Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kankam sana birsey soracagım :sinifsinif: şaçların parlaması için ne yapmak lazım hangi maskeyi önerirsin ?

Livom ben yaptıklarımı anlatayım saçlarım parladığını sölüyolar baya:kedi:
Tek başına elma sirkesi bile parlatıyor ama ben bitkileri de kullanıyorum.
Yağlarla falan hiç uğraşmam . Isırgan, kırkkilit,lavanta 2 dal adaçayı da olur sıcak suyu kaynatıp bu bitkileri çaydanlıkta demle 15 dk. sonra süz yarım çay bardağı sirke karıştır banyoda son surulamayı bununla yap pırıl pırıl oluyor valla:icecream:

Off tırnaklarım çok sararmış ya ben ojesiz duramayacak mıyımsenağlama

Bu arada aklıma gelmişken sorayım dedim ikinci çekilişi yapcaz mı?

canım parlatıo ve çok ii açıo saçı krem kullanmayı bıraktğmdan beri acaip memnun kaldım 2-3 fısla yağ gibi oluo saç.uzamasını bilemem ama çnkü bnm saçlar geç uzar 2 ay oldu boyayalı 2 parmak ya var ya yok dipler önümüzdeki hafta bi karışım yapcam baakalım boyada da

Yağlarla falan hiç uğraşmam . Isırgan, kırkkilit,lavanta 2 dal adaçayı da olur sıcak suyu kaynatıp bu bitkileri çaydanlıkta demle 15 dk. sonra süz yarım çay bardağı sirke karıştır banyoda son surulamayı bununla yap pırıl pırıl oluyor valla:icecream:
aaaaaaaaaay super bilgiler bu melegim elma sirkesi var evde yrna hemen yaparım kac saat bekletmek lazım

Mavi su baya iyi diyolar uzamaya da yardımcı oluyomuş glb ben de kullanmak istiyorummm:emir_bebek:

bende mavi su var esmerim fon öncesi saçı korudugu için kullanıyorum ...demek uzamayada yardımcı oluyormuş ...yok ya diplere o sürülmez ki

Hangi marka kullanıyosun nerden alıyosun canm kuaförden mi? Ne renk boyuyosun saçları tatlım? Uzatıyo diye duydum cnm doğruluğundan emin değilim..

aaaaaaaaaay super bilgiler bu melegim elma sirkesi var evde yrna hemen yaparım kac saat bekletmek lazım

bende mavi su var esmerim fon öncesi saçı korudugu için kullanıyorum ...demek uzamayada yardımcı oluyormuş ...yok ya diplere o sürülmez ki

Hmm diplere sürmüyo musunuz nasıl kullanıyosunuz? Benim hiç mvi suyum olmadıbenneyaptımki

ısırgan aktardan mı aldın kuzu ?
kırkkilit alayım bide a.s

Mavi su baya iyi diyolar uzamaya da yardımcı oluyomuş glb ben de kullanmak istiyorummm:emir_bebek:
mavi su ne ki :1rolleyes: fisfisfis
canım winrardan çıkart ilk indirdigin klosorun içine at birsey yok ama yerine olsam yamasız çalısırdım

tsk ederm kuzum benim ilk kullanısım adobeye daha önce hiç gecmedim
türkçe yamada dursun elimde ama sitelerde türkçe olarak anlatmamıslar tuhaf fisfisfis

Livom durulamana hiç gerek yok kurutunca varlığını hissetmiyorsun.
Tüm bitkileri kullanman şart değil ben evde olani koyuyorum en etkilileri ısırgan ve lavanta.
Sirkenin de kokusu kötü ama kuruyunca uçuyor hemen canım.kaydirigubbakcemile2

ısırgan aktardan mı aldın kuzu ?
kırkkilit alayım bide a.s

mavi su ne ki :1rolleyes: fisfisfis

türkçe yamada dursun elimde ama sitelerde türkçe olarak anlatmamıslar tuhaf fisfisfis

Evet akitim aktardan aldım hatta bitmişti dün yine aldım kırkkilit de çok faydalı yapın valla kolay tariflerzemuszemus

mavi su nasıl bişey anlamadım bilmiyorumkismile

:teselli::1hug: bebeğim hani saç kremi kullanıyoruz ya saçlar kolay taransın felan diye saç kremi yerine banyo sonrası saçları taramadan önce bunu sıkıyoruz saçlar kolay taranıyo bi de parlaklık veriyomuş. Bazı kuaförlerde var fön öncesi kullanıyorlar.

evet kuzucum hiçbir yer türkçe olarak anlatmaz ki ...ben kursa gittigimde de bana türkçe olarak anlatmamışlardı ...çok zorlanırsan yamayı kullan minigim
Livom durulamana hiç gerek yok kurutunca varlığını hissetmiyorsun.
Tüm bitkileri kullanman şart değil ben evde olani koyuyorum en etkilileri ısırgan ve lavanta.
Sirkenin de kokusu kötü ama kuruyunca uçuyor hemen canım.kaydirigubbakcemile2

oyyyy sagol bebegim ısırgan ve lavantam evde yok ama alırımolumunekankayizsmile koku sorun degil melegim olmadı sacıma parfüm sıkarım :lepi:

Back
X