- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #34.601
kıyamam:teselli:evet subay canım:gitme:aslında tarihçi üniversiteden sonra girdi aynı okuldaydık ben edebiyat o tarih:asigim:ne güzeldi.keşke öğretmen olsaydı çok zor ya bilmediğin yerde tek başına ne arkadaş ne komşu kimse yok:gitme:en önemlisi koçişim yoksenağlama
güzel dimi islomkaydirigubbakcemile5Afromun dudaklara bak hele pozuna kurban:jeyyar:
Çok hoş durmuş rucun rengi aga
Bi kere de anlama bealsanaalsanasmile
adın hıdır değil hızır :roflol: :roflol:
profile giriom albümlere yeltencem bişi yohkk, Allahın maltozu resmi profil resmisine komuş ya hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: o dz sinek kaday bişi :roflol: sağol kanka ya ama sözüne çok sadıksın Allah içün hahahahah :a015: :roflol: :roflol:
adın hıdır değil hızır :roflol: :roflol:
profile giriom albümlere yeltencem bişi yohkk, Allahın maltozu resmi profil resmisine komuş ya hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: o dz sinek kaday bişi :roflol: sağol kanka ya ama sözüne çok sadıksın Allah içün hahahahah :a015: :roflol: :roflol:
ayy saol bibertoooo
burda sağda en altta laci papi var o nasıl ssizce kıslarrr
ben neden dudiş göremiyom yaaaa
albümmü arıosun yoksa hahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
sadece ölüler görür:roflol:ben neden dudiş göremiyom yaaaa
aynen barbim.. ben bit dedim, sen sinek..o kaa küççük yani..mikroskop inen baksak ancak anlarız..tööbeee..
kıyamam:teselli:
bitanem bizler varız,seni yalnız bırakmayız mavişim:1hug:kk da vakit çok eğlenceli geçer ayrıca...
eşinde memnun değildir bu durumdan ama şartlar onu gerektiriyosa elden ne gelir:1no2:
teşekkür ederim canım ne yapalım katlanacağız artık
ben yatayım yavaş yavaş benim cadı gece zırt pırt uyanır sabahta 6 da ayakta,sohbet güzeldi çok sevdim hepinizi:asigim:
ii geceler fıstıklar kocaman kocaman öpüyorumŞenizŞeniz
:roflol: :roflol:
safa yatsam vurmazdın ama:mymeka:öperdin hemenŞeniz :a015:
acıdı git:dilcikar::roflol:
sadece ölüler görür:roflol:
imza kurtlar vadisi eski bölümden pala:roflol: :roflol:
senin eklediğin ayakabı çok büyüktü ya allah için
yiyosa büyüt koy hadi hodri meydan:dilcikar:
Birazcık ödevimi yapayımzemuszemus
teşekkür ederim canım ne yapalım katlanacağız artık
ben yatayım yavaş yavaş benim cadı gece zırt pırt uyanır sabahta 6 da ayakta,sohbet güzeldi çok sevdim hepinizi:asigim:
ii geceler fıstıklar kocaman kocaman öpüyorumŞenizŞeniz
tanrıçaaaam yaa nolur bana far bazı öner hangileri iyidir uygundurbilmiyorumkismile
arko krem dicek. klasik olandan yeşil paket emektar arko hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?