- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.981
Nikom yaa ne demezsin sayemde bi haftanın bi günü evde gayfaltı görüyo adamceğizim:roflol:aman be iyi:dilcikar: bana islom alacak zaten:dilcikar:
antreman iyidir hiç mızmızlanma hanfendi:dilcikar: bu kadın belliki oğlunu çok seviyo mazallah gayfaltısız işe gönderirsin iyi bakamazsın oğluna :mymeka: sana şimdiden öğretmenlik yapıyo bu kadın ne kadar cefakar evladı için görüyorsun değil mi
hoş geldinnmaşallah nickinin hakkını veriyor bu kız ya sırnaşık şey
Hee yapiim dimi geleceğin gaynanası üstüne de gayfe söliimmikaydirigubbakcemile3Bak yarın naaap bilinmü,at bacak bacak üstüne, elini de salla,ohaoldumsmile
artık sağ el mi sol el mi? hangini istersen..aklinialirimsmile
Valide valide bugün sıra sende, hadeeee.sengözlerimebaksanab. desen nasıl olar?:roflol::roflol:
aboooooooooooooooooooooooooooooo :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
mirin sen de böyle bir hata yaparsan millet napsın akannehir akannehir akannehir
sen ki sanki matematik formulü gibi boya önerileri verirdin :mymeka: boşa dememiş atalarımız terzi sökünü dikemez :mymeka:
akar mı akmaz mı ben sana sormuş olsaydım ne cevap verirdin :uhm: töbe ya aşık mı oldun kzuzum nedir
bakalım patron ne diyecek sana mirmirmirmir
sen o işi olmuş bil islosırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 he görmeden olmaz zemuszemus
belki yakışmıştır acemi şansı olmuştur ne bilelim :jeyyar: masaya mirini yatıracuk mecburen :jeyyar:
Miri bu işin purofu sen idin..boshayallersmile:sm_confused:
6-7 numaralar çok ta koyu değil, akar allahın izniyle 2 aya kalmaz..vereliniortak
Ben ölüyom yorgunluktan hayla burdayım akannehir
Bugün anamın gaynanası canımı çıkardı yarın da kendi gayınanam çıkaracak
Zıbarayım artık en iyisimirmirmirmir
daha karpusss keseceğidik..cokacimcoooksempatiksalakcinni
Miri bu işin purofu sen idin..boshayallersmile:sm_confused:
6-7 numaralar çok ta koyu değil, akar allahın izniyle 2 aya kalmaz..vereliniortak
cok bekletmedım gulom yaa akar ınsallah :1ninca:
Beyaz zabunnan çit çit çitilesen?gamyoncuiremsu
?
[
Nolmuş prensesime:teselli:
yollarum seksi hatun zemuszemus
pati ben de merak ediyom la bana neden yollamıyon fotonu kokolindam...
Arzum hayde aç artıkın şu topiği 8 dane makkaj yaptım bugün eklemem lazım
Arzuş bu geceki devriye edi sen misin kuzum?
danruça zebbaaa kadana burdaymış..
layıkı vechiyle tamamlamış görevini.:lepi:.
tebrik koyuyorum nikommm olumunekankayizsmile vereliniortak bu kadannn hatuna yolladık foto,bi kombinim hakkında bişe demediler :umursamaz: sempatiksalakcinnianam ya görmez olaydım diyecem nerdeyse akannehir bi pati doğamadık anamızdan derdim doğamadık ki ne doğamadık :gitme:
senin datluluğunu şirinliğini güzelliğini yirim Şeniz :asigim: :asigim:
kanka kombinini de çok beğendim baştan aşağı çok şık ve uyumlu olmuşsum heyvan seni aklinialirimsmile
verürümmm canımm tabüküdee tanrıçamla patiye sor bakam bi:roflol:
aha bana sempatiksalakcinni X hanfendü beniiim delikafadulden :dance: şu çok beğendiğin ayakkabıdan bana da alsaydın kız :mymeka: çok merak ettim foto bekliyom ben de
yollarum seksi hatun zemuszemus
sempatiksalakcinni
oyyy uyku tutmadııı zabahınnn köründee kalktım yineeee
bura geldim iki laflarık die
herkesein totoda pireler uçuşuyo valla haaaaaşakkıdı
mışıl mışıl uyuyooo prenseslerrr Şeniz
Nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?