Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet Adil ışıkın bir ürünü demiştin ben niye unutmuşum hep
çok beğendim gidip bakıcam inşaallah
evet çantan gayet şık ve güzel tam kokoş oldunbayanssulusmile
şu incideki servet çantaya bi ara bakimalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

senin sazan nikon hepisini yeni sekmede açıp durdu bir bakarım hulen hepsi reklamdelikafadulden
reklamı görmeden reklama kanan tüketici kısmısına girmiş bulunuyorumsositosositosempatiksalakcinni
ben de diyorum bu patronun bu topiklerde işi ne
gel ne olursan olsun gel hesabı olmuşsüprizzzzz

ya nikoncanim hic sorma bende kizdim, verdigim paraya deyseydi keske, kanmayacagim bir daha klava:
sorma elleri hep cebimizdeklava::roflol::roflol:

günaydın kızlar
tünaydın canım...opuyorumnanaktan
burcum hoşgeldin canımın içiŞenizbenim pc arızalıyken kaçırdım sanırım,hayırdır tatlım sorunmu var?
özledik seniŞeniz

ohaoldumsmilenasıl unuttum seni al bana alalsanaalsanasmilesen gözümün nurusun nazım:1hug:

cokacimcoookoff tospik canım çekti bee.ellerine sağlık
allığına bayıldım,iyi para bayılmışsın:smiley-cool:hakkını versinler dimi süprizzzzz
çantanıda güle güle kullan canım benim..

bende morluk olmadığı için bilemiyorum be nazımfisfisfisama serinletiyo hoşuma gidiyo,hafif bir aydınlık veriyo sanki bana,yada bana öyle geliyo-tatlicadiarzu-
demek senide yaktı he nazoCADIARZU
kereviz tohumu muhteşem bişey..hemde 2 tl lik alsan öküz kadar geliyo nazom..mutlaka herkez içmeli..bende bitki bitmez:jeyyar:
nazom ben bayıldım bu colleene:))valla al dene derim balım

ama benim mazaretim va
neymiş mazeretin cadı
çalışkan öğrenci..raporunu verdi gitti
düdük makarnan kurban sanaŞeniztebrik ederiz kuzeni,allah analı babalı büyütsün bıldırcınım..öpüyorum

biberto,miriananın rimelleri senmi aldın?
aldında nie eklemiyon cadı:dilcikar:
colleeni tek geçerimsırnaşık şey
iyi bi markadan almak istiyosan lancomenin jucy tabes parlatıcılarına bak derim...her rengi vardı bendeboshayallersmile

diline ,annatış şekline sağlıkopuyorumnanaktan..en çokta yiyişmelerine güldüm..kaydirigubbakcemile3arzuş ta annattıydı accıkın, o senin gibi yiyiştiklerini dimediii..?sempatiksalakcinni
[/B]
bak hapisten çıktından kaçtıktan sonra estetik oluyo ya,bunu ramizin dostu,kızının anası olan şarkıcı karı varya,eski kulağı kesiklerden,işte o eğitiyo..centilmen bir erkek nasıl olur,nerde nasıl davranılır felan..bunu adam ediyo,nasıl giyinilir vs..die eğitiyo işte..
bu kıvama gelincede bunu kumar ortamına sokuyolar..bu kumar işini iyice kapıyo,sarışın yardımcısı varya şebnem adı,işte onunla kumar oynarken tanışıyo..şebnem buna kıyak yapıyo,buda ordan ona güvenmeye başlıyo.yanına alıyo
o poliste herşeyini kumardan kaybediyo,tam intihar ederken tesadüf ezel kurtarıyo bunu..tefik yani tefo ramiz dayının içerdena adamı..oda kardeşinin töre dalgasına öldürmüş,o yüzden mapısta
yardımcılarının hikayeside böyle..
sonra ezel cengiz ve eyşanın sahip olduğu otele kumar oynamaya gidiyo..ve dostluk burada başlıyo..
rica ederim gülom anlamadığın bişey varsa sor..

tanrıcaaaaaam bebeim cok severim seftali rengini cok güzel parlatıcının rengi bayıldım tatlım güle güle kullannn bende bi bakınayım belki bulurum :)
yardımcım hoşgeldin:)
tatlım teşekkür ederim..valla 2 tl ama bana 62 tl lik iş yapıyo:))

bu ıfadeler kayıtlı mı yaa naısl oluyoyo
biz ekliyoruz bunları ebiş..akitra ve nikoncan sardı bu işi bize:)
kız yavaşşş.. az kıvırmadın.. şincik kalça çıkığı olcan.
kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar nasılsınız bakalım
kimse yeni bişi almadımı canım resim görmek istiyiiiii
selam barbişim
tospik bi sürü şey almış,baksana geçmişe üşengeç hatun:)..

anaaa barbimin d.günüsümü..nie haberimiz yok..ben kutlama yapıcam ona şimdi
gacıyı ajanın biri keşfetmiş embriyolog siirtli gacıyı araki bulasın
ahahahaahahaah siirtli embriyolog gacı sırnaşık şey
kızlar cok mutluyum :)))
kardesımboynere gıtmıs kendın tıger almıs ayakkbı bnada lecoste yakkabı olmuss oyy ablası yesın pıpısını :)) nasıl sevıdnım sormayın duygulanmım :)
ohaoldumsmile
kaç yaşında kardeşin ebiş:smiley-cool:
güle güle kullan canım

çok güzel ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederiz
çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan
hepinizi özledim
çok hastayım,yorgunum,yoğunum gelemiorm pek artık
çok lazımım i
sana 0 verdim ben dünohaoldumsmile hasta olduğunu bilmiyodum..çok geçmiş olsun bitanem..neyin varr(
sonra demesin kimse,yok duymadım,yok haberim yoktu bilmiyodumgirip çıkmadığım delik kalmadı kanımca

burcum hoşgeldin canımın içiŞenizbenim pc arızalıyken kaçırdım sanırım,hayırdır tatlım sorunmu var?
özledik seniŞeniz

canim yok sukurler olsun, masallah iyiyiz, hani ozlemler olamsa dyordum, ama cok sukur saglik var, o da hasreti hafifletiyor dedim.. Ama dualarimda hep var, soyle anaciimle babacigimla ayni apartmanda oturalim istiyorum saglikla huzulra mutlulukla ve tez zmaanda insallah.. onlar hatay da ben istanbulda...

kuzuuu neler almışsın böylee hepsini güle güle kullan çantaya bittimm:asigim:

tanrıçam süper renkler bunlarrrhihoyyytbittiimmm:asigim:

kızlar kafam bozuk ben çıkıcam biraz..öpüyorum siziŞeniz

noldu fıstığımmm:sm_confused:

benim mesajlarımdan neden alıntı yapmadın lan tanrıça

kayda değer bi mesajım yoh muuu? :)))))))))))))))))))))))

cano bende pc ye bakmaktan oldu bu yaklasık 1 sene once
ama ferahlatıyo dedgin gibi aklıma geldıkçe dürüyorum

kızlar kafam bozuk ben çıkıcam biraz..öpüyorum siziŞeniz

haydaa taa yeni geldin

tanrıçam :asigim: finallerde kurtarırım 0'ımı :smiley-cool:
adananın tuhaf havası beni hasta etti -tatlicadiarzu-
bugün kermesi vardı nişanlımın bölümünde bitiriorlar artık veda kermesi mafoldumben
bende bölümdeki kızlardan daha çok yapmışım kaydirigubbakcemile3
bu bizim masamızcokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
mini bizde yapmıstık boyle bir kermes ünideykene
soğuyanları ısıtmak için bakteri ürettiğimiz etüvleri kullanmıştıkksempatiksalakcinni
ay ne gunler yaaa
ellerine sağlık kuzumm

tospikiimmm chanelleeerrrrrrrrr delikafadulden harikaa
bana bişeyler oluor delikafadulden
hepsi çok güzel güzel günlerde giyin,sürün bebeğimm hihoyyyt
rujun fiyatı iyi de , allık'a çüş demek istiyorum izninlealsanaalsanasmile

miniiiiiiiiiiiiiiii ellerinize saglik harika gorunuyor cokacimcoook ama resim cok buyuuuuuuuuuuuuuukkkkkk

miniii süper gözüküyooodelikafadulden insan bizede getirirr hıhhh:umursamaz:

mini bizde yapmıstık boyle bir kermes ünideykene
soğuyanları ısıtmak için bakteri ürettiğimiz etüvleri kullanmıştıkksempatiksalakcinni
ay ne gunler yaaa
ellerine sağlık kuzumm

saolun bebişler opuyorumnanaktan
minikim ben sana daha güzellerini yaparım opuyorumnanaktan
nazım kaydirigubbakcemile3 bizde öle yaptık ziraat labratuarında ısıttık bi aletle,dekanında tepsisini çaldık kaydirigubbakcemile3

annaaa görüyon mu bak aklın yolu bir iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…