Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hamaratlıyım ama dimiaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
çaktırmadan karşılaşmayı ilk kez duyuyorum kankaa kaydirigubbakcemile3
bu taşları şileden almştım ben.merak salmştım bi ara.aletlerini almştık takı içn :hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çaktırmadan tıssssaklinialirimsmile
ya kollarımda uyuşma var ...sureklı kas agrılarım var sureklı yel gırıyor sırtım hep tutuk bıktım valla..doktora gtmek ıstemıyorum...yakı yaptım ,krem surdum yok anam bıktım beee :bbo:
canım yat dinlen biraz..viks varsa vikslede ovabilirsin..bide ağrı kesici yada kas gevşetici iç canım..geçmiş olsun:teselli:
3. ve 5. kanka..hangisi daha iyi ??
ve nasıl yapılcak sempatiksalakcinni
anlatıcamkaydirigubbakcemile5

hee bendee:kedi: napiim seviyorum dalgalı saçalrıı ben kendi saçımda dalgalı ama çok kabarıyoo mafoldumben

Olur olur sempatiksalakcinni
Bir kutu boncuk var bende hala, ama renklerini sevmiyorum kanka,
Gidim alim ben yeni bişeyler...Kargaburunla yapıyom ben küpedir bileziktir...
kolyeyi de yağlı gibi bir ip var.

Tanrıçam, Cenifır ablamız çok hoş ya.:asigim:..Bir de Naz elmasın ilk fotosunu sevdim
:lepi: zemuszemus

hee bendee:kedi: napiim seviyorum dalgalı saçalrıı ben kendi saçımda dalgalı ama çok kabarıyoo mafoldumben

minim maşayla olur,sonracıma kendin evde gazete ile sarabilirsin,çorapla sarabilirsin(kullanmadığın ince çorapları keserek..yani istiyene bağdat bulunur..o sora soraydı lafisfisfisneyse istiyene her yol paris:lepi:

canlar aşkım arıycak,çıkmam lazım,öpüyorum sizi,gelince anlatıcam nasıl olduğunu minik ve patim..hepinizi tek tek yaladım yuttumŞeniz

minim maşayla olur,sonracıma kendin evde gazete ile sarabilirsin,çorapla sarabilirsin(kullanmadığın ince çorapları keserek..yani istiyene bağdat bulunur..o sora soraydı lafisfisfisneyse istiyene her yol paris:lepi:

maşam var aslında ama hangisiylen yapcamı bilmiyorum du çekiim resmini siz söleyinnsositososito:lepi:

Minikom ben anlamıyorum saç maşa lüle işlerinden malesef bebekom :a015:
Sadece bigudiyle sararım arada...
:ecrin_bebek:

tamam tatlım poğaçalarım fırında pişince eklicem
kekte zaten arzumun yaptıgı fincanda kek
zaten annem takıyordu ben yapıyordum
ben pek sevmem takıp tkıştırmayı
anacımda ne biçim genc kızsın tak takıştır sür sürüştür şimdi ben senin yerinde olsam keske derdi kokoş anam
kaydirigubbakcemile3
ya tanrıçam dil ile ilgili bir olaydı sanırsam dil sorunu
kız ilk bmx ler vardı hatırlamıyonmu fiteslilerden önce
rengarenk
ne düşmüşlüğüm ne kalkmışlığım vardır yollarda

canlar aşkım arıycak,çıkmam lazım,öpüyorum sizi,gelince anlatıcam nasıl olduğunu minik ve patim..hepinizi tek tek yaladım yuttumŞeniz

Ben de kaçıyom canolar
Azcık test çözeyim
:hulya:

güle güleyin
:ecrin_bebek::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…