- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.821
hepinizi özledimopuyorumnanaktan
çok hastayım,yorgunum,yoğunum gelemiorm pek artık:gitme:
çok lazımım yasempatiksalakcinni
evet Adil ışıkın bir ürünü demiştin ben niye unutmuşum hepadil ışık bi marka çıkardı kuzum
codentury doğru mu yazdım bilmiyom
ondan aldım
39,90
aklımızfikrimiz makkajda ondan onlar gözüne gözükmüştür kaydirigubbakcemile5
çantayı heç sorma bebeğim ya
ablamlar aradı dedi incide çok güzel çantalar var gel bak
koştum pazar günü foruma
girdik inciye
fiyatı gördüm düşün len önüme dedim çıkalım şurdan
399 tl
bende bunu aldım 80 tl ye
399 verseö bayılırdım anajım
senin sazan nikon hepisini yeni sekmede açıp durdu bir bakarım hulen hepsi reklamdelikafaduldencierlerimopuyorumnanaktanhepinizi öpüyorum vede geçmişe göz atmaya gidiyorumsabaha kadar promasyon çalışması yaptım topikte..en alakasız topiklere bille gittim:roflol:
ayaklarıma kara sular indi
akitramda yardım etti gecehihoyyyt nasılız:jeyyar:
sorma elleri hep cebimizdeya nikoncanim hic sorma bende kizdim, verdigim paraya deyseydi keske, kanmayacagim bir dahaklava:
tünaydın canım...opuyorumnanaktangünaydın kızlar
burcum hoşgeldin canımın içiŞenizbenim pc arızalıyken kaçırdım sanırım,hayırdır tatlım sorunmu var?herkese gunaydinnnn uzaklardaydim, dun dondum kurkcu dukkanina.. ozlem cekilir sey Allah saglik sihhat huzur versin hepimize ve hepinize insallah.. elimden geldigince dondum diye takipte olmaya calisacagim.. opuldunuz, biraz gecmise bakayim, cok uzaklasmadan
ohaoldumsmilenasıl unuttum seni al bana alalsanaalsanasmilesen gözümün nurusun nazım:1hug:
hani beeennnn
çantam ayakkabı dünyasından 80 tl
body shop c ve e vitaminli göz kremlerim
35,90'a geldi.
chanel allık 108 tl tekin acar
chanel ruj 48 tl
ilk defa allık ve ruja bu kdar para verdim
bayilicem
adl'nin yeni bi markası var ondan aldım
39,90
gene adl'nin yeni markası
19,90
kek'im
cokacimcoookoff tospik canım çekti bee.ellerine sağlık
rujun duruşu
bende morluk olmadığı için bilemiyorum be nazımfisfisfisama serinletiyo hoşuma gidiyo,hafif bir aydınlık veriyo sanki bana,yada bana öyle geliyo-tatlicadiarzu-cano gule gule kullan
bu garnierden memnunmusun
accık yanma gerilme duygusu bendede oluyo ama sankım nemım morarmalar azalmıyo yavv
tanrıçam aktarım kereviz tohumu iyiymiş not ettim bi kenara
hipotiroidim var benım
colleen markayı gecen gorum arkadas bir pembe ruj aldı nasıl guzel nasıl kalıcı
birinede allıgını aldık
o pembişten bende alicim[/B]
neymiş mazeretin cadıama benim mazaretim va
çalışkan öğrenci..raporunu verdi gittiTanrıçammm düdük makarnammm, bugün evde olmayacağımdır, kuzenim doğurmuş ona gidiyoz şimdi, sora da kursa gitçem bebeğim akşama burdayım
Ben bugün belkim Olivium'a uğricam kuzeni gördükten sonra, aldığım şey olursa akşama ekleyiverürüm
biberto,miriananın rimelleri senmi aldın?Memnunum cnm tam alışamadım ama bazen süper oluyo bazen normal elim alışamadı daha.
