- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #18.861
al sana göbiş ver bana bebiş miydi neydi:roflol::roflol::roflol:onu mısafrlere yaptım korksunlar ne o ole göbişlerınız açık gormesınler
sonra öyle sanmasınlar değil mi
 lmaz: delikafadulden
lmaz: delikafaduldenoyyy balım gelmiş Şeniz :asigim:la karabiber taverna ortamı yaratmışın bakıyorum,nikomun altıntıda gördüm,ama arif susama daha çok benziyo o agaCADIARZUkaydirigubbakcemile3
nikomda pert olmuş:lepi:smiller havada uçuşuyo sanırım,baya makara yapıyosunuz,geçmişe gidiyim bakıyımkaydirigubbakcemile3
canlar resimleri düzenlemem lazım,kk açık ama okumuyorum..haberiniz olsun..işim bitince geçmişi okuyup resimleri eklicemŞeniz
pert olmak istiyorum rahatlamak istiyorum bitanemsositososito
makyajım hazır mı:kedi:
canım benimmm dumanlı makyajına kurban olduğum, bende bendeopuyorumnanaktanazıcık göbek attık zemuszemus
nikonum bizde seni seviyoruz bacım opuyorumnanaktan
tanrıcam hosgeldin anacım
ay seda sayan gibi konusmaya basladım 2 gün üst üste seyredince sempatiksalakcinni :roflol:
boshayallersmile
evet sevgili severler, sarımsak festivaline katılan tanrıçaya ilgi yoğunÖff seda sayan mısempatiksalakcinni
Kanka ne dicem sana bu smil çok uyar lan hele bi de edit olduğunda:roflol:

tanrıçanın gelmesiyle halk çoşuyor adeta şölen havası yaşanıyor
vuuuuuu tanrıça! tanrıça!

gülen de yar gülen de gülen de yar gülen de

tanrıça da coşkulu kalabalığa selam veriyor. halkı da onu karşılıksız brakmıyor çiçekler gönderiyor

olay yerinden aktaracaklarımız şimdilik bu kadar

bu topikten kimse katılmazsa bidaha resim eklemicem:umursamaz
bu topikten kimse katılmazsa bidaha resim eklemicem:umursamaz rotesto edicem sizi:enbuyukkk:
rotesto edicem sizi:enbuyukkk: derin nefes 1..2...3..
derin nefes 1..2...3.. ((((((((((((
((((((((((((