- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.001
Bim ganimetlerim bu kadarcık:gitme: Gittiğimde mekan talan edilmiş kasiyerler kendilerini toplamaya çalışıyorlardıkaydirigubbakcemile3 Kalanlar bi bunlardı bir de OK :)))) Diğerini alamıcağıma göre bunları kaptımaklinialirimsmile
rengin tatlılığına da bakınnnn :asigim: :sm_cool: canım arkadaşım yeşili seviyorum diye hep yeşil almışş :1rolleyes: Şeniz birazdan bu ruju sürüp çıkcam :jeyyar:
düşünüp yazı da yazmış tatlım benimmm :asigim: okurken çook mutlu oldum inanki...ben çok duygusalımdır gözlerim doldu inanki :asigim:
topiğin kaçak kızı yazmş bana :icecream:
ba yıl dımmmmm renklere öldüm bittim tatlıgacımm.beni düşünüp o kadar gezip neler almışsın inan acayip begendim mutlu oldum hihoyyyt
her biri ayrı güzel..saçlaım uzun diye tokada almışın gözmden kaçmadı sempatiksalakcinni
anca öle tokalar tutyo bu saçı zate kaydirigubbakcemile2
tekrar teşekkr ederim canımm olumunekankayizsmile
kizlar son aldigim 2 urun malum resim ozurlu oldugumdan yeni ekleyebildim:)))
tembeltosbam bakırköymüş dediğim yer heh orda buluşak balparem benim kayınvalideciğimin ev oraya yakın olar mı cano?
mac de ordaymış bak:))
barbiye katiliyom, benim hediyem de gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben mafoldumben
bana hediye alınmıcak sanırım burcucum umudu kestimm mafoldumben
çok teşekkür ederim
sunum nasıl yapılır gösteriyorm tembeltosbama cd deaklinialirimsmile
tamam orayada gelirimde
1 saati geçer gelmem söliyim melek suratlım ..
meydanda buluşuruk ..
yakana kırmızı karanfil tak laelaelaelaelae
kimse minik kadar olamaz aklinialirimsmile :jeyyar: süprizzzzz
ahan da burcudan buldum iki saattir arıyordum profilinde
gül reçelim toplu alıntı yapıp hepsine tek sayfada cevap yazmaya kalkıp grafik sayısını aşınca bölmek zorunda kaldım bu yüzden ortalık karıştı hatta:))
bitanesi ben senin gönderdiğin doom günü pastamı görünce tam adamına doğru pasta gönderdin yazacaktım karıştı aalıntladığım mesajı da sildim sanırsam
çünküm ziraat müh. ben aha bu koyun keçi inek arkdaşlarla sıkı bir dostluğumuz vardır:))) çok hoş bir tesadüf oldu çok teşekkür ederim tüylerini kırpıp yastık yaptığımmm çok beğendim canısım çok incesin düşüncelisin buluşmaya gelince öpecem güzel yanaklarından
pembe elbisemi giyecem zati kürküm olacak
tanırsın biraz dikkatli bakınırsan :))
kızlar toplaşalım da şu barbi ilen burcuya hediye alak
yada siz birbirinize alın bitaneler:))
canlarim ben cikiyorum bana dua edin su ucak kalssin hayirlisiyla:Saruboceq:gidemde biraz is yapayim hepinizi optum bacilar:))))
oşçakal suder:):)
işşallah uçağınız kuş olur ıçarda türkiyeye konarra.s
epril müsait olarsa gelcek ..tosba ben gelicem işşallah
yaw tanrıça niye gelmiyiki
ve eprıl?
iyi uçuşlar canımcanlarim ben cikiyorum bana dua edin su ucak kalssin hayirlisiyla:Saruboceq:gidemde biraz is yapayim hepinizi optum bacilar:))))
epril müsait olarsa gelcek ..
tanrıcanın nişanlısı izin fermii..
kızlar buluşma yeri bakırköy kesinleşti ..
haftayada saati belirlerik
iyi uçuşlar canım
hayırlısıylan gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?