Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

İnşallah ablacım...
Herşey en hayırlısı şekilde en kısa zamanda olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

isloooooooooo hastayim gözlerine
Ben de sana hastayım be yafrumm

Arzum çok güzel haberlerle dönmüşün çiçeğim çok sevindim senin adına.
İlla olsun dmiyorum en hayırlısı nasılsa o olsun hakkınızda.:Saruboceq:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ki bi an önce kavuşalım sevdalılarımıza:asigim:

GksuyummmŞeniz

Sapppııhhhkk İsLo'mmmmmmmmm lülülülülülü lülülülülülü

Bebeğimm nasıl özledim bi bilseeen senağlama

Nasılsın ciğerParem ?

Sapppııhhhkk İsLo'mmmmmmmmm lülülülülülü lülülülülülü

Bebeğimm nasıl özledim bi bilseeen senağlama

Nasılsın ciğerParem ?

Minimini birim çalışkan ikim B sınıflı Gksumsempatiksalakcinni
Ben de seni çok özlüom bebeğim dershane çocuu olcan dalaşamıcam burdan sana:gitme:
Danrıçamın yokluğu üzüyor :sinifsinif:
Onun haricinde çok iyiyim şükür kuzum
Sen nassın:hulya:

Anam sınıfımı bilemm unutmamışşş çoohk mutlu oldumm şimciikkk sırnaşık şey sırnaşık şey
Sabrediyorumm bebeğimm şu seneyi bir atlatırsam inş. :Saruboceq:
hayatımın dönüm noktasındayımmm delikafadulden delikafadulden

Danrıcamızın yokluğu beni de üzüyoorr resimleere baka baka üzülüyorumm :a015:
İyiyim çok şüküürrr hayat güzeel :1closedeyes: herşey yolundaa :1closedeyes: bir üni eksik alkisalkisalkis

Allah'm esirgeme benden YA Raabb'm :Saruboceq: (amiiiiiiiiiinnn)

ne ettin bugün anlat helee lülülülülülü

Unutur muyum böbiğimaklinialirimsmile

Seni çok iyi anlıyorum senin için şuan hayatın anlamı o sınavı kazanmak ve belki de her şeyin çözümü olarak düşünüyorsun. Haksız da sayılmazsın sorunlar o kadar çok ki yarış atından farksızız şu an için daha doğrusu tek farkımız onlar karşılığını hemen alıyor biz ise...:1no2:

Ne diyodum üniversite çok çok önemli ama hiçbir şeyin çözümü değil bitanem. İnsan okulu bitirince çabaladım, iyi bir eğitim aldım her şey istediğim gibi olacak gözüyle bakıyor ama maalesef ülkemizin şartları gereği!!! mezun olunca sudan çıkmış balık gibi oluyorsun hayal kırırlıkları başlıyor hatrı sayılır bir dayın amcan yoksa

Üniversite hayatı gerçekten harika demem o ki sen o sınavı istediğin şekilde kazanacaksın ve her anın kıymetini bilerek geçireceksin o dönemi.

Bu söylediklerimi de aklına getir o zaman tatlım hazırlıklı ol ki ümidini hiçbir zaman kaybetme.
Elinde sonunda herkese bir kapı açılacak ve emeklerimizin karşılığını alacağız. Azmini ve sabrını kaybetme sakın olur mu gülyüzlüm.Şeniz

Ben napiim sıcaklardan kendimi eve kapatıyorum size makkaj yapıyorumsempatiksalakcinni
Havalar serinlesin artık yaakafamçokkarıştı

herşeyin çözümü olarak örüyorum evet ama isloomm o diploma da olmayınca adam yerinekoymuyorlar seni ..

belki hemen iş imkanın olmuyor blki senin de dediğin gibi hayal kırıklıkları oluyor ama sabı herşeyin ilacı değil miii mvişim ?

hiç değilse o diplomayı alim de sonra gerisin kaarar veririiz artıkın

şun için o sınva odaklamış durumdayımm başka birşey düşünemiyorum
ve şu 3 gündür anladım kii insan isteyince hrşeyin üstesinden gelebliyor..

hç anlamadığım en kolay mat sorularını bu hafta ii gördüğüm derslerde anladım vr mı ötes yaa şoktayım haleenn..

bildiğin doğal sayılar anacımm hayatta yapamazdım ama öyle istiyorm kii anlamayı
bak oldu işteee kaç dane de test çözdümm

dmem o kiii İnsan yter ki istesiinn
Yeter ki inansııınn..

