- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #31.141
çok duygulandım valla mafoldumben komik gelmesin ama taa aylar önce içimden geçirdiğim şey oldu mafoldumben hatta topikçek alalım istedim ama kimse yanaşmaz zevkler farklı dedim :tomato: patronuma bunun beyazını alayım dedim Allahın işine bak :sm_cool: hem cebimden para çıkmadı hem pişti olduk :jeyyar: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol: çok tatlısın cannım kankamm Şeniz güle güle giy inşaallah hep beni hatırla :lepi: kelebekli pihamanla ördekli geceliğe özellikle bayıldım :dance: onları nerden aldın patronum fisfisfis
tanrıça ve niko ve tanrıçanın makyaj topiği sakinleri alışveriş bağımlısı :dance::dance: :dance::dance:
az önce yazmayı unuttum,tatlıgacımda demiş,hepimiz alsak bu tişörtlerden diye:teytey:düşünsenize,yolda bu tişörtü giymiş birini görüyosunuz..aaaa sen tanrıçasındelikafadulden :1hug:
saçmalama hanım,manyakmısın senbenneyaptımki
hadi hadiiiiaklinialirimsmileçekinme kız,ben nikoncan kankan..hadi sarılalımolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol: bencede herkes alsın bu tişötrlerden:lepi:
van mınıt nikoyasakkelime
ne yani,sen bana süprüz yapmıcakmısın yanisenağlama sempatiksalakcinni
kanka düşünsene,hediye almış gibi oldun(kafandaki şey oldu)hemde paran cepte kaldı:roflol:
o senin tatlığın kankamŞeniz:smiley-cool:..seni mutlu ettiysem ne güzel:asigim:yalnız kendi aldımiseni mutlu ettiysem diyorum san almış gibisempatiksalakcinni :roflol: