- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #30.821
peh..
tosuruktan makyaja bak:mymeka:lan dalgamı geçiyonuz bizle:umursamaz:hele eyeliner çekişine manyak oldum:asigim:
kaşına gözüne nazar değmesin gülümbayıldım..sonrada ayıldım makyajına:smiley-cool:
Danrıçam dudişlerini sevdiğim ben de sana baygınım be anam
Kankaaa aşk böcüğüüŞenizSelamun hello canlarımmm![]()
![]()
islom mosuruktan makkayjına hasta kaldım hea boshayallersmile
Tanrıçam maskeni yirim kanke zemuszemus
Minim ev arkadaşım da gelmişşş, bol kazançlar olsun gelsin pabuçlar gitssin entariler be kanke aklinialirimsmile
çok özlüyom ben de sizi çiçenklerim yahu :gitme:
ama sevdalum bi oturmuyo gıçıynın üstüne afedersiniz. guclubacismile habire bi yerlere sürüklüyo beni...aha şimdi girdik eve ama gene çıkçaz ay başım döniyi kafamçokkarıştı
Seviyom olum seni:asigim:
Yanık tenlim dilberim aklinialirimsmileçok teşekkür ederimŞu topik öldürür adamı valla yok yok bu topikte:asigim:
Katılmasamda muhabbete takip ediyorum girdikçe :)
islandcım makyajı geçtim de gözlerin çok güzel yaa maşallah![]()
Yannız öle okuyup kaçmak yok az takıl bizimle de afetliğinin sırlarını anat biraz:hulya:
Doğumgünüsün kutlu olsun bebeğimm
Sağlığın, aşkın, paran mutluluğun hiç eksilmesinopuyorumnanaktan
islom gözlerini görüdm ne desem bilmem bilmiyorumkismile makyaj güzel ama bu halde niye makyajla hatta fotoyla hatta yüklemesiyle uğraşıyorsun :mymeka: içim cızladı hay ben o ayşonunnnnnn mirmirmirmir
ben göynekteki düğmelerin boyutunu da çok beğendim :lepi: giymezsen eğer bizim burda gacının bir tanıdığı, biliyorsun sositososito bayanssulusmile :roflol:
Nikoo ben de boyanırken kendime acıdım biliyon mu
Eyelinerı çekerkene kan ağlıyodum o derecesempatiksalakcinni
Gacının bi tanıdığıCADIARZU yok ya gacının tanıdığından kasaba neyin olmaz Muş'a kadan yolu var oralada da ziyan olur o göğneksırnaşık şey
kayfe içsin kapasın gelsin