- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
bende sana yazıyodum şimdi..etiketini okudum koptummmkaydirigubbakcemile3akitranın kokolinası he :roflol:
eminim çünkü spot ışıkları gibi parlatıcak seni bak görhihoyyyt
siliceksinaklinialirimsmilebakın bu saatlerde azıyosunuz siz söyliyim:))livin topiğinin yolunu tutalım ufaktan o zamankaydirigubbakcemile
kokolinan kurban olsun kulinam:smiley-cool:oooohh tam istediğim kimin ozaman zemuszemus
kokolina kokolinaa bayanssulusmile
kokolinan kurban olsun kulinam:smiley-cool:
canlar az müsade bugün bişeyler aldım sizler için deneme yapıp ekliycem kk ya..şimdilik öpüyorum sizi gelicem birazdanopuyorumnanaktan
çok mersi şekerim ellerine sağlık, fiyatları nedir bunların acaba ? bir de sağdakini ilk defa gördüm markası issima mı oluyor?boshayallersmile
kızlar koptum falla durup durup gece açılıyorsunuz ama benim uyumam gerek geceleri, ertesi günü akşamı toptan okuyorum opuyorumnanaktan :sm_cool::roflol: :roflol:üzerine dıhhlamak senn:))
tıklayınca büyüdü resim dimii?
cidden soruom
sebamedin 19 tl civari kremi vardı tatlım ona bir baksan memnun kalıcağını düşünüyorum
ay koptum:roflol: :roflol:allah canını almasın emiextreme dünki adrenalininden sonra sanmıyorum livin topiğinin yanından gecmez
kekeliordu yavrum ka ka kanka kaaanka :roflol: Şeniz
allah yardımcın olsunakannehirkabus gibidir final haftası..kurtuldum çok şükürkaydirigubbakcemile2başarılar akitram..allah zihin açıklığı versin:smiley-cool:tüh yarın bakarım artık ben
simdi cıkmam lazım sınavım var
sıcrama tezidir vergidir bütçedir
bu gibi bayıltılar beni bekliyor
grsrz kızlar :a015:
nankörrr:mymeka:La Prairie alda servet öde aklın başına gelsin o zamansüprizzzzz..şaka maka la prairie servet değerindedir nerdeyse:)ama çokta taş ürünleri vardır..bir zamanlar almıştımboshayallersmilesalak günlerimdi-tatlicadiarzu-o paraya neler alırdım şimdiki aklım olsa:ecrin_bebek:o da çok ucuzmuş asom daha pahalı birşey olabilir :roflol::roflol:
la roche tahminen 80-100 falan olabilir..eczanelerde satılıyo..
diğer ürün issima-guerlain evet,o amerikadan geldi bana,bi arkadaşım orda kozmetik sektöründe çalıyo,arada beni besler bööle.. ama türkiyede de vardır bi araştıralım..
guerlain türkiyede var tabi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?