Ben de almıştım böyle bi renk seda ablamızın makyaj malzemelrinden ama sevemedim nedense arkadaşa verdim ama iyi bi markada almak istiyorum böyle bi ton çok güzel güle güle kullan kanka
bak hapisten çıktından kaçtıktan sonra estetik oluyo ya,bunu ramizin dostu,kızının anası olan şarkıcı karı varya,eski kulağı kesiklerden,işte o eğitiyo..centilmen bir erkek nasıl olur,nerde nasıl davranılır felan..bunu adam ediyo,nasıl giyinilir vs..die eğitiyo işte..diline ,annatış şekline sağlıkopuyorumnanaktan..en çokta yiyişmelerine güldüm..kaydirigubbakcemile3arzuş ta annattıydı accıkın, o senin gibi yiyiştiklerini dimediii..?sempatiksalakcinni
[/B]
yardımcım hoşgeldin:)tanrıcaaaaaam bebeim cok severim seftali rengini cok güzel parlatıcının rengi bayıldım tatlım güle güle kullannn bende bi bakınayım belki bulurum :)
biz ekliyoruz bunları ebiş..akitra ve nikoncan sardı bu işi bize:)bu ıfadeler kayıtlı mı yaa naısl oluyoyo
kaydirigubbakcemile3kız yavaşşş.. az kıvırmadın.. şincik kalça çıkığı olcan.
selam barbişimSelam kızlar nasılsınız bakalım
kimse yeni bişi almadımı canım resim görmek istiyiiiii
anaaa barbimin d.günüsümü..nie haberimiz yok..ben kutlama yapıcam ona şimdibarbiiiş doğumgünüsünmüüü?zaman hepi börttey canım.Şeniz.bütün güzellikler seninle olsun..yaş kaç oldu?
bu havai fişşeklerin canım..
bu da senin gibi barbişin ,barbi pastasııı.
ahahahaahahaah siirtli embriyolog gacı sırnaşık şeygacıyı ajanın biri keşfetmişembriyolog siirtli gacıyı araki bulasın
ohaoldumsmilekızlar cok mutluyum :)))
kardesımboynere gıtmıs kendın tıger almıs ayakkbı bnada lecoste yakkabı olmuss oyy ablası yesın pıpısını :)) nasıl sevıdnım sormayın duygulanmım :)
çok teşekkürler canımopuyorumnanaktançok güzel ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederiz
sana 0 verdim ben dünohaoldumsmile hasta olduğunu bilmiyodum..çok geçmiş olsun bitanem..neyin varrhepinizi özledim
çok hastayım,yorgunum,yoğunum gelemiorm pek artık
çok lazımım i
sonra demesin kimse,yok duymadım,yok haberim yoktu bilmiyodumsenin sazan nikon hepisini yeni sekmede açıp durdu bir bakarım hulen hepsi reklam
reklamı görmeden reklama kanan tüketici kısmısına girmiş bulunuyom
ben de diyorum bu patronun bu topiklerde işi ne
gel ne olursan olsun gel hesabı olmuş
burcum hoşgeldin canımın içiŞenizbenim pc arızalıyken kaçırdım sanırım,hayırdır tatlım sorunmu var?
özledik seniŞeniz
çantam ayakkabı dünyasından 80 tl
body shop c ve e vitaminli göz kremlerim
35,90'a geldi.
chanel allık 108 tl tekin acar
chanel ruj 48 tl
ilk defa allık ve ruja bu kdar para verdim
bayilicem
adl'nin yeni bi markası var ondan aldım
39,90
gene adl'nin yeni markası
19,90
kek'im
2 tl ye aldığım lipglosumun rengi:teytey:
ama kendini ekliyemiyorumkafamçokkarıştıne yaptıysam pc ye kabul ettiremedim resimleri:gitme:
kokusuna vurulup almıştım biliyosunuz:asigim:hindistan cevizi ve çikileta karışımı tatlı bi kokusu var demiştimcokacimcoook
dudağımda çok sevdi glosuhihoyyytaraları pek iyisositososito
kendim ekliyemiyorum,netten bu tonlarda resim ekliyim sizler için..fikir olsunyerimseniben
nars markaların 3.cüsü şeftali tonu
parlatıcı glosları örnek olması bağbında ekledim..resimler alıntıdır..kolum hariç:smiley-cool:
yerli markalardada var şeftali rengi glos,lakin bunları örnek olsun die koydum çünkü bunları bulabildim:)
kızlar kafam bozuk ben çıkıcam biraz..öpüyorum siziŞeniz
cano bende pc ye bakmaktan oldu bu yaklasık 1 sene oncetünaydın canım...opuyorumnanaktan
burcum hoşgeldin canımın içiŞenizbenim pc arızalıyken kaçırdım sanırım,hayırdır tatlım sorunmu var?
