- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.621
ay ay benimki de öyle tıpppkııı..özünde çok uyumlu ve uslu da.. dişine göreleri bazen kaçırmaz..aklinialirimsmile
oyyy kurban olsunlar onları verene..
bi zayıflıyımda esas o zaman kokoş olcem
bunnar ön hazırlık zemuszemus
uzun tırnak çok seviyom komşum
el hassas noktam ..
bakımlı ve güzel olcak
örnek dorukun anasının elleri
benim tırnaklar cug kadar
çok bakimde uzasınlar
oyyyyyyy annelerin en güzeli olumunekankayizsmile yıkandık başına baya açıldı uçlar sarı gibi ama gözüm alıştı =) ama yaz sonuna dogru meganın saçları gibi yaptırcam :kedi:
bu kısa degil ama 2-3 mm bile bana fazla geliyor ...hatuna yakışmış ama ben kullanmam
arkadan konuşmak mı ? farkında mısın bilmıyorum ama cekiliş sorumlusu benim ve tabikide kimin hediyesi ne zaman ulaşacak bildirmek zorundayım
ögrenciymiş bu topıktelerinde sanki herkes çalışan=) ya sen degil misin arkadaşın adres bilgilerini gönderecegin nicke kadar unutan sorumluk sahibi degilsen girmeyeceksin bu kadar basit
hediye gonderme olayına gelince herkesin çoktan hediyeleri ulastı bir tek sen kaldın daha bugun yolladın
boyle bir durum varsa taaaaaa en basından arkadaşlar ben cekilişe katılıyorum ama anca şu gun yollabilirim diye belirtmen gerekiyordu ...senden ne özür geldi ne de başka birsey
günaydın canısım
dur kız telaşlıı
millet gelsin bi uyansın koyacaz bidenesi bi başlasınlar isteeriz isteeriz demeye
öyle bağırtmadan foto yookk:lepi:
sen kahvaltı falan hazırlamamışsın çiçeğim
mini en önce gelmiş çıkmış
canolar livle ne olmuş bi bakayım
konuyu açacağım bendeki fotoları ekleyeceğim
resim isterizsositosositosositososito
bu arada günaydın kızlaropuyorumnanaktan
hımmcokacimcoook eline sağlık ebiş
haydın kızlarrrrrrrrrrrrrr yıyelım kahvaltımızı yapalım resımler gelsın sonrasında tatlı nıyetınee
kurulunn dızılın massaya soleee bakımmm herkes bırbırnın yamacına gırsın bakalımm ayrılmayalım bole yanyana olalım cıcekler
:kedi: :asigim:ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5
huzurunu yirim senin bal peteeeeeeeeeeeeeeee
gene gel istanbula ya
bence de yine gel. maşallah tospayı hiç bu kadar huzurlu görmemiştim, çok iyi olmuş onun adınaboshayallersmile :lepi:az kaldı gıızz yine gelirim:)))
günaydın ahalii..biraz keyifsizim..
yine böbreklerim mi neyse,belim falan hafiften ağrıyo..oysa ilaçları bitirdim ama..
gecmıs oldun yakısıklı dorugun guzel annnesıı
günaydın ahalii..biraz keyifsizim..
Yine böbreklerim mi neyse,belim falan hafiften ağrıyo..oysa ilaçları bitirdim ama..
geçmiş olsun komşum
tekrar gözük bi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?