- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #15.921
ilarzu bu çok hoş çok beğendim ...ki özellikle üst kısmı hoşuma gitti..benimde gelindliğim üst kısmı bu şekilde idi kollar düşük ,prenses modeli die geçiyor bu modeller hatta...yerimseniben
oyyyyy en üstteki gelinlik süperrrrr....
yeniden evlenesim geldi
tazelesek mi neaklinialirimsmile
taam canım yerimsenibenforumda konu açtım gelinlik modelleri olarak cevrende model arayan olursa diye aklında olsun pandoracım ayrıca gelinlikmodellerinden.blogspot.com benim blog sayfam orayada model ekliyorum hergun
Kozmetiklerde kullanılan tehlikeli olabilecek kimyasal maddeler:
Parabenler (Metil Propil Butil Etil)
Raf ömrünü uzatici olarak kullanilan madde ciltte egzama tipi tahris ve alerjik reaksiyonlara sebep olur. Benzoik asidin bir türevidir. Zehirli ve toksik bir maddedir. Parabenler vücutta östrojeni taklit eden madde olarak bilinir. Gögüs kanseri hastasi kadinlar üzerinde yapilan arastirmalar sonucunda alinan tümör örnekleri içinde bol miktarda paraben maddesi oldugu ortaya çikmistir. Vücutta hormanal etkileri artiran kimyasal maddelerin kullanilmasi özellikle öströjen hormonuyla artan gögüs kanserinin yayginlasmasina sebep olmustur. Gögüs dokusundaki yogun yag orani vücuttaki toksik maddelerin burada yogunlasmasina ve gögüs kanserinin en yaygin kanser çesidi olmasina sebep olmaktadir. Cilt bakim ürünleri
Dibutyl Hydroxytoluene - cilt yanması
Propylene Glycol - karaciğer ve böbrek hastalıkları
Triethanolamine - kanser yapabilir
Black 401, Purple 401, Orange 205, vb - kanser yapabilir
Ethyl Urocanate - tümörlere neden olabilir
Butyl Hydroxyanisole - sindirim sistemi kanamaları, tümör
O-Phenylphenol(OPP) - karaciğer hastalıkları ve kanser
Sorbic Acid - kanser yapabilir
P-Chorophenol - cilt döküntüsü
Chlorxylenol - cilt döküntüsü
Paraffin (alkane) - kanser yapabilir, egzama
Hexachlorophene - cilt hassasiyeti.
tekrar geldim kızlaryalnız bu ne burda bahsi geçen hastalıklar çok kötü, cecile marka da var mı kızlar ben beyaz sedef far almayı düşünüyordum eyvahedigeldismile
ebişim harika :asigim: çok tatlısın evet sana çok yakışmış bu burun delikafadulden
nazalp bi site adresi vermişin ya http://www.cosdna.com/ oraya baktım no felan tabi anlamadım :sm_confused:
datlum takas topiğinin linkini atarmısın bir yandan test çözüyom nette sınavım var işle alakalı hafta sonu
ilarzu bu çok hoş çok beğendim ...ki özellikle üst kısmı hoşuma gitti..benimde gelindliğim üst kısmı bu şekilde idi kollar düşük ,prenses modeli die geçiyor bu modeller hatta...yerimseniben
arzucum bencede çok hoş bir model çok şık duruyor ama etek daha farklı olmalı bende hüsniyeden çok model var koyuyorum zaman zaman
oyyyyy en üstteki gelinlik süperrrrr....
yeniden evlenesim geldi
tazelesek mi neaklinialirimsmile
arzucum senin yazıyı okuyunca araştırdım evdeki kozmetikleri clinique farlarda yok rimelde var ama hemde 4 tane paraben içeren madde var innova kapatıcı almıştım onda 5 tane var rimelleri iade etmem heralde ama innovayı iade edicem cliniquete bile varsa ne yapıcaz bilmiyorum hangi marka ürün kullansak mineralde her markada yok yada çok pahalı
benim aldıgım far paletinde paraben var canım
ve birçok makyaj malzememde ve cilt ürünümde var
ebişcim güzel bir değişim olmuş
adını mı yazıyoz nosunu mu yazıyoz, çıkmıyo ya no data felan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?