- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.521
çok teşekkür ederim ballarrr gıymetlileerr
gksum beceriksizlerin....
ayatımın anlamı ben kendi işim için oraya gittiydim, iş görüşmemiz var uzun zamandır emma parada anlaşamıyoz geçen tekrar aradılar orta yol bulak diyolar
ama kararı ve teklifi merkez yapıyor Bursa çoktan tamam diyor da merkez cimrilik yapıyor ben bursaya gitim sadece ne oluyor ne bitiyor diye öğrenmeye bidenem güzel şeyler duydum benim nişanlı için konuştum (şirket içi evliliğe çok sıcak bakıyolarmış da) ondan -bak gelirsem eşimi de getiririm, size sonsuza kadar bağlanırız demeye getirdim.
güzel güzel konuştuk en kısa zamanda diyerek...iyiydi her zaman iyi zaten bursa bölgesi çok seviyor beni istiyor da. ama çalışma şartlarına göre parası hem az hem yorucu. doyurucu olduktan sonra yorulma vız gelir tırs gider bana da önemli olan huzur yani:))
bakalım bekliyoruz eğer haydi gel derse 3 aşkitoma da ordan iş ayarladığımız anda hemen düğün ve ev işlerine başlayacaz en yakın zamanda gelin arzu olacam. Güzel güzel dilek dileyin göynünüzden kavuşak artık sevdiceğimlen kızlar.
mirianaın çok uzun süredir beklediğin iş dediği iş buydu. yer olarak toplayacaksın pılını pırtını durumu da bu. yarım ada olayını düşünüyom hala:)))
Ben de sana hastayım be yafrummisloooooooooo hastayim gözlerine
Ben de sana hastayım be yafrumm
Arzum çok güzel haberlerle dönmüşün çiçeğim çok sevindim senin adına.
İlla olsun dmiyorum en hayırlısı nasılsa o olsun hakkınızda.:Saruboceq:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ki bi an önce kavuşalım sevdalılarımıza:asigim:
GksuyummmŞeniz
Sapppııhhhkk İsLo'mmmmmmmmm lülülülülülü lülülülülülü
Bebeğimm nasıl özledim bi bilseeen senağlama
Nasılsın ciğerParem ?
Minimini birim çalışkan ikim B sınıflı Gksumsempatiksalakcinni
Ben de seni çok özlüom bebeğim dershane çocuu olcan dalaşamıcam burdan sana:gitme:
Danrıçamın yokluğu üzüyor :sinifsinif:
Onun haricinde çok iyiyim şükür kuzum
Sen nassın:hulya:
Anam sınıfımı bilemm unutmamışşş çoohk mutlu oldumm şimciikkk sırnaşık şey sırnaşık şey
Sabrediyorumm bebeğimm şu seneyi bir atlatırsam inş. :Saruboceq:
hayatımın dönüm noktasındayımmm delikafadulden delikafadulden
Danrıcamızın yokluğu beni de üzüyoorr resimleere baka baka üzülüyorumm :a015:
İyiyim çok şüküürrr hayat güzeel :1closedeyes: herşey yolundaa :1closedeyes: bir üni eksik alkisalkisalkis
Allah'm esirgeme benden YA Raabb'm :Saruboceq: (amiiiiiiiiiinnn)
ne ettin bugün anlat helee lülülülülülü
herşeyin çözümü olarak örüyorum evet ama isloomm o diploma da olmayınca adam yerinekoymuyorlar seni ..
belki hemen iş imkanın olmuyor blki senin de dediğin gibi hayal kırıklıkları oluyor ama sabı herşeyin ilacı değil miii mvişim ?
hiç değilse o diplomayı alim de sonra gerisin kaarar veririiz artıkın
şun için o sınva odaklamış durumdayımm başka birşey düşünemiyorum
ve şu 3 gündür anladım kii insan isteyince hrşeyin üstesinden gelebliyor..
hç anlamadığım en kolay mat sorularını bu hafta ii gördüğüm derslerde anladım vr mı ötes yaa şoktayım haleenn..
bildiğin doğal sayılar anacımm hayatta yapamazdım ama öyle istiyorm kii anlamayı
bak oldu işteee kaç dane de test çözdümm
dmem o kiii İnsan yter ki istesiinn
Yeter ki inansııınn..
Allah'ım yardımcım olsunnn ve yardımcınız olsunnn isloommmm
çok konuştumm leen zemuszemus
Kızlar bişey sorucam belki bilginiz var dır KPSS liseler için olan kaldırılıyor muş diye bir söylentiler var doğru mu :çok üzgünüm:
Kalkmasın yaa inşallah yanlıştır. Doğrusa bile son 2012 olsun bende girmek isitoyrubm bu sınavaaa:çok üzgünüm:
ohhhh ne iyi gider bu sıcaklardaayburum sevdiceğim bizim bi Uludağ ımız var Bursa akynarken orda sen hırkaylan oturmak zorunda kalırsın:))) pek serindir Uludağ ımız sizi de bekleriz
Nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
Senin de dediğin gibi söylenti canım senin düz lise mi?
Eğer öyleyse meslek liselerine oranla şansınız daha çok düşüyor.
Önlisans mezunları için olana girsenbilmiyorumkismile
Şansın daha yüksek o zaman canım ama ünv.mutlaka hazırlan dışardan da olsa devam et kendi bölümünde.Canım ben anadolu meslek lisesi büro yönetimi - muhasebe okuyorum.
Bu nedenden dolayıdır ki daha çok kpss ye yönelmek istiyorum
Ben dalımı yapacıağım mesleği istediğim yönde seçtim ve buna doğru adım atmak istiyorum elbetki üniversite olmazsa olmaz kesinlikle hazırlanacam. Ama birazda durumum iyi bunun getirdiği biraz rahatlıkla daha çok kpss ağılıklı hazırlanmayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
KPSS yi gerçekten başarmak çok istiyorum inşallah bakalım. Geçen sene alıp denemelerini yapıyordum ama kültürü hiç ellemiordum tarih diye akannehir tariğe vericem ful kendimi akannehir
öyle yani cnm
Ya birde çok merak ediyorum KPSS den atıyorum (inşallah :Saruboceq:) Güzel bir puan aldım ve yerleşmek için ne kadar bekliyorsunuz ... Kazansa hemen yerleşililiyor mu :uhm:
akannehir
yenı tokalarımı paylaşım dedımmzemuszemus topıgımız azcık hareket alsın tanrıcamızı ozledık
tokalar tahtakale marketten kocaman var bızım burda ole ucuzlukcu deıl koca bı market ..cok şeker geldı tokalar şu kablolu yayın tokalarından bende cok vardı ablam yurutmus bunlar ılkaldklarm kdr guzelolmasada geneede aldım hepsı 3 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?