- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #16.781
Akitrammm iyi geceler balımmopuyorumnanaktan Bu gece pati yüzünden taşakkru o kadar çok konuştuk ki taşakkuru görmezsek rüyada iyidir:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohanzi oldum saate bakınca..3 lemişmiyiz aga hiç farkında değilim heboshayallersmile
bende çıkıcam hadi varmı benle gelenresim yarın eklerim artıkboshayallersmile
Akitrammm iyi geceler balımmopuyorumnanaktan Bu gece pati yüzünden taşakkru o kadar çok konuştuk ki taşakkuru görmezsek rüyada iyidir:roflol:
ben gidiyorum gelen gelsin süpürgeyehadi öpüyorum hepinizi.. pati karısı yarın işimiz var yat zıbar uyuma karşımda yarınkaydirigubbakcemilekızlar hepinizi öpüyorum teker tekerŞenizallaha emanet olun:1hug:
iyi geceler güzellerrrrr bende çıkıyım artıkın opuyorumnanaktan
seviyorum hepiciginizi Şeniz :1rolleyes:
hadi pc başında sızıp kalmayın..herkes yumoş yataklara![]()
haydiiii kayboluyorum beeenn![]()
![]()
bu smil işini bende sevdim..sağolasın nikoncan..pireler 3,5 atıyodur ya neyyyseee..![]()
Ben de kaçıyorum kızlar beni bu gece tanrıça götürüyo:1closedeyes:
Ben de kaçıyorum kızlar beni bu gece tanrıça götürüyo:1closedeyes:
biberimm naptın sen kendi kendini yaktınnndelikafaduldensırnaşık şeydelikafadulden
:roflol: sorma miniğim son anda farkettim hemen düzeltme yapayım dedimkaydirigubbakcemile3
iş işten geçti artıkkksırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden