- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #5.081
terketti beni kuşum :gitme::gitme::gitme:biberim awatarına bittim tıpkı benimkiler:)))
tospigim senın waardı bitane ayrıldınmı onunla kusum???
burcum aldıklarını gule gule kullan ben hıt badem yagı karısımı kullanıyorum kırpıklerıme...
Hadi yaa ...tüüü. Tatlım demekki senin alnının yazısı da seni arıyorr.. Bulacaksın merak etme güzellikk...
Niye şaştın kııı.bilmiyorumkismile.sorarsanız kendimi 28-30 filan bile ancak hissediyorum 26 da evlendim o günde takıldım kaldım haaa..:lepi:
Sen kaçtın şeker?herşeyimi ifşa ettim sizde süleyesiniz..
terketti beni kuşum :gitme::gitme::gitme:
telefonlarını kapattı ve gitti hayatımdan ulaşamıyorum mafoldumben
bulim bi an önce aklinialirimsmile
:CüvCüv:Anayım ben anaaa..üleeyyynnsempatiksalakcinni..
17 de olmak istemezdim.. bu tecrübeleri edinene kadar anam ağladı..30 da anlaşalımvereliniortakCanım seni hiç görmedim ama bence sen yaşını hiç göstermeyen deli dolu şakacı çok neşeli biri olmasın (iletilerinden yola çıkarak).. Benim gözümde sen 37 değil 17'sin . Tatlım benimmm
mayısta 4 olacak teyzesiiii..ehhh masallah harbıden tassın hemsom bızdıgın kacyasında sempatiksalakcinni
30 buçuktan 75kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden şaşırdım, çünkü hep yaşıt olduğumuzu düşünmüştüm senle, ortak espri anlayışı denen şey var ya, yani şunu anladım şimdiye kadar, o sadece akranlarda oluyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Temmuz'un kaçı şekeirm ben de Temmuz çocuğum yaww sende mi Aslan'sın... Zaten bir yengeç ya da Aslan belirtileri sezinledim.....
ne fark eder ha 30,ha 37..sempatiksalakcinni
Benimle yaşıt kuzenim var, kızı 20 yaşında facede onunla yazışırım..fotolarına yorum yaparım makarasına..gidince onlara analarından çok kızlarıyla sohbet ederim..ööle yani..Ben her yaşın kadınıyım..:kedi:.kafamçokkarıştı
Ben kaçtım şekerler. Şu benim göz çevresi bölgesine bir önerisi olan varsa yazsın vallahi...
al benden de o kadar, ben bu yaşsız insan tanımına hep inanırım, sende öylesin bence:hulya:
sana apla diyimmiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :roflol:
tatligacim ne zaman kayfe içiyok sempatiksalakcinni
Tamam tatlım çok teşekkürler kayısılı dmi buda bende yarın aktar amcayı bir ziyaret edimm..
Ne zaman istersen şeker.:1rolleyes:.c.tesileri çalışıyormuydun sen?tam gün falan deme sakın.eyvahedigeldismile.
yarım gün
nisandan sonra c.tesileri çalışmıcam heç
gopta murat açıköğretim var ya
kursa başlıcam orda kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?