Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

şu modeli biğendim üstü çok tatlı ama altını değiştirmek lazım çok basit durmuş

ama kollara bak yaaa

ilarzu bu çok hoş çok beğendim ...ki özellikle üst kısmı hoşuma gitti..benimde gelindliğim üst kısmı bu şekilde idi kollar düşük ,prenses modeli die geçiyor bu modeller hatta...yerimseniben

ilarzu bu çok hoş çok beğendim ...ki özellikle üst kısmı hoşuma gitti..benimde gelindliğim üst kısmı bu şekilde idi kollar düşük ,prenses modeli die geçiyor bu modeller hatta...yerimseniben

arzucum bencede çok hoş bir model çok şık duruyor ama etek daha farklı olmalı bende hüsniyeden çok model var koyuyorum zaman zaman

Kozmetiklerde kullanılan tehlikeli olabilecek kimyasal maddeler:

Parabenler (Metil Propil Butil Etil)
Raf ömrünü uzatici olarak kullanilan madde ciltte egzama tipi tahris ve alerjik reaksiyonlara sebep olur. Benzoik asidin bir türevidir. Zehirli ve toksik bir maddedir. Parabenler vücutta östrojeni taklit eden madde olarak bilinir. Gögüs kanseri hastasi kadinlar üzerinde yapilan arastirmalar sonucunda alinan tümör örnekleri içinde bol miktarda paraben maddesi oldugu ortaya çikmistir. Vücutta hormanal etkileri artiran kimyasal maddelerin kullanilmasi özellikle öströjen hormonuyla artan gögüs kanserinin yayginlasmasina sebep olmustur. Gögüs dokusundaki yogun yag orani vücuttaki toksik maddelerin burada yogunlasmasina ve gögüs kanserinin en yaygin kanser çesidi olmasina sebep olmaktadir. Cilt bakim ürünleri

Dibutyl Hydroxytoluene - cilt yanması

Propylene Glycol - karaciğer ve böbrek hastalıkları

Triethanolamine - kanser yapabilir

Black 401, Purple 401, Orange 205, vb - kanser yapabilir

Ethyl Urocanate - tümörlere neden olabilir

Butyl Hydroxyanisole - sindirim sistemi kanamaları, tümör

O-Phenylphenol(OPP) - karaciğer hastalıkları ve kanser

Sorbic Acid - kanser yapabilir

P-Chorophenol - cilt döküntüsü

Chlorxylenol - cilt döküntüsü

Paraffin (alkane) - kanser yapabilir, egzama

Hexachlorophene - cilt hassasiyeti.

Son düzenleme:
arzucum senin yazıyı okuyunca araştırdım evdeki kozmetikleri clinique farlarda yok rimelde var ama hemde 4 tane paraben içeren madde var innova kapatıcı almıştım onda 5 tane var rimelleri iade etmem heralde ama innovayı iade edicem cliniquete bile varsa ne yapıcaz bilmiyorum hangi marka ürün kullansak mineralde her markada yok yada çok pahalı

Kızlar resımlerımı ınceledım de baksanıza bı bendekı degısme yaa nasıl buyuk fark o deıl nasılmıs eskı halım yaa ıkıyı olmusum amleıyatımı
resım eklıcem sımdı

topıc sesızlestı sıkıldım bende sızle paylasım dedım

Son düzenleme:

tekrar geldim kızlar yalnız bu ne burda bahsi geçen hastalıklar çok kötü, cecile marka da var mı kızlar ben beyaz sedef far almayı düşünüyordum eyvahedigeldismile

tekrar geldim kızlar yalnız bu ne burda bahsi geçen hastalıklar çok kötü, cecile marka da var mı kızlar ben beyaz sedef far almayı düşünüyordum eyvahedigeldismile

benim aldıgım far paletinde paraben var canım
ve birçok makyaj malzememde ve cilt ürünümde var

ebişcim güzel bir değişim olmuş

Off yaa tovbe tovbe nasıl mısım ole yaa ((
bu resımde eskı halı olan resımde dugundegım he guzel makyaj flan yaptım kendımı o resımde o zmn cok sevmıstım neguzel cıkmısım dıye :)) Ü
vat anasını yaaa neymısım ben

datlum takas topiğinin linkini atarmısın bir yandan test çözüyom nette sınavım var işle alakalı hafta sonu

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...adigimiz-makyaj-esyalarini-takas-yapalim.html

al canım

evet aynen pirensen gibi
sadece kollarına vuruldum yahuu

bu gelinlik beyaz olmalı diil mi arkdaşlar bembeyaz

arzucum bencede çok hoş bir model çok şık duruyor ama etek daha farklı olmalı bende hüsniyeden çok model var koyuyorum zaman zaman

koy canısım cd yi de dört gözlen bekliyorum inşallah gelirim bu hafta sanırım yattı da önümüzdeki hafta inşallah

oyyyyy en üstteki gelinlik süperrrrr....
yeniden evlenesim geldi
tazelesek mi neaklinialirimsmile

olabiliii

zati tazeciksin kimse çakmaz ikinciye evlendiğiniolumunekankayizsmile

evet canısım sonu parabenle biten 5 madde olunca kötü sonuç doğuruyor diye biliyorym

ama bu paraben işini daha araştırıyorlar kesin bir sonuç hala yok sadece sanılıyor.

her raf ürününde paraben vardır ama kalitelilerinde oranları azdır ciğerim

hiç olmayanlarda ki bunlar mineral ürünler gerçekten yoktur.

ben artık öyle bi sürü far almıyoum aldıklarımı da düğün özel gün vs. olmadıkça kullanmıyorum. genelde az olsun zararsız olsun modundayım. canım bu yaşlarda anlamıyoruz belki ama ileride çok çekeceğiz diye düşünüyorum.

eskilere bak mesela ;

o zaman ticaretin dişlileri bu kadar acımasız dönmüyordu.
o yüden anneannlerimizin annelerimizn yüzü doğru dügüzn fondoten pudra vs. görmediğinden hala bebek gibidir.
satıcı rafta en uzun duran ürünü satmak ister. üretici de buna göre kafayı çalıştırır. ve sonucu ne olursa olsun en sağlam duran ürün satılır. ucuza verilir.

şimdi eskilerin doğal ürülerini almak için de onca para saymamız gerekir.

benim aldıgım far paletinde paraben var canım
ve birçok makyaj malzememde ve cilt ürünümde var

ebişcim güzel bir değişim olmuş

ebiş kızz ne gücel olmuş o burnun senin maaşallah bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…