• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bu akşam yarışma başlıyor unuttunuz mu yaaa

saat 8 ide onuline olun bizi onurlandırın anacım:)))

fotomu gönderdim çok henecan bastı:)) Ali geliyom dese bu kadar heyecanlanır mıydım acep:))))))))))

şiiii sölemeyin hee duymasın

evet site yavaş

canim peki oylama ne kadar devam edecek? ben bu aksam yokum da evde bilmiyorumkismile ancak yarın oylarim a.s

hoşbuldukkk nabersınızzz evı temızlemem ıcın gaz verecek olan varmıııııııııııııııııııııııııı bu arada burc topıgımdekılerın hepsıne bakdımmm check pleaseeeee kaydirigubbakcemile

bebeğim benim inşallah , biran önce bitsede kurtulsam 3 olucam delikafadulden
batikten tuniğimi ve merserizemi aldım ikiside 45tl
kolyemi de gölekerile takmak için aldım 20tl
akkabım steve madden 50 tl :1shok: indirimden :1shok: 50 tlye ayakkabı alabildim :1shok:
1768.jpg

şimdi adana belediyesine şikayet e-postası yazıcam,bütün caddelere park etmeyi saatlik 2 tl ve her saat başı 1 tl yapmışlar adamı sömürmeyi nasıl iyi biliolar alsanaalsanasmile

livim çok güzeller güzel günlerde giy sürün ,elbiseleri çok beğendim opuyorumnanaktan

güle güle kullan mini...hırkan çok şeker.kaydirigubbakcemile2.bayıldım heee..akannehir
hırkanın tek fiyatı nedir kuzum..:smiley-cool:

yılın en büyük-tatlicadiarzu-organizasyonuna saatler kaldı:smiley-cool:
hadi hanımlar,yarışmamıza geri sayım başladı..sizleri oylamaya bekliyorum:lepi:

güle güle kullan mini...hırkan çok şeker.kaydirigubbakcemile2.bayıldım heee..akannehir
hırkanın tek fiyatı nedir kuzum..:smiley-cool:

gacıablam 45 tl hırka,bide büyük almışım yalnışlıkla,baya bi salaş olacak kaydirigubbakcemile3
tanrıçam heyecanla bekliorm yarışmayıııııı lililililiiiiidelikafaduldendelikafadulden

ahh canım benim başın saolsunnn mekanı cennet olsun çok üzüldüm ruhu huzur dolsunmafoldumben
ölümacısı çok başka oluormuş dedem:asigim:de öğrendim bende 48gün önce
Allah kimseye göstermesin senağlama

ahh canım benim başın saolsunnn mekanı cennet olsun çok üzüldüm ruhu huzur dolsunmafoldumben
ölümacısı çok başka oluormuş dedem:asigim:de öğrendim bende 48gün önce
Allah kimseye göstermesin senağlama

cnm ya seninde başın saolsun mekanı cennet toprağı bol olsun dedenin...
haklısın cnm ölüm oldumu beynim uğulduyor bişey hissetmiyorum gencecik çocuk toprak oldu rabbim günahlarını affetsin...

Back
X