- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #16.341
hee, seni bekledik gelmedin bu gece, gözlerimiz yollarda kaldıAmaniiiin..:sm_cool: topiğin saapisi gelmiş gece gece.a.s.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee, seni bekledik gelmedin bu gece, gözlerimiz yollarda kaldıAmaniiiin..:sm_cool: topiğin saapisi gelmiş gece gece.a.s.
bende de enerji fazlası var ..tosbaaam bugün bnm bos günüm ne yapsam diye düşünüyrm
cumaları dersim yok dısarısıda cok güzel haydi cıkalım gel boshayallersmile
benim sabakları öyle oluyo jöleyle yatıştırıyorum..Ayy tospik, aynen kalın telli ve gür benim de. Boyayınca daha da kalınlaşıyor. :1ninca:
sen mutlaka saçının rengini aç bitenem, geçende resimlerle seçmiştik ya. kaydirigubbakcemile5
aynen kısayken sabah yıkanmazsa kafama bomba atılmış gibi olurdu kaydirigubbakcemile3. o nedenle de sinüzitim bu boyuta geldi benim. her sabah yıkan çık... :çok üzgünüm:
benim de mi kıralıca akannehirsempatiksalakcinni Şenizhoş geldin muhasebecilerin kralıçasıdelikafaduldenopuyorumnanaktan
:
manik değil minik tir o..sempatiksalakcinni
hoşgeldin tospikcan.Şeniz.
tosbaaam bugün bnm bos günüm ne yapsam diye düşünüyrm
cumaları dersim yok dısarısıda cok güzel haydi cıkalım gel boshayallersmile
aprilim dışı kumaş değil değil mifisfisfis
kumaş olsaydı bir kuru temizlemeye göster derdim
leke arka kısmında sanırım, kullanırken bir sorun olmaz kalan sağlar bizimdiraklinialirimsmile
benim sabakları öyle oluyo jöleyle yatıştırıyorum..
saçımı yıkayıp çıktığım nadirdir ..
baş ağrısı baş belam zaten bide sinüzüt olursam yandım ..
evet konuştuğumuz rengi yapcam prensesim delikafadulden
kopyamı cektin senn öperim seniii aklinialirimsmileevet o sensin boyası dökülmüş dibi bile bitmiş hatta
diğer tavşan kulaa yapan da karabiberto sırnaşık şey
herşey msnde smil aşkımla başladı
msnde burdan görüştüğüm arkilerim biliyo smil hastasıyım gelip gelip kkdan da smil araklıyordum hattaguclubacismile
msnme değişik smiller ararken bunlara bayıldım, dedim bunları kkya ekleyebilirmiyim. hop bizim akito eklemiş kopya çektim hemen:jeyyar: sayende çözdüm olayı sağol bebeem![]()
uyyy kuzum yaaa rengide cok tatlıymıssasetonu denemedim kuzum deneyeyim...akannehir
ama makineye atılacak bişey değil yani sert kabuk gibi üstü şöyle...
mavinin resngine bişey olmaz kanımca, olmadı tiner falan da denerim aşkom akannehir
yastayım yaa en sevdiğim çantalarımdan mafoldumben
![]()
bende de enerji fazlası var ..
orda olsam işten kaçar gelirdim
dağ bayır gezerdik :kedi:
aşkı memnu vardı, bide kociş mesai de değildi..hee, seni bekledik gelmedin bu gece, gözlerimiz yollarda kaldı![]()
bende de enerji fazlası var ..
orda olsam işten kaçar gelirdim
dağ bayır gezerdik :kedi:
benim sabakları öyle oluyo jöleyle yatıştırıyorum..
saçımı yıkayıp çıktığım nadirdir ..
baş ağrısı baş belam zaten bide sinüzüt olursam yandım ..
