- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #17.621
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Temem kanka açık bırakmam bi daa
boynu tutulmasın ceyyarenin laelaelaelaelae (bak bunun beynine yel girmiş sanırsam) sempatiksalakcinni
ceyare öpsün senii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Temem kanka açık bırakmam bi daa
boynu tutulmasın ceyyarenin laelaelaelaelae (bak bunun beynine yel girmiş sanırsam) sempatiksalakcinni
en zorlayıcı kısmı elbiseni bulmak
elbiseni ayarladıktan sonra gerisi çocuk oyuncağıgamyoncuiremsu
hallederdik zaten gece gündüz birbirine karştı burdasempatiksalakcinni
Canlarım, kozmetiklerin üretim tarihlerinin ayrıntılı kodlama yöntemlerini anlatan bir link:
http://boyakupuyum.blogspot.com/2009/03/batch-codes.html
Özellikle Livimin pamuk ablamın hoşuna gideceğini düşünüyorum :hulya:
bak bak hemen de abla deme olaylarına girmiş:roflol::roflol::roflol:
ben de sana sorim o zaman
kendime milkshake yapıyom, ister misin ablacımmmmmdelikafadulden
kırkyılda bir sabah kalkınca böyle oluyo demek
hele bi iyi akşamlar deseydin kadir inanır bile inanmazdı uyuyup uyandığına![]()
Leeyyynn pambik ablamla dalga geçmeyin ulenlmaz: alsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-
islom o elbise içün öyle bi fücut şart kanımca..boshayallersmile.bence fazla seksü, mezuniyet için. Ama detaylı bir sunum öncesi uygun gidebilü sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
Leeyyynn pambik ablamla dalga geçmeyin ulenlmaz: alsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-
islom o elbise içün öyle bi fücut şart kanımca..boshayallersmile.bence fazla seksü, mezuniyet için. Ama detaylı bir sunum öncesi uygun gidebilü sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
Ayy bu elbise pek şıkmış kaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]![]()
Bu akşam Ezel varrrrr kaydirigubbakcemile2
bişey söyliyebilir miyim
tanrıçam bizim fotolara heç yorum yapmamış
O' nu kendi topiğinde taam şurada bu noktada kınıyorum
ayrıca poposuna poposuna da vuruyorum
poposunavuransimiliekleyin
fıstıkımı bu konuda destekliyorum kaydirigubbakcemile5