Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nası bi güzelliktir yarabbim:asigim:
bu tarz kadınları çok beğeniyorum kızlarhihoyyytmelez ımmmmhh:jeyyar:

hem beğendiğim hatunları,hemde makyajlarını ekliyorum sizler için

makyajları dikkatli inceliyelim:icecream:

maşallah miriana..miss törki gibisin..
kırmızı ve beyaz süpermiş..kırmızıda -tatlicadiarzu-carmen havası var..

mirinin takas topiği neresi yaw..:uhm:

canım benım ne mıss turkeyı 169 boyla sempatiksalakcinni yınede tişengür edıom kırmızı olan ruya gıbıydı ahh ahhh ...benım takas topıgım yoq..cokda bılmıom nası oluo o muhabbet ..bı ara dalacam onada ..
http://mermaidlovely.blogspot.com/ bunu yenı açtım yakında ıyıce bı dolduracam burdan takıp et benı bacım

[
bakcak olannn aklinialirimsmile
öncelıkle özur dılerım canım..dun arkadaşım geldı planda yoktu gıremedım bırdaha..şimdı musaıt oldum...bakabıldıgım kadarı ıle canım kafanda 2 buyuk düşünce goruluyor bırı hayatını cok etkıleyebılcek bır düşünce fakat destegın yok bu düşünce ılgılı yanı sadece senın karar vermen senın başarmak gerek...
bı tartışmanın içinde yengeç burcu bır erkek çıkmış elını kolunu kaldırmış boyle hararetlı..kocaman bı serçe çıkmış,sanırım temız ve guzel bır haberın var..ama başka bır yola ayrılan bır yer var hayatında yanı sanırım hayırlı ama farklı bır yola gıdıyorsun .yol derken ılla sehır anlamında degıl hayatında farklı bır gelişme..tabagındada bır erkegın senı omuzlarından sıkıca tuttugunu ve guven vermek için konustugunu gordum .sankı kafan karışmış inanmak ıstıyorsun bırşeye..bırde kucuk yarımada gıbı bişe cıkıyor artık kıbırsmıdır sahıl kenarı bıryermıdır bılmem hayır olsun
arzum canım porselen makyaj işini konuştum bugün 400 kağıt istiyomafoldumben ama denemeyi ücretsiz yapıcak,ürünler güseldi de porselen makyajın özelliği yapay olmaması dimi yani doğal durur?

porselen makyaj da kryolan markası kullanılıyor dovmecılerde falan satan var..
bence ordan al fondotenını sonra,kalıcı far ve kalıcı rujla makyajını yapacak kişiye götur derım ben..

bizi kimse ayıramaz tanrıçamopuyorumnanaktan apriş nerde ya? aşkıtom bugün keçiboynuzu pekmezi aldım çok halsiz kalmıştım son günlerde,ama tadı çok hoş,çukulata gibim..
ayıramaz melemopuyorumnanaktan
kıızz düğün öncesi pekmez haaaklinialirimsmileyarasın yarasın:roflol:
demir eksikliğin varsa birebir bitanem..ayrıca kansızlığa iyi gelir,birde saç dökülmesi varsa vede tırnak kırılması,onlarada iyi gelirzemuszemus

liv nerdeki ya çok merak ediyorum
bi haberi olan yok mubilmiyorumkismile
ceylo benimde haberim yok ve meraktayımmafoldumben

ayıp ettin işimiz bu
hemmen akitim için araştırma yaptım

ve buldum

güle güle kullan canım, hem de canon

pağayı alim
:umursamaz::dilcikar:
haydi inceleyelimmmmmmmm tanrıçammm,böle bi makkajı nası yaparız,beyin fırtınası yapak?

hangisini mesela cierim?

en baştakini mesela,benim tenim o kıza yakın haydi nası yapalım.hangi markayı kullanalım da öle olalım?

bloğun hayırlı olsun miriopuyorumnanaktan
biz takas yapıyoruz kızlarla..henüz yapmadık,ama yapıcaz işallah:)) sizinde kullanmadıklarınız varsa ekleyin değiş tokuş edelimzemuszemus

geliyom patron bekle beni

ben geliyorum sen gidiyon, sen gidiyon ben geliyom

:roflol: :roflol:
:dilcikar:

niye utanıyorsun bitanem, çok seviyorum seni
gerçekten süper bir insansın, hepsini topla o sen ediyorsun süprizzzzz
düşüncelerimin aslı astarı budur, iyi ki varsın
kankan sana össün

en büyük topik bizim topik

en baştakini mesela,benim tenim o kıza yakın haydi nası yapalım.hangi markayı kullanalım da öle olalım?

sermim o kız melez güzeli zaten,ten makyajı fondoten ve belli belirsiz bir allıktan ibaret,göz makyajı k.rengi kalem ve kahverengi far var ,göz içine sürmemiş,belli belirsiz kirpik dibine sürmüş..göz üstüne kalem çekmiş kirpik diplerine,rimel kullanmış..dudağında kahvemsi kalem ve beje yakın ruj var..fondoten rengine yakın bi renk..ve üstüne şeffaf parlatıcı sürmüş
marka değil,doğru sürüm ve uygulama önemli..becerin yoksa en pahalı malzemen olsa kaç yazar
ama lancomenin fondotenini beğendiğimi her zaman söylüyorum vede öneriyorum..
ben şu an yerli markaları kullanıyorum,gayette memnunum..daha önce paylaştıklarımı kullanıyorum canım

Son düzenleme:

:1hug: olumunekankayizsmile :umursamaz:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Nasılsınız bitaneler
Aşkı memnunuyu izliyorum özledim sizi:kedi: bi bakayım ne yapıyo bu hatunlar dedim

:1hug: olumunekankayizsmile :umursamaz:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
eet! bıdı bıdı yapma kankaya
zaten kankanın sözünü dinlemedin gittin duvara tosladın

sonra seni güldüreyim, toparlayım diye canım çıkıyo
sonra lacilik yapıyorsun yine tossss

bak daha beter kopan sırnaşık buldum baak

keyfin yerine gelsin ama artıık

öyle deme tedbirliyim ben, ya sen o değilsen ha

kanka bak bizim gibi gülen smil buldum

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
gelmez küstüm bi kere:dilcikar:

Nasılsınız bitaneler
Aşkı memnunuyu izliyorum özledim sizi:kedi: bi bakayım ne yapıyo bu hatunlar dedim
islom hoşgeldinŞeniz
bende bakıyorum ama tırtzevk almıyorumboshayallersmilebihter ölsede ekşın olsaboshayallersmile

ayıp ettin işimiz bu
hemmen akitim için araştırma yaptım

ve buldum

güle güle kullan canım, hem de canon

pağayı alim
suan seni ayakta alkıslıyorum yani
buldu gercekten :1shok:

canon değil o nikon nikon

birazdan aldıgım farları eklicim sekerler yerimseniben

Hoşbulduk bitanem aynen ya bu bölüm hiçbişi yoktu foss:umursamaz:
Katyayla bitirdiler işi:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…