- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.541
aşkolsun patron:kedi:hiç beğenmem biliyomusun nikom:)
en çok kızıl saç yakışmış bence..nikom geldim kanka geç yerine:jeyyar:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyecnebi dili hasırnaşık şey sırnaşık şeyofff her mesaja koparmı bi insan yasırnaşık şey ne diyimki sana allahta seni güldürsün nikomkaydirigubbakcemile3doğru diyorsun kankamolumunekankayizsmile
iremsu ceyar düldül cüvcüv seni bırakmak istemiyorlar ne güzel filim yapardın onlarla
sana bu konuda da özellikle bayılıyom patronsüprizzzzz:lepi:
beni sen yetiştirdin
büyüttün
ce'e yapıp güldürdün
:roflol::roflol::roflol:
seviyom bayılıyom biliyorsun Şenizopuyorumnanaktan
heeyyt misafir doğru yönetime üyelik almayaaz önce konuştuğum dilden anlamadın ecnebi dilinden anlarsın heralsüprizzzzz
aşkolsun patron:kedi:
ben yüzerken bile senden yardım almak istedimdelikafadulden
ciddi misin kankaohaoldumsmile
ben çok beğeniyorum, bekarken hiç bir filmini kaçırmazdım:asigim:
her türlü imaj çok yakışıyo onazemuszemus
yaprak dökümündeki sedefi ona benzetirim ama keşfedemediler bir türlü
kankaaaaaaa koptum süpeeeerdelikafaduldenışıltılı ve hareketli olucağı kesin:))ama değiştirmem nikom..tezkere alsakta değiştirmicem..
yarimi askere gönderdiğim zaman üye oldum ben..inanırmısın 3.günü banlandım...çıkarın beni burdan dedim
mapıs damı yatmak zor yeğeniçerde boş durmadım..kendimi zipora verdim
gardiyan her salı elinde mektupla gelirdi
kk dan kankalarım beni unutmamıştı(yalnız 3 gün için biraz abarttımkaydirigubbakcemile33 günde kanka yapmışım vaay be-tatlicadiarzu-)
müdürün odasından para yürütürke yakalandım ama cezam uzadımapıshane müdürünün odasında işim neyse-tatlicadiarzu-)
kankaaaaaaa koptum süpeeeerdelikafadulden
ne kadan mikemmel anlatmışsın:lepi:
heyyyt besüprizzzzz
nazlı iremsu da alır havasınıgamyoncuiremsu
kafam dağıldı sayende benim de çok rahatladım
özlemiştim zaten seninle kopmayı, bu gece gülerken geberdim:roflol::roflol:
deli gibi kahkaha atmak istiyorum ama elimle ağzımı tutuyorum evdekileri uyandırırım diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hele de :1ninca:gamyoncuiremsu
heh süpersonik oldu bu kanka, irem araki bulsun bizigamyoncuiremsugitmeden bi aynaya bakıyım durheh tamamdır
kanka şumaer götürüyo bizi koooşşşdelikafadulden vınnnnn
iremsu anca tozumuzu yutar kanka:dilcikar:gamyoncuiremsu
"çok yazdı kapatıyorum" böyle meşhur bir laf var Türkiyemde değil mi kanka:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey
fitili sen ateşledin beni sen baştan çıkardın:roflol: tamam kanka onu bulıyım vericem sana itin köpeen olsunhihoyyyt
hadi ben evdeyim..şumaer bıraktı çoktaaannboshayallersmileuçarak geldikboshayallersmilehadi kapatıyorum çok yazdı..yarın görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?