:roflol: sırnaşık şey Nikoo gecen yazdığım mesajı görmedin mi la
Sitenin cinekoloğuna anattım durumumu hapa devam et geçmezse 3 ay sonra tekrar muayene ol dedi git onlan anlaş kullanma derse bırakırımsırnaşık şey Hazır olperşembeye başlıoz içmeye:roflol:
Gözümde fer yok he mibilmiyorumkismile sıcaktan o nikom bayılacayim yakafamçokkarıştı
Ayşoya inat çektim yine eyelinerısırnaşık şey
3 ay mı :1shok: hööö oldum hapa :1shok: sabret islom sen aslında hap içmiyorsun bonibon yiyorsun tamam mı kankam :teselli:
geçecek bu günler de hem 3 ay dediğin nedir ki :a015: ühhüüüüüüüüüüü inanmıyorum ya senağlama dayan niko dayannnnnn :a015:
çok pis eyeliner çekiyorsun islom vereliniortak

:roflol:
nikom ben yapıyom öyle hiç bişede olmuyo difrize devam
çanta mangonun balam
ama lütfen dikkat mango yazdım MANGO değildelikafadulden:jeyyar:
benide kendine benzettin yaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
o çantanın haçan küççük mopdelini bulursam senin pembik trençkotuna uyar düşüncesiylen alırımŞenizŞeniz
nikooo ilarzum cenin gördü:ecrin_bebek:
teşekkürler canım
ayşo bgn benide rahatsız etmedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onu bırak geçen aybik test al demiş o gün heyecandan geberdim, içim bi hoş oldu bol bol dua ettim Rabbime :Saruboceq:
şimdi ciddi anlamda baktım da; bi de üstten fotosu çekilmiş biri, kötü geldi bana demiş ya geberdim nan bu kadar mı tutar delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
hem üstten fotosu çekilmiş hem de üstten üstten hasetle bakıyo zavallım

:a015: :roflol::roflol:
doğu asyalı asker gibi olanı bilemiyorum ama senden misafir eksik olmuyo kimbilir yani :dance:
yirim senin kafanı karıştıranın alnını karışlarım ayburun yeni aldığı çantasıyla ahanda bölealsanaalsanasmile
fal yazdım senaryo biğendim mi iş yapar mu dizi? kız attım ama gördüklerimden ziyade attım yani çiçem boşa atmadım
sen dürtünce bir daha baktım aynen öyle çiçeem kaydirigubbakcemile3 hiç gözünden kaçar mı aklinialirimsmile şu askeri de çözdüm mü tamamdır :CüvCüv: süprizzzzz :icecream:
hatunlar bu akşam evde olmıycam
abimlerle ramazan şenliklerine gitcez
önce lunapark keyfi tabi sıra yoksa
sonrada dursunali erzincanlıyı dinliycez bayılıyom adamım yaa
falın yorumlarını gelince okuyuveririm yavv fal dedikte benim fal epey geride kaldı
island hadi fallarımızı güncelliyek
benim için de eğlen bidenem
nan bıyıhlı

burda da mı karşıma çıktın Allah senin cızırtını aklinialirimsmile
tanrıçam bence biz bu smil maçını
nikooo
akasia ve göksu üçlüsüylen yapakaklinialirimsmile
akasiamdan smil işinde çok beceriklidir bıyıhlı hatun nolcek:1hug::1hug:
he gelsin de bıyıhlı smillerle donatsın ortalık bıyıktan geçilmesin sırnaşık şey zemuszemus
selamın aleyküm bacılar
eve gireli bi saat oldu..gelir gelmez buz gibi suya girdim.ama cıkssboshayallersmilesu resmen sıcak oluyo tenime deyinceakannehir..
veeee işlerimi hallettikten sonra elsivaikiki ye gittim vee nikomun similli tişörtünden aldım:lepi::sm_cool: :dance:..tişörtleri sevdim okşadım:asigim:-tatlicadiarzu- nikomdada var sizlerden didim
iftradan sonra eklicim:dance:nikomla pişti olucez yuhuppii:lepi:
şu an kendimi smille anlatmam gerekirse,ahada böyleyim mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu-
yattım uzandım,üfürük karşımda,vantilatör :smiley-cool:yani ohh insanın evi gibi yok yaboshayallersmile mecbur olmadıkça kimse dışarı çıkmasın anacımgamyoncuiremsu
patronumun ramazan ayında olduğu nasıl belli oluyor gamyoncuiremsu ve aleyküm selam patronum
smilli olanından da buldun mu patronum delikafadulden çocuk bölümündeydi o :roflol:
alışveriş yapan hatunlar ne güzel değil mi aynı bizim topiğin hatunları gibi :içelim: o tshirtin adı tanrıçaynan niko alışveriş yapıyoo :dance:
hatta sana onun beyazını alıp gönderecektim ama aklımda başka bir plan var ne zamandır :dance: çok henecanlandım şimdi :asigim::asigim: :sm_cool: bekliyorum fotoğraf opuyorumnanaktan :sm_cool: :dance:
Canım kankam danrıçamdan gördüydüm bu stickerları
Migrostan aldım yapıştırdım.
Ortadaki işlemeyi ilkokul 3. sınıfa giderken yaptıydım atmaya kıyamıyorum:kedi:
demek ortadaki tabloyu sen yaptın zemuszemus daha o zamandan biyi bir eyeliner çekeceği belliymiş bı zıpanın aklinialirimsmile
demek sen de odanın hoş bir ortama çevirdin zemuszemus patronun gözüne giricin islo şakkıdı :dilcikar: