- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #35.061
hala güzel bakımlı kadın ama yaşlanmış tabi.her yaşın ayrı bir güzelliği var derler niya agladınki şimdi tatlım:teselli:evet gossipte oynuyormuş..ben seyretmiyorum gossipi ama merak ettim kadının şimdiki halini..bakayım..ama bu fotoda afet gibi..şu gençliğin gözünü sevsinler, ama anlamadan geçiyor..senağlamananiknanik
vichynin o temizleme şeyssi her yerde indirimli midir ben de alsam:bbo:
apirlim kombinine bayıldım gömleğin çok tatlı nazar bozuklu küpen de tam sana yaraşır şekilde
allam rucunu bilem eklemiş yaa mannayk karı:roflol:
:roflol:Hepiniz alemsiniz...:roflol:
Tuttum bu topiği :lepi:
anacım yok:hulya:flormarın sitesinde fuşya gibi bu renk..sende daha farklı duruyii..:uhm:
seni hiç hastalanır düşünemedik demek melem:smiley-cool:kankitolarr dün nasıl yorgundum bi de fena grip oldumm uyumuş kalmışım gece gireemedim.:uhm:
olummm biri de sormamış bu nickinin hakkını veren kuş nerde dieeee
danrıçamm yiğidim aslanıma bak hele neler neler paylaşmış.dudişinee kurban canomm bayıldım:asigim:tarifler mikemel ötesi ama benim ihtiyacım yok allah olmayana da virsin. hem dudişlerim daşşş hem de memiklerim gayet yerinde. ölee yağ mağ sürmeyin olum oranıza buranıza valla ayaklı aktar olceniz allamaaa:roflol:
bende oje delisiydim zamanında
her renk ocem vardı
içim gecti nan bu meslekte of ki ne of
erciyeste 3-4 gündür kar varkızlar bu akşam ist.da fena fırtına varmış.uludağa da kar yağmış.:hulya:.
fena soğuk.ohaoldumsmile. zaten 2 gündür yakıyoruz kombiyi..
Bugün Collezione'den siyah kot ve kemer aldımmm, kombin yapıp kombin topiğimize eklicim canlarummmm :icecream: yerimseniben
hahhaa içim geçti kızım kalmadı kokoşluk artıkhaklısın bitanembilmiyorumkismile
yoksa fena kokoşsun biliyorum:jeyyar:
Nazobalım, benim de olmamıştı bayadır siyah kotum, alayım didim
Kankam bunu diyon dimi =)
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...nin-makyaj-bakim-dunyasi-85.html#post11105034
Melekom Ebru Şallının videoların olduğu linki mi atayım gülüm tv8 var hepsi bitanesi
melem harikasın ya:1shok:
nası buldun kanka:roflol:süpersin teşekkür ederim bitanemhihoyyyt
hadi kanka başlıyalım o zaman
sana zahmet meleğim at başlıyalımhihoyyyt
kankaaam:1hug:
Bugün Collezione'den siyah kot ve kemer aldımmm, kombin yapıp kombin topiğimize eklicim canlarummmm :icecream: yerimseniben
saolasın ayburumŞeniztanrıçam ne kadar çok ojen varmışakannehir
hepsinin rengide ayrı güzelolumunekankayizsmile
bu aralar bağlantı sorunu yaşıyorum o yüzden çok gerilere gidip takip edemiyorum sizleri
kankaaam:1hug:
pembe kombindede gördümhihoyyytbayıldım kombinine:1rolleyes:
güle güle kullan ciğer paremolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?