- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #16.841
minigim bende çok begendim kuzum sagol kuzum
nikocanım ne ettin sen öyle =)))))))))) ne dicem benim erkek dansözleri görmedin mı =)
begenmedin mı yoksa bu kızlar çok kılsız buldular :dilcikar:
minikom hoşgeldin kukucanım opuyorumnanaktan
Tünaydın güzelleerr
13.30da zorla annem yataktan kazıdı beni resmen.
Faranjitim azdı hiö sesim çıkmıyoorr:sinifsinif: Artık rüyamda ne gösterttilerseaklinialirimsmile
hg balım geçmiş olsun:1hug: artık ne gördüysen rüyandaaaklinialirimsmilesırnaşık şey
hb kuzu ne biliim ya sorma tam da yarın sefkülüme sunum etcektim...laelaelaelaelae
heyyt nuri baba ben senin korkundan yıllarca gazoz içmedim gazooz:içelim::roflol::roflol:benim oldun sonundasırnaşık şey
valla zor parça buÇok üzgünüm çoookbizi zorlıycak...işte burda nuri babadan destek alıcaz:1ninca:
[/B]
sorma biber:roflol::roflol:Taşakkr:roflol:ben bunu nasıl kaçırdım:roflol:
koptumm yemin ederim ben de:roflol::roflol::roflol:bana mesac yazarkenemi kayası tutmuş bu a'nın
buna bayıldım istiyorum bunuAyyy bayılıyorum dostlar delikafadulden kafamçokkarıştı akannehir
Sus kıs :mymeka: sempatiksalakcinni Gel gel öpüjem Şeniz
gel öpücem Şeniz ne kadann doğru bir söz :roflol: sırnaşık şeySunumdan sonra bu Taşakkür bizim baya dilimizde dolaşır ya hadi hayırlısı :jeyyar:
yok mu bir ıslık çalan smiltatllıgacim balım hiç sorma bunlar büüle edepsiz çıktı ama bak dikkat ettiysen ben nekadann mikemmmell ne kdaannn edepliyimm değmiii:1closedeyes:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Ya bize bişi olmaz da insan doğumgününe nası girerse öle gidermişnaniknanik
Patim bu yılın harika gecicek kaydirigubbakcemile3
O kaa yauşuklu erkeği bi arada görünce nevrimiz döndü aprılımkaydirigubbakcemile3Benim başım ağrıyor çok...:a015:
islandım, benim rüyaların da etkisi olabilir mi ? sempatiksalakcinni
Biraz hava almaya çıkacağım, sahile doğru, ama rüzgar da var başım dönmez işalla iyice :ecrin_bebek:
bak illaa laf sokcakkkkötükedihüsoalsanaalsanasmilesırnaşık şey
Livom ben de straplez bir modele taşlı askılardan kullancam çok hoş duruyor. Bence böyle bişi yaptır.
Akitra kız livonun memişlerini nerde gördün bakiim küçük değil falan demişin söle bizde bi bakalımsempatiksalakcinni
hb kuzu ne biliim ya sorma tam da yarın sefkülüme sunum etcektim...laelaelaelaelae
Benim başım ağrıyor çok...:a015:
islandım, benim rüyaların da etkisi olabilir mi ? sempatiksalakcinni
Biraz hava almaya çıkacağım, sahile doğru, ama rüzgar da var başım dönmez işalla iyice :ecrin_bebek:
heyyt nuri baba ben senin korkundan yıllarca gazoz içmedim gazooz:içelim::roflol::roflol:
patron miniki de NAROnun başkanı yapalım zira nuri alço diyince minik geliyo aklıma:jeyyar:
dur bu :jeyyar:smile geçmiycektim hemen:roflol::roflol:
sorma biber:roflol::roflol:
hep bu tanrıçanın yüzünden Allahım nelere de dikkat ediyo o huyuna bitiyorumben hiç dikkat etmemiştim şok oldum sayın seyirciler
patronuma ben de tikkatinden dolayı taşakkr ediyorumdelikafadulden sırnaşık şey :kedi:
koptumm yemin ederim ben de:roflol::roflol::roflol:
buna bayıldım istiyorum bunuehü' ehü' hehe
gel öpücem Şeniz ne kadann doğru bir söz :roflol: sırnaşık şey
yok mu bir ıslık çalan smil
manyak gülmek istiyorumsırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
daha ne diyim bilmem ki Allah muhafaza diyorumsırnaşık şey:içelim:
O kaa yauşuklu erkeği bi arada görünce nevrimiz döndü aprılımkaydirigubbakcemile3
Temiz hava iyi gelir belki bi dolaş bakaıl dikkatli ol.
Aaa ne dedim kibilmiyorumkismile
Sen şimdi nie üstüne alındın balım
iğrenç espri yapiim sizee kadını teki gökyüzüne bakıomuş hamile kalmış nedennnsırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden ayy ne kadannn iğrencimmmm:roflol::roflol:
canlar nikomuzda olsa süper olucaktıboshayallersmilesüper bi geceydi vallaaklinialirimsmileben biraz yarışma için araştırma yapıyım,siz takılın kızlar..
bu arada resim eklicektim,ama bu gün olmaz dağıldık koptuk çekemeyiz şimdi:)yarın eklerim..
Evt ya nikonum olsaydı şimdi o smileylerle iki kat daha fazla güldürüldü bizi yokluğu nasıl hissediliyor bitanemin:1hug:
kaydirigubbakcemile5:roflol:
off ya keşke nikonumda olsaydı gerçekten yaamafoldumben
ekleseydin bebeğüm aslında fena olmazdıı:jeyyar::jeyyar:
bütün bi yılll taşakkürlü geçicekksırnaşık şeydelikafadulden
Ben de kaçıyorum kızlar beni bu gece tanrıça götürüyo:1closedeyes:
bibere bakdelikafaduldenGötürüyo derken eve bırakıyo yani yanlış anlaşılmasın:roflol:
eprılımm uyy canısım basın mı agrıyor :teselli:
biraz gezin bakalım belki kafan dagılır gecer :teselli:
nikonum nikonummm :jeyyar:
ıslık calan smile bittim süper :roflol:
minik napıyosun kızz evdemisin :jeyyar:
Hee benim de memişler şahane diyon anadımsempatiksalakcinnisöylememmm laelaelaelaelae ne pissin varya sen island olumunekankayizsmile yaav söylemişti bi ara beden numarasını bnmle aynı ordan biliyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sırnaşık şey
güle güle bitanemmŞeniz
delikafaduldensırnaşık şey
sus kızzzzalsanaalsanasmilesırnaşık şey:roflol:
Hee benim de memişler şahane diyon anadımsempatiksalakcinni
Ağzıma laf vermeyin abicimdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?