evet konuştuğumuz rengi yapcam prensesim delikafadulden
benim de mi kıralıca akannehirsempatiksalakcinni Şeniz
he benim gibi miniktir o
sanırsam 1 kg daha gitti benim yağlardan zemuszemus
Ayy Akitom ben cuma pazarına gitçem birazdan hihoyyyt
aşkı memnu vardı, bide kociş mesai de değildi..![]()
hımmCADIARZU eğer uğraştın çıkmıyorsa blogdaki laçine bir sor istersen belki modifiye fikri verir sana çantan eskisinden bile şirin olabilir kimbilirfisfisfisAyy Akitom ben cuma pazarına gitçem birazdan hihoyyyt
yok kumaş değil bebem kalın kabuk gibi bişi. :1ninca:
ön kısmısı orası işte nikonum arka olsa önemli değil de... mafoldumben
uyyy kuzum yaaa rengide cok tatlıymıss
asetonu dene birde koaförlerde sac boyasını ellerinden falan cıkarmak için
aseton gibi bi su var onunlada cıkarabilirsin belki sac boyasını cıkarırsa onuda cıkarır gibi kuşum CADIARZU
ben dayanamıyorum cıkıcam sanırsam nisanım güzellikim hihoyyyt
kuzu sen yeni boyattıgım sacı gördün mü albümdeydi kaldırıcam bugün akannehir
hımmCADIARZU eğer uğraştın çıkmıyorsa blogdaki laçine bir sor istersen belki modifiye fikri verir sana çantan eskisinden bile şirin olabilir kimbilirfisfisfis
ya da uğraşma gacının orda bir tanıdık varmış bilün mü ona verirsinaklinialirimsmile
dantel hastası biri olarak ben buna dayanamazdım:lepi:
aprile katılıyorum kırık beyaz da şahane olur tam sana göre asil kuzukaydirigubbakcemile5
hoş geldin muhasebecilerin kralıçasıdelikafaduldenopuyorumnanaktan
ben de sana kankam benim Şeniz
üzgün görmeyeyim seni, geçti mi göğüs(kalp) ağrınopuyorumnanaktan
beğendin mi kızsana da hazırlyım anarşik kızın eylemleri diye![]()
![]()
evet o sensin boyası dökülmüş dibi bile bitmiş hatta
diğer tavşan kulaa yapan da karabiberto sırnaşık şey
herşey msnde smil aşkımla başladı
msnde burdan görüştüğüm arkilerim biliyo smil hastasıyım gelip gelip kkdan da smil araklıyordum hattaguclubacismile
msnme değişik smiller ararken bunlara bayıldım, dedim bunları kkya ekleyebilirmiyim. hop bizim akito eklemiş kopya çektim hemen:jeyyar: sayende çözdüm olayı sağol bebeem![]()
evet yaaaa..ne entrikalar vardı yine..firdoi alem kadın..çetoyu kafaladı bi de nazlanıyor..biraz zamana ihtiyacım var diye..sırf bihterin işi sebebine..askı memnu cok güzeldi heycan doluydu dimi gacım alkisalkisalkis
hımmCADIARZU eğer uğraştın çıkmıyorsa blogdaki laçine bir sor istersen belki modifiye fikri verir sana çantan eskisinden bile şirin olabilir kimbilirfisfisfis
ya da uğraşma gacının orda bir tanıdık varmış bilün mü ona verirsinaklinialirimsmile
asetonu denemedim kuzum deneyeyim...akannehir
ama makineye atılacak bişey değil yani sert kabuk gibi üstü şöyle...
mavinin resngine bişey olmaz kanımca, olmadı tiner falan da denerim aşkom akannehir
yastayım yaa en sevdiğim çantalarımdan mafoldumben
![]()
Ayy tospik, aynen kalın telli ve gür benim de. Boyayınca daha da kalınlaşıyor. :1ninca:
sen mutlaka saçının rengini aç bitenem, geçende resimlerle seçmiştik ya. kaydirigubbakcemile5
aynen kısayken sabah yıkanmazsa kafama bomba atılmış gibi olurdu kaydirigubbakcemile3. o nedenle de sinüzitim bu boyuta geldi benim. her sabah yıkan çık... :çok üzgünüm:
yelli kuyruk gez bakalım.bayanssulusmile.. ne beşiktaş ,ne fındıkzade hiçbi pazar kalmadı..arada fatih çarşamba vardı onu neden atladın kııı..sositosositoBen de karar virdim gidicim pazara. :lepi:
Babet bakayım belkim sandalet vardır belkim çanta...
ya kısmet...:Saruboceq:
lilililililili (zılgıt) ben geldim :smiley-cool: bu aralar çok, başım kalaba böğün başım kalaba ellere vaayyyy :teytey:
iş başvurum kabul edilmiş sengözlerimebaksanab
karşınızda bir supervizor duruyor artık delikafadulden
hukuktanda kalmışım canım sağolsun:icecream:
danrıçam da gelmişşş
ayy nekadaan sevindim saval anlatamaaannnn
lilililililili (zılgıt) ben geldim :smiley-cool: bu aralar çok, başım kalaba böğün başım kalaba ellere vaayyyy :teytey:
iş başvurum kabul edilmiş sengözlerimebaksanab
karşınızda bir supervizor duruyor artık delikafadulden
hukuktanda kalmışım canım sağolsun:icecream:
danrıçam da gelmişşş
ayy nekadaan sevindim saval anlatamaaannnn
evet yaaaa..ne entrikalar vardı yine..firdoi alem kadın..çetoyu kafaladı bi de nazlanıyor..biraz zamana ihtiyacım var diye..sırf bihterin işi sebebine..[/COLOR]
o bi tanıdık var ya,o tanıdık öpsün senii..Şenizlülülülülülü
Aprilim kolonya veya alkol inen dene bakalımCADIARZU
olmadı.. hakkaten buradaki tanıdığa gönderirsin..kaydirigubbakcemile3
canım moralini bozmak istemem ama benimde pembe bi çantam vardı üstüne neidüğü belirsiz siyah bi leke vardı ne yaptıysam çıkmadı sonunda attım![]()
:sinifsinif:mafoldumbenkızlar benim saçlarım 1 günde yağlanıyor (yağlı saçlar için sampuan kullandığım halde) =((((( saçların daha az yağlanması için ne yapmak lazım =(=(
ekimde bacılar istanbul ayağına tüm topiki bekliyom he yalınız bırakmayınn gız beni oraya bizden çok glmeyecek insan
boynum bükük kalmasın
bunlar kahvaltı için küçük kaseler canlar tanesi 1.5 tl
![]()
burda 6 lı suluk takımı 17 tl, meyve sıkacağı 99 tl, çay bardak seti4.5 tl, çay fincan seti9.9, kaseler6.9tl, yatak odası sürahisi7tl, su ısıtıcısı19 tl, baharatlık 25 tl , krep tavası ve sosluk 12 tl var canlar
![]()
havlularımı özdilekten 5 tl ye aldım tannesini annemede bi yerde gördğüm modeli yaptırdım
daha değişik bi model daha yaptıracğım onu da pylaşırım çiçekler ilginizi çekerse
ben öle süslü püslü havluları sevmiyom pek böle basit ilginç olsun:))
![]()
bırakamadım ,çünkü eşim yançizdi ,nalçakk adam alsanaalsanasmile
wc de tütrürürken bastımkendilerini ve veto çektim :dilcikar:
ama 1 paket içen ben günde 5-6 adete geriledim ...
ama bırakmalıyım ,çünkimeeeeeee,
2. bebişi düşünüyorukkk:asigim: malum iyice karta kaçmadan ,edinmek gerek ...
MASAL![]()
![]()
bir varmış bir yokmuş![]()
dünyanın en güzel ülkelerinden birindeturkbayragi
çok güzel bir kız yaşarmışaklinialirimsmile
bu güzel kızın bir de asker nişanlısı varmış:jeyyar:
kızımız sevdiğinin hasretinden hergün gözyaşı dökermişmafoldumben
hem ağlar hem de hazırlık yaparmış geldiğinde kendisini güzel bulsun diye![]()
![]()
annesi de yardımcı olurmuş kızına, elektrikli aletler alırmış kolay süslensin diye![]()
bir de bu kızımızın ona her zaman ihtiyaç duyduğu arkadaşları varmışkaydirigubbakcemile5![]()
![]()
kızımız bu arkadaşları tarafından sevip sevilirmişopuyorumnanaktan
askeriyle yaptığı telefon görüşmelerinden vakit bulursa[/IMG]![]()
onlara yardımcı olup her sorduklarını cevaplar, bilgilerini paylaşırmışbayanssulusmile![]()
he bir de basın danışmanı sekreteryası varmış![]()
yeri gelir topiki gözler kollarmış![]()
bu arkadaşlar da kızımıza destek olurolumunekankayizsmile onu mutlu etmeye çabalarlarmış:asigim:
kızımız hergün pencereden bakar l__boshayallersmile__l
şafak sayıp askerinin yolunu gözlermiş![]()
gel zaman git zaman saya saya günler bitmiş![]()
![]()
kızımızın asker sevdiği tezkeresini almış:hooray:
hiç vakit kaybetmeden koşa koşa![]()
gelmiş güzel sevdiğine kavuşmuş![]()
bu masalın devamını onlar yazacaklarmış![]()
arkadaşlarının da dileği:Saruboceq:
bu masalın mutlu devam etmesiymiş![]()
a.s.![]()
geldim kuşlarım geldim ..
arada gelip gidiyor benim akıl ..
manik depresif olmanın cilveleri bu sanırım ..
hayata olumsuz yönlerinden bakabilmeyi çok güzel beceriyorum ..
çabuk toparlıyorum ama arada delleniyorum işte ..
öpüldünüz kocaman ..
bugün bi sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işim var.
burcuuu eprılımm hosgeldniz kuzular ,
tosbaa napıyosun kuzu
yelli kuyruk gez bakalım.bayanssulusmile.. ne beşiktaş ,ne fındıkzade hiçbi pazar kalmadı..arada fatih çarşamba vardı onu neden atladın kııı..sositososito[/B]