• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sizin topik neyin tanımamalsanaalsanasmilesen buraya aitsin:enbuyukkk:
sahurunuda burda yapıcaksın o yüzden cicim:delphin:
noldisengözlerimebaksanabitirazınmı var yoksakaydirigubbakcemile

rutbeyide takmisin ... boynumuz kildan ince nasil itiraz etcen bacim nasil nasil

padisahim cok yasa :roflol:

dip not: beni kendinizden görmek afroditime yakisan bir incelik

rutbeyide takmisin ... boynumuz kildan ince nasil itiraz etcen bacim nasil nasil

padisahim cok yasa :roflol:

dip not: beni kendinizden görmek afroditime yakisan bir incelik

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: bayanssulusmile
estafurullahbayanssulusmile
bişeye ihtiyacın varmı:teselli:olursa çekinme emi gözümvereliniortak nikoo,selayı not et,bayram öncesi ilgilenelim:kahve:hüüüpp..ohhhh:kahve:
:roflol: :roflol: :roflol: olum çok pis havaya girerim,bak hindi gibin kabardım yapmayın :roflol: :roflol:gluu gluu guuuuuu:smiley-cool:

cnm topiğin süper :)kk ya üye olalı öle çok olmuyo 5 6 ay flndır ama topiğini adamakıllı okumaya takip et yeni başladım:oklava: .büyük kayıp farkındayım:gitme:.çok emek vermişsin,veriyorsunn teşekkür ederim kendi adımaopuyorumnanaktan.

ilk sorumuda soriyim müsadenle cnm:)
şimcik ben güzel bi kahverengi göz kalemi arıyorum akmayanından tabikide.carmina pastel flormar emily markalrdn birini düşünüyorum cnm .göz kalemine 50 tl verdiğimde oldu sonuç 5 tlliklerden hiç de farklı değildi.gözde doğal durucak yumuşak bir hava vericek ama gözün o makyajsız hali gibi de çiğ durmucak bi kahverengi tonu arıyorum cnm .şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Anaaaaaammm tanrıçam kankam gelmişşş , hoş geldin balım benim :1hug::asigim:
bi de yeşillenene kadar kavurmuşar:sm_cool:
geç bile kalmışlardı :1rolleyes:
artık bizimde yüksek mercilerde yakınlarımız var , tayin işlerinde filan kullanırız :smiley-cool:
kanka çok geçmişi okuyamadım inşallah iyisindir :lepi:
bu manyak fransızlar canımı okuyor , tek kişi kaldım , yetişemiorm artık , 4 kilo vermişim , ruhumu teslim etmem yakındır :bbo:
çok çokçok öpüyorum herkesleri a.s.
kankama geri dönme ve editörlük hediyesi olarak bu kır çiçeği tarlasını armağan ediyorum , gönlünce koş , yat , sürün :

kir-cicekleri1.jpg

Afroditim hoşgeldin meleğimmm opuyorumnanaktan

Neler yaptın bakim mapıs damlarında bayanssulusmile

Yapmışın bişiler kızz yeşile boyamışın kendini sempatiksalakcinni:roflol:

Boya badanam benim :1:

Bu arada kırk kilit otuna başladım afroditimmmmmmmm :lepi:

Can sıkıntısandan gecenin bu saatinde cam sildim arkasından hazır cam silmişkene de makkaj yapiim dedimsempatiksalakcinni bişeyim de normal olsun yaakaydirigubbakcemile3
Fotolar hiç net olmadı senağlamaama danrıçam da gelmiş şerefine ekliim dedim:sm_cool:

551.jpg
[/url][/IMG]

nan islo sana koyur irenkler ta bi yakışıyo sankim
gene çok gözel olmuşun sıpaa
:asigim:
mune başkanımız hoş geldiniz :hooray: sanırım artık burası teftişe tabi değil :1closedeyes:
ı ııımmm efenim ben linki daha önce vermiştim, editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

efenim az önce de arz ettiğim gibi editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan ben de arkamda heran bir gölge hissedecek miyim
manyağa bak yaaa :roflol::roflol::roflol:
patronum daha şimdiden uzaktan akrabaların çıkmaya başladı
:roflol::roflol::roflol:
şşşşştttttttt olum yasakkelime siz yokkene biz vardık önce biz yicez kaymağını :1closedeyes: yanında bal da olsa iyi olur :1closedeyes: :roflol:

kız alırım aklını valla editorya sekreterya anlamam
çokmasım benım topraam bi kerem ii davran ona bi kenara not et bakiimm hehh şöylee
sengözlerimebaksanab

Tanrıçama yeşillendiğini görünce mesaj attım bide nerdesin diye yazdım
zalak nazo topiği okuyaydın ya bide kıza nerdesin diye soruyo
alsanaalsanasmile

sahurumu ettim geldimcokacimcoook
bu arada mirim börenk getirmiş:jeyyar:bi dilim yiyim tadına bakıyımcokacimcoookŞenizkesesine bereket meleğiminzemuszemus
canlarım,kazene destek vermeyi unutmayalım:lepi:birinci olursa bizide görücek sitecek:smiley-cool:
ayrıca 4 gün boyunca siteyi hiç açamadım:))o yüzden 4 günlük geçmişi okumam lazımboshayallersmilebu gece halledicem inşallah supanallah dinimiz aminsempatiksalakcinni
Ben kalkiim börekler açayım sahura edimiz yesin diye sen miriye kesene bereket de hazıra benziyomu o börekler:mymeka:
beğenmek lafmı bekaydirigubbakcemilebayıldım:lepi:allah özenmiş yaratmış o gözleri:nazar:makyajda 10 numara:nazar:
yalnız tikkatimi çekti,sen makinemi aldın?telden çekmemişsin belliCADIARZU

He gülüm makine aldım telefonun yapacağı iş değil o:umursamaz:
Allah seni özenmiş yatarmış afroditimaklinialirimsmile

tüh malesef sadece edisin napim elimden bişi gelmiyo patronum :a015: senağlama
çok duygulandım çook, çok emek verdim biliyon senağlama
patron sen de alengirli ışık taksana ha :smiley-cool: :roflol:

islo sen editör sekreterya danışmanına bişi mi dedin:delphin:
yardımcılar patrona hizmet etmez olum:delphin: sen bu kafaynan iş bulaman :mymeka:
Yardımcılar sükse yapmaktan başka ne ediyo o zaman niko:delphin:
Pek muhterem editör sekreterya danışmanı valla rütbeni yazarkene titredim böle tüylerim tiken tiken olduohaoldumsmile
nazalp;14826657]
nan islo sana koyur irenkler ta bi yakışıyo sankim
gene çok gözel olmuşun sıpaa
:asigim:

Nazom tişekkür ederim taze gelinim:kedi:

unan bi dur heycan yapma okuycam dedi ya patron :mymeka: okumazsa alıntılayıp pankartla sokucaz gözüne :mymeka:
neyse öğrencen kankam sende çok potansiyel var kaydirigubbakcemile

patronum kusura bakma editör yardımcısı sekreteryası danışmanı olarak mudahale etmek durumunda kaldım :smiley-cool: şu rütbemi de üşenmeden yazıyorum ya helal olsun bana :smiley-cool: :roflol:
sen editör sekretaeryasısan bende sekreteryanın kankasıyım opuyorumnanaktan
aceleciyim bacım çömezim anla işte zamanla öğrencem:kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen beni öldürdün bu gecesırnaşık şey sırnaşık şey formüle bak ya..anştaynım benim :lepi:zeka küpüm:lepi:
inan okumuş olsam dediğini yapar,sinyal yollardım hacısırnaşık şey
ayrıca süslü süslü yazılarada çok duygulandım:kedi:
hepsini okuyacağım merak etmeyin:jeyyar:çok tatlısın ayburum:asigim::roflol:

/B]
deme yaabende o satırları yazarken diyodumki tanrıçam nasıl çabalıyoduraklinialirimsmile
Fotolar nirdeeeguclubacismile
Git artık doğtora tospikimeyvahedigeldismile cinsiyeti belli olmuştur:1:
tospik acep cinsiyeti ne bilmiyorumkismile
isimbulalım
bu arada bursa fotoları bekliyozzzzaklinialirimsmile

island makkajın süper olmuş:nazar:

Back
X