Allah'ım yardımcım olsunnn ve yardımcınız olsunnn isloommmm

çok konuştumm leen zemuszemus

Kızlar bişey sorucam belki bilginiz var dır KPSS liseler için olan kaldırılıyor muş diye bir söylentiler var doğru mu :çok üzgünüm:
Kalkmasın yaa inşallah yanlıştır. Doğrusa bile son 2012 olsun bende girmek isitoyrubm bu sınavaaa:çok üzgünüm:

Bitanem benim aynı şeyi söylüyoruz şuan hayatının merkezinde sadece o sınav olmalı ama kendini yıpratmadan.
Ve gerçekten başaracağına çok inanıyorum. O diploma olmadan hiçbir şey olmuyor tabiki. Elinden geldiğince çalış şartlar giderek zorlaşıyor sen mezun oluncaya kadar çoğu şey yine değişecek hiçbir zaman umutsuz olma bunu demek istedima.s.
İnşallah hepimizin gönlündeki olsun kuzucum:Saruboceq:

Senin de dediğin gibi söylenti canım senin düz lise mi?
Eğer öyleyse meslek liselerine oranla şansınız daha çok düşüyor.
Önlisans mezunları için olana girsenbilmiyorumkismile

ayburum sevdiceğim bizim bi Uludağ ımız var Bursa akynarken orda sen hırkaylan oturmak zorunda kalırsın:))) pek serindir Uludağ ımız sizi de bekleriz
ohhhh ne iyi gider bu sıcaklarda
ben -40 ları görmüş hatunum
iş görüşmen için inş her şey gönlünce olur :Saruboceq::Saruboceq:

Nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

:gitme::gitme::gitme:
:gitme::gitme::gitme:
tanrıçanın yolunu gözlüyok:gitme::gitme:

Arzuşum hayırlarla,iyi sonuçlansın iş görüşmende düğün olaylarına giriverin tez elden..
gelin erzu yu bi görek

Senin de dediğin gibi söylenti canım senin düz lise mi?
Eğer öyleyse meslek liselerine oranla şansınız daha çok düşüyor.
Önlisans mezunları için olana girsenbilmiyorumkismile

Canım ben anadolu meslek lisesi büro yönetimi - muhasebe okuyorum.
Bu nedenden dolayıdır ki daha çok kpss ye yönelmek istiyorum
Ben dalımı yapacıağım mesleği istediğim yönde seçtim ve buna doğru adım atmak istiyorum elbetki üniversite olmazsa olmaz kesinlikle hazırlanacam. Ama birazda durumum iyi bunun getirdiği biraz rahatlıkla daha çok kpss ağılıklı hazırlanmayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
KPSS yi gerçekten başarmak çok istiyorum inşallah bakalım. Geçen sene alıp denemelerini yapıyordum ama kültürü hiç ellemiordum tarih diye akannehir tariğe vericem ful kendimi akannehir
öyle yani cnm

Ya birde çok merak ediyorum KPSS den atıyorum (inşallah :Saruboceq:) Güzel bir puan aldım ve yerleşmek için ne kadar bekliyorsunuz ... Kazansa hemen yerleşililiyor mu :uhm:
akannehir

yenı tokalarımı paylaşım dedımmzemuszemus topıgımız azcık hareket alsın tanrıcamızı ozledık

tokalar tahtakale marketten kocaman var bızım burda ole ucuzlukcu deıl koca bı market ..cok şeker geldı tokalar şu kablolu yayın tokalarından bende cok vardı ablam yurutmus bunlar ılkaldklarm kdr guzelolmasada geneede aldım hepsı 3 tl

Eklentiler

• $SDC17220.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 22
Şansın daha yüksek o zaman canım ama ünv.mutlaka hazırlan dışardan da olsa devam et kendi bölümünde.
Atanmalar hemen olmaz maalesef sonuçlar tercihler yerleşme derken ayları bulan bi süreç.
Ama sen güzel bi puan al gerisi zamanla gelir. İnşallah istediğin gibi olur perim.olumunekankayizsmile

Miricim çok şekerler güle güle takınzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…