özledik seniŞeniz
ohaoldumsmilenasıl unuttum seni al bana alalsanaalsanasmilesen gözümün nurusun nazım:1hug:
cokacimcoookoff tospik canım çekti bee.ellerine sağlık
allığına bayıldım,iyi para bayılmışsın:smiley-cool:hakkını versinler dimi süprizzzzz
çantanıda güle güle kullan canım benim..
bende morluk olmadığı için bilemiyorum be nazımfisfisfisama serinletiyo hoşuma gidiyo,hafif bir aydınlık veriyo sanki bana,yada bana öyle geliyo-tatlicadiarzu-
demek senide yaktı he nazoCADIARZU
kereviz tohumu muhteşem bişey..hemde 2 tl lik alsan öküz kadar geliyo nazom..mutlaka herkez içmeli..bende bitki bitmez:jeyyar:
nazom ben bayıldım bu colleene:))valla al dene derim balım
neymiş mazeretin cadı
çalışkan öğrenci..raporunu verdi gitti
düdük makarnan kurban sanaŞeniztebrik ederiz kuzeni,allah analı babalı büyütsün bıldırcınım..öpüyorum
biberto,miriananın rimelleri senmi aldın?
aldında nie eklemiyon cadı:dilcikar:
colleeni tek geçerimsırnaşık şey
iyi bi markadan almak istiyosan lancomenin jucy tabes parlatıcılarına bak derim...her rengi vardı bendeboshayallersmile
bak hapisten çıktından kaçtıktan sonra estetik oluyo ya,bunu ramizin dostu,kızının anası olan şarkıcı karı varya,eski kulağı kesiklerden,işte o eğitiyo..centilmen bir erkek nasıl olur,nerde nasıl davranılır felan..bunu adam ediyo,nasıl giyinilir vs..die eğitiyo işte..
bu kıvama gelincede bunu kumar ortamına sokuyolar..bu kumar işini iyice kapıyo,sarışın yardımcısı varya şebnem adı,işte onunla kumar oynarken tanışıyo..şebnem buna kıyak yapıyo,buda ordan ona güvenmeye başlıyo.yanına alıyo
o poliste herşeyini kumardan kaybediyo,tam intihar ederken tesadüf ezel kurtarıyo bunu..tefik yani tefo ramiz dayının içerdena adamı..oda kardeşinin töre dalgasına öldürmüş,o yüzden mapısta
yardımcılarının hikayeside böyle..
sonra ezel cengiz ve eyşanın sahip olduğu otele kumar oynamaya gidiyo..ve dostluk burada başlıyo..
rica ederim gülom anlamadığın bişey varsa sor..
yardımcım hoşgeldin:)
tatlım teşekkür ederim..valla 2 tl ama bana 62 tl lik iş yapıyo:))
biz ekliyoruz bunları ebiş..akitra ve nikoncan sardı bu işi bize:)
kaydirigubbakcemile3
selam barbişim
tospik bi sürü şey almış,baksana geçmişe üşengeç hatun:)..
anaaa barbimin d.günüsümü..nie haberimiz yok..ben kutlama yapıcam ona şimdi
ahahahaahahaah siirtli embriyolog gacı sırnaşık şey
ohaoldumsmile
kaç yaşında kardeşin ebiş:smiley-cool:
güle güle kullan canım
çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan
sana 0 verdim ben dünohaoldumsmile hasta olduğunu bilmiyodum..çok geçmiş olsun bitanem..neyin varr(
tamam kız vurma kendıne
sen benı unutsanda ben sana kıyamam
sonra demesin kimse,yok duymadım,yok haberim yoktu bilmiyodumgirip çıkmadığım delik kalmadı kanımca
miniiiiiiiiiiiiiiii ellerinize saglik harika gorunuyor cokacimcoook ama resim cok buyuuuuuuuuuuuuuukkkkkk
miniii süper gözüküyooodelikafadulden insan bizede getirirr hıhhh:umursamaz:
mini bizde yapmıstık boyle bir kermes ünideykene
soğuyanları ısıtmak için bakteri ürettiğimiz etüvleri kullanmıştıkksempatiksalakcinni
ay ne gunler yaaa
ellerine sağlık kuzumm
saolun bebişler opuyorumnanaktan
minikim ben sana daha güzellerini yaparım opuyorumnanaktan
nazım kaydirigubbakcemile3 bizde öle yaptık ziraat labratuarında ısıttık bi aletle,dekanında tepsisini çaldık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?