ben üni için tekirdağyı çook istedim ama olmadı :)
Hoş sadece tekirdağ değil hiç bi yer olmadı :)
sağlık olsun papatyam..sakın sıkma canını..bende liseyi bitirdikten 3 sene sonra gittim:ecrin_bebek:çünkü şehir dışına yollamak istemediler..gerçi bitirdiğim okula başladıktan sonra yollamadıklarına pişman oldular o ayrısempatiksalakcinni
seneye olur,olmadı öbür sene olur..yeterki keyfin iyi olsun..

Amin canım amin :asigim:
İnşallah sizde kavuşursunuz en yakın zamanda bende uzaklıkları hiçç sevmiyorum :bbo:
amin düşüm:Saruboceq:bende sevdiğim adamı her daim dibimde isteyen asla sıkılmayan bi tipimdir..ama mecburi ayrılıklar bırakmadı yakamızı..şu an uzakta ama hayali yanımda:1rolleyes:
geçiyodum bi selam verim dedim kıslar ..ne habersiniz ..ben içtim 3 litre suyu can çekişiyom ..öptüm kocaman ..

nalanım hoşgeldinŞeniz
3 litremibenneyaptımki bende senin nalan:mymeka: :roflol: bi bardağı zor içen ben,3 litre içtiğimi düşünemiyorum:))
wc den çıkmassın gülüm:roflol:
sana verdiğim cevabı okudunmu bu arada?

inan bana yaşın hiç önemi yok sen istediğin mutlu olacağın mesleği yaptıktan sonra
27 yaş nedir ki
40ında üniye gidenler de var
bence de daha sonra içinde kalmaması ve pişman olmamak adına gitmelisin
1 sene düzgün bi şekilde çalıştıktan sonra da kesinlikle yaparsın

ben geldim bayılazammmmmmmmmmm
ayaklarım ağrıyooo
bi sürü şey aldım ama fotolamak için bile yorgunum.

düşçüm 27 yaş çok geç bi yaş değil ama okuyacağın bölüm önemli bazı meslek kaldırır yaşı bazısı kaldırmaz.

canım inan ki yaş hiç mühim değil...:lepi:
istediğim mesleğin eğitimini aldıktan sonra...:hulya:
insanlar hala eğitile eğitile doymuyorlar tüm şirketler kendi eğitimini veriyor periyodik olarak :hulya:
hem okurken de basit bir işte çalışabilirsin, tecrübe tecrübedir...:lepi:
sakın umudunu kaybetme kuzum...
olumunekankayizsmile

:lepi: kardaşım benim oo olumunekankayizsmile

hayal gücüyne kurban senin ela gözlüm dilberim
aklinialirimsmile :jeyyar: laelaelaelaelae

minim çok iyi geldin maşallah Şeniz demek istediğin akkabıyı aldırdın :jeyyar: yüzünün neden güldüğü belli oluyor şimdi :roflol::roflol:
bir ara yeni elbise aldığın zaman beraber fotosunu çekersin artık ha minim :lepi:kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum dicem ama inanırım mı diyim sempatiksalakcinni ay kıyamam kuzuma Şeniz bugün senin ayşodan ne haber :kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

TV de mus icin iftar vakti diyor ilgililere duyurulur
ayburum eglenebiliyorsak beraber ne hos
:roflol::roflol::roflol:Şeniz
he o benim muşta iftar yurtdışından daha erken değil mi :1closedeyes: ilgililere selam ederik süprizzzzz sırnaşık şey
islom gözlerini görüdm ne desem bilmem bilmiyorumkismile makyaj güzel ama bu halde niye makyajla hatta fotoyla hatta yüklemesiyle uğraşıyorsun :mymeka: içim cızladı hay ben o ayşonunnnnnn mirmirmirmir
ben göynekteki düğmelerin boyutunu da çok beğendim :lepi: giymezsen eğer bizim burda gacının bir tanıdığı, biliyorsun sositososito bayanssulusmile :roflol:
patronum tam zamanında maske yapmışsın nerdeyse limon çürüyecekmiş sempatiksalakcinni :tomato:
patronum sen çocuk balı mı kullanıyorsun ha :icecream:
şimdi ben yapmazsam olmaz di mi ama :1closedeyes:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çarpılıcan kanka töbe pismillah dinimiz aminsempatiksalakcinni :roflol:
dizine pilink yapıyosun demekCADIARZUenteresaaann süprizzzzz deniycem bunu CADIARZU :roflol:
kanka bende acayip tırsıyorumeyvahedigeldismile yönümü değiştiriyorum yüzerken..bide şort ve tişörtle girince kaçması zor oluyo-tatlicadiarzu-dövmelerim yüzünden mayo bile giyemiyorum..onu yaptırırken düşünücektin,senle konuşmuştuk bu konuyu diyo :çok üzgünüm: :a015:

bak ne güzel..kendince bir plan yapmışsın bitanemolumunekankayizsmile
ben inanıyorum seneye olucağınahihoyyytbu inancı hissetmen güzel...o yüzden hiiiç takma kafanayerimseniben

denizde ben de bi hatun gördüydüm almış yosunu yüzüne sürüyo
yalnız değilsin yani tanrıça sempatiksalakcinni
yoksa sen misin acep o :uhm:
ama onun kızanı vardı bi tane aklinialirimsmile
ben,benimkine zalaklık olsun diye yapmıştımsempatiksalakcinnio hatun demek işi biliyo
benim kızanım yok canım:lepi:

evet tanrıçam okudum canım ama ben karar virdim o krolyan mı kloryanmı inat ettim ondan alicimm ..:))))))

tamam al onu:))
dediğim gibi..cildin yağlı,günlük kullanımında pudra sür,özel günlerde kapatıcı pata krem uygula canokaydirigubbakcemile5
inat ettim:roflol: :roflol: allah canını almasın:))

evet tanrıçam okudum canım ama ben karar virdim o krolyan mı kloryanmı inat ettim ondan alicimm ..:))))))

:roflol: :roflol:
yassahladın nalanım ben Kryolanı bi kerem lmaz:
cebinizin erişemediği ürünler hakkında yorum yapmak yasak artık taam mı sempatiksalakcinni

ayrıcana ne gerenk var profooosssyonel meykap ürününe
biz zaten porseleniz ahahhaha
sempatiksalakcinni

ben geldim bayılazammmmmmmmmmm
ayaklarım ağrıyooo
bi sürü şey aldım ama fotolamak için bile yorgunum.

aha tospikom gelmiş Şeniz
olum yelli kuyruk gibin geziyon sora da ekleyemem diyon şutarafagitti
olmaz ama böeyle...
lmaz:

ama ama balım
o sıcakta sokaklardaydım
sanırsam eridim yok olcam
eve nası attım kendimi bilmiyom
13,00 de cıktım 22,00 da girdim
entariler aldım
elcadan cilt ürünleri farlar aldım
aldıklarımı yazam yeter koyma işlemini yarın yapam

kankaaaaaa nerdesin ula benneyaptımki olumunekankayizsmile :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol:
ah yavrummmm demek cıbıl giremiyon he mafoldumben sempatiksalakcinni
bizim burda sahiller bomboş kanka, haftaiçi hem ramazan dolayısıyle :lepi:
ne kadar muzurluk varsa yapıyoz sempatiksalakcinni
bu arada ben de dövme yaptırcam ama karar veremiyorum bi türlü...
boshayallersmile

Olmaz olmaz işteeeeeee........:umursamaz:
bana mı sordun ısıcakta gezeriken tospidik

Önceliğim şu kpss inşallah olur :)
Ama istediğim iki bölüm var ikisinden birini okumak istiyorum yinede:)

ben de yaptıracam dövme ne zamandır aklımda
pehh yapmak istediğim çok şey var ama üşengeç bi karı olduğumdan fırsat bulamıyom
aprilim nerene yaptırcan :jeyyar: bi de ne dövmesi yaptırcan

bana sataşmasan olmi dimi nikomu
daha çıkmadı yurt dışına ayrıca:dilcikar:
bu arada limonu yeni kestim..diğer yarısını ekliyerek ispatlıyabilirimmafoldumbençürük mal yok bizde yookmafoldumbenvaroşluğumu vurmayın yüzümemafoldumben-tatlicadiarzu-
hee ayıcıklı bal:icecream:çok seviyom onu:icecream:

zilli biberto Şeniz
hoşgeldin bibertik

puhahahahah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
napalım be kanka..varoş çoçuuğyuz biz.:çok üzgünüm:zaten kültürsüzüz:çok üzgünüm:ama saolsun o kadar hayırsever varki kk da,bilgilendiriyo bizi her daim-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
zenginin malı züüürdün çenesini yorar,bizde o hesapbakıp bakıp özeniyoz işte naparsınekmek parası:smiley-cool::roflol: :roflol:

hoş geldin aprilimm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden cannım kankamm delikafaduldendelikafadulden :1closedeyes:
yokluğun belli oluyor çiçeğim :gitme: aklinialirimsmile kendine çok cici bak denyolindam kaydirigubbakcemile3
realde iyisin işalla maşalla sempatiksalakcinni
şu hatundaki hıza bak :1shok: hemen de ne arada resimleri bulmuş da kutlama yapıyo aklinialirimsmile zemuszemus:dance:
bi şu konuda sana benzeyemedim kankam :icecream: tospa niko tutturdum gidiyorum aynı banka kuyruğu hızı gibi sempatiksalakcinni dicemi sandın di mi :1closedeyes: nayır yasakkelime
öyle kutlamayı ebem de yapar hadi 2 dakkada bir mesac gönder gönderebiliyorsan süprizzzzz :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol::roflol:

doğum günün kutlu olsun düş a.s. düşün düşleri gerçek olsun inşaallah kaydirigubbakcemile2

miraba ciğerim Şeniz
o evde yalnız mı yaşıyon ula göksuyu eyvahedigeldismile
dağ başında bi de...:1ninca:
ürkmüyon mu ohaoldumsmile
ayı çıkar, geyik iner, ineg yer, kurt kapar olum
sempatiksalakcinni

Önceliğim şu kpss inşallah olur :)
Ama istediğim iki bölüm var ikisinden birini okumak istiyorum yinede:)

hangi bölümü istiyorsun bitenem